deWinkel.nl Recenzje

Wynik TrustScore: 3.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Artikel was "direct leverbaar" volgens website. Na aantal dagen mail gestuurd waar artikel bleef. Kwam geen antwoord op. Week erop gebeld. Artikel moest nog van leverancier komen. Kon paar dagen d... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

Jullie vragen mij om een beoordeling terwijl ik nog steeds aan het wachten ben op mijn product. Jullie verwachte levertijd klopt voor geen meter, en terwijl ik ruim van te voren het product heb bestel... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Nadat ik mijn bestelling 's maandagsmorgens geplaatst en betaald had kreeg kort daarna 'n email met de mededeling dat 1 onderdeel niet op voorraad was maar donderdags in huis en alles vrijdags ve... Zobacz więcej

Średnia

Wynik TrustScore: 3.5 na 5

88 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Super geregeld

Super geregeld. Of product op voorraad was bij leverancier werd tijdens chat met Alex meteen gecheckt. Daarna binnen 2 werkdagen in huis. Top service.

2 czerwca 2020
Oceniono na 3 z 5

Statief

Bij onze bestelling zou iets extra's geleverd worden, maar het zat er niet bij toen het pakket geleverd werd. Eerst moeten bellen, maar toen werd het wel heel snel nageleverd.

2 czerwca 2020

Heel goede service!!

Via de chatfunctie van de website kon ik heel makkelijk iemand bereiken om mijn vragen te beantwoorden! De volgende dag kreeg ik mijn bestelling al thuisgeleverd! Ook nadien toen ik dacht dat het niet functioneerde, werd ik heel vriendelijk verder geholpen en bleek het toch heel goed te werken!
Dankjewel ! Top service! En heel vriendelijke begeleiding en opvolging!

24 marca 2020
Oceniono na 5 z 5

vakkundig en correcte afhandeling.

Ik heb nog geen beroep hoeven te doen op de service van de winkel.nl omdat de camera die ik heb gekocht vlekkeloos functioneert ( nikon p310), maar ik denk dat het allemaal wel goed zit. De site komt een beetje bedaagd over, maar ze weten wèl waar ze het over hebben en dat is het belangrijkste. Ik zou zeker nog eens bij hun artikelen bestellen.

6 stycznia 2013

UItermate tevreden!!

Na een bericht van "de Winkel.nl" dat de bestelde computer niet meer leverbaar was, kreeg ik een (beter) alternatief voor dezelfde prijs aangbeoden. Deze heb ik geaccepteerd en de bestelling is geheel conform mijn wensen op tijd geleverd. Ik kan niet anders zeggen dat "de Winkel.nl" er een klant bij heeft gekregen voor wat betreft bestellingen in de toekomst.
mvg
rob adney /dec 2012

26 grudnia 2012

wat een snelle levering.

Het voordeel was wel dat ik precies wist wat ik moest hebben. Alleen bij DeWinkel hadden ze het. Na betaling een zeer snelle en correcte levering. Ik ben helemaal blij met mijn aankoop......☺

22 grudnia 2012
Oceniono na 5 z 5

Iets niet alledaags zoeken - vinden bij Trustpilot - bestellen - vlot in huis en tevreden.

Wij waren op zoek naar een daglicht lamp. Ideaal om onder te werken en vooral
bij somber weer! In onze stad nergens te koop, dus zoeken op internet. Hoera,
gevonden bij deWinkel.nl en wat nog fijner was.....? De lichtsterkte was veel meer
en toch nog goedkoper dan waar de lamp elders aan geboden werden!
Zo zijn zie bij deWinkel.nl een tevreden klant rijker.
Voor herhaling vatbaar.

Vriendelijke groeten,
M.E. Van der Wolf- Margadant

19 listopada 2012

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej