Artikel was "direct leverbaar" volgens website. Na aantal dagen mail gestuurd waar artikel bleef. Kwam geen antwoord op. Week erop gebeld. Artikel moest nog van leverancier komen. Kon paar dagen d... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Via de chatfunctie van de website kon ik heel makkelijk iemand bereiken om mijn vragen te beantwoorden! De volgende dag kreeg ik mijn bestelling al thuisgeleverd! Ook nadien toen ik dacht dat het nie... Zobacz więcej
Jullie vragen mij om een beoordeling terwijl ik nog steeds aan het wachten ben op mijn product. Jullie verwachte levertijd klopt voor geen meter, en terwijl ik ruim van te voren het product heb bestel... Zobacz więcej
Nadat ik mijn bestelling 's maandagsmorgens geplaatst en betaald had kreeg kort daarna 'n email met de mededeling dat 1 onderdeel niet op voorraad was maar donderdags in huis en alles vrijdags ve... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Dane kontaktowe
Brinkstraat 14, 9411KM, Beilen, Holandia
- 0593-582525
- info@dewinkel.nl
- www.dewinkel.nl
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Inni użytkownicy przeglądali również
Supersnel
Uitstekend geholpen om iets dat niet in voorraad was toch supersnel te leveren. Met hartelijke dank,
Jeroen
Uitstekende en rappe service
Uitstekende en rappe service. Gekocht product helaas moeten annuleren omdat een vriend die in de kast had liggen. Geen probleem en geld snel terug.
Duurde wel een tijdje maar is goed gekomen
Ik geef voor nu 1 ster want heb nog niks ontvangen
Inmiddels in goede orde ontvangen.

Odpowiedź od deWinkel.nl
Goede goederen
Goede goederen, snelle verzending, graag weer Gute Ware schneller Versand gerne wieder
Prima winkelervaring!
Correcte info, snelle afhandeling, prima packaging snelle levering.
Goede kwaliteit lijsten veel keus…top zaak
Goede kwaliteit lijsten veel keus telefonisch contact was vriendelijk en hulpvaardig
De,dag erna al geleverd
Een zaak die 5 sterren zeker waard is
Nette prijzen en super snelle bezorging…
Nette prijzen en super snelle bezorging ondanks de corona drukke.
Niets op aan te merken
Ik werd goed geïnformeerd over de levering van mijn bestelling.
Samyang lens station
Op de website stond een Samyang naar Canon RF lens station als direct leverbaar. Daar deze op dit moment overal uitverkocht was, heb ik gebeld of dat wel klopte. Volgens de mevrouw die ik aan de lijn kreeg hadden ze hem niet zelf op voorraad maar wel bij hun toeleverancier. Dat heeft ze nog gecheckt en bevestigd. Geen een idee wie de toelerancier was, want bij Samyang zelf was deze ook niet op voorraad.
Na drie dagen werd deze thuis bezorgd.
5 sterren voor dewinkel.nl, dé ster zelf
Ik bestel 3 dagen vóór kerstdag 3 softboxen JJC RSB L softbox flashes, te verzenden naar mijn thuisadres in België. Ik heb die absoluut nodig op maandag 4 januari. De softboxen zijn enkel bij de hoofdverdeler voor Nederland beschikbaar, maar daar kan men deze niet naar dewinkel.nl versturen vóór de eerste week van januari. Op ouderwets klantvriendelijke en empathische wijze rijdt Marloes van dewinkel.nl 's anderendaags zelf naar de invoerder, om daar mijn softboxen hoogstpersoonlijk af te halen. Ze komt weer in haar winkel en belt mij onmiddellijk op, om de softboxen onmiddellijk naar mij toe te sturen, want ze laat de koerier van DHL efkes wachten totdat ze mijn bevestiging kreeg.
Als hier 1 iemand durft te klagen over de klantvriendelijkheid, de empathie, de persoonlijke inzet en de korrekte afhandeling, dan mag die mij dat eens trachten uit te leggen.
Van mij krijgt dewinkel.nl in ieder geval de aller-aller-allerhoogste score.
Perfecte communicatie 👍
Niet tevreden
Geen fijne webshop,, niet het juiste artikel gekregen. Verzendkosten en retourneren duurder dan artikel.
Goede en snelle afhandeling en goede…
Goede en snelle afhandeling en goede kwaliteit! Tevreden dus.
Snelle en correcte levering
Snelle en correcte levering. De keuze aan gerecycled verpakking materiaal vind ik ook een leuke.
Fijn om direct feedback van een…
Fijn om direct feedback van een medewerker te krijgen betreffende de verwachtingen gezien het nogal lastig is aan het product te kunnen komen en leveren. Aan verwachtingen werd vervolgens ook nog voldaan. Top!
Goede prijs en levering. Privacy is minder.
Goede prijs, levering op de aangegeven datum. Goede info via de telefoon voor de aankoop.
De website van dewinkel.nl kan wel wat onderhoud gebruiken.
Niet fijn dat mijn email adres doorgegeven wordt aan trustpilot ! Ik zie liever een mail van dewinkel.nl met een link naar trustpilot. Dan heb ik zelf de keuze of trustpilot mijn mail adres krijgt.
Een top bedrijf denkt in oplossingen
Een top bedrijf zelfs als het een keer niet mee zit staan ze voor je klaar dat maak niet zo vaak meer mee.
Even uitleg van de stelling als het niet mee zit.
Ik had een lenzen en zonnekap set gekocht wel een beetje krap voor mijn vakantie maar volgens de levering voorwaarde zou deze precies op tijd binnen komen als alles goed zou gaan maar je begrijp het al dat deze net niet aan de orde was i.v.m covid19.
Kleine tegenvaller.
Toch even gebeld en het uitgelegd ook zij vonden het zeer vervelend.
Samen naar de mogelijkheden gekeken en gevonden.
Ze hebben het naar mij vakantie adres gestuurd een prima oplossing ook nog zonder extra kosten na 2 dagen binnen.
Ik heb er de rest van mijn vakantie mee kijken werken.
Kijk aan zo bedrijf heb je wat ze denken in oplossingen en zien geen beren op de weg.
Ik kan alleen zeggen top gaat op de weg door.
Het product is wat prijs/kwaliteit…
Het product is wat prijs/kwaliteit betreft in orde, de service van deWinkel.nl is prima, gemaakte afspraken worden nagekomen.
Doświadczenie Trustpilot