Ik kan me niet vinden in de negatieve reviews. Snelle verzending, goede prijzen, kortom: alles naar wens!
Zobacz, co mówią recenzenci
Voor de eerste keer hier besteld en moet zeggen dat ik erg tevreden ben over de afhandeling. Eenvoudig bestellen en daarnaast worden er 'nette' prijzen gehanteerd. Waarom dan geen 5 sterren? Hela... Zobacz więcej
Oplichters, ik krijg een gebruikt product thuis. Waren vitamine pillen en de seal was opengebroken volgens hun is dat heel normaal als je de dop los draait, maar de dop was ook al half open dit was du... Zobacz więcej
Het kleine negatieve puntje is een - extra - afschrijving van mijn rekening à 1,95 euro. Ik heb een tijdje moeten zoeken waar dat nou vandaan kwam..... Ik had gekozen voor betaling via bankover... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
De Weegschaal in Maarssenbroek is specialist in natuurvoeding, dieetvoeding, voeding- en vitaminesupplementen, natuurgeneesmiddelen en producten voor huid- en lichaamsverzorging.
Dane kontaktowe
Bisonspoor 1098, 3605KL, Maarssenbroek
- 0346-700213
- klantenservice@deweegschaal.nl
- www.deweegschaal.nl
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
vlotte en correcte afhandeling
Het is een overzichtelijke webwinkel met vlotte levering van produkten.
Prima webwinkel
Goede prijzen, snel geleverd. Er mogen van mij alleen wel wat meer produktfoto's op de website geplaatst worden. Vooral op de afdeling kaarsen missen er nogal wat. Verder prima webwinkel!
zorgvuldige aandacht bij een fantastisch assortiment
wat in een zin hierboven staat samengevat hoeft niet verder omschreven. uitstekend, punt uit.
bestelling snel en correct geleverd
ben hartstikke tevreden over de geleverde bestelling, beslist een aanrader.
Aanrader
Mocht je iets nodig hebben op het gebied van vitaminepreparaten o.i.d kan ik dit bedrijf van harte aanbevelen! Veel informatie, gunstige prijzen en je wordt via de e-mail vanaf de bestelling tot aan de bezorging heel vriendelijk op de hoogte gehouden over het hoe en waar van je bestelling.
met het product is niets mis
Prima behandeling van de bestelling alleen jammer dat de verzendkosten hoger uitvallen als bij de concurrent.
Klantvriendelijk
Klantvriendelijk en een goede service. Ik ga hier zeker vaker bestellen.
Bestelling correct ontvangen, alles naar wens, op vragen gelijk antwoord. Prima!
Deze web winkel is helemaal, Oké
Prima
Prima levering. Alleen jammer dat er op de website staat dat als de betaling voor 16:00 uur binnen is, de levering de volgende dag is. Bij mij was dat op vrijdag, maar had mijn bestelling pas op dinsdag in huis.

Odpowiedź od De Weegschaal GezondheidsWinkel
Goed
Prima!! Het was goed ingepakt waardoor de producten niet beschadigd waren en alles was compleet geleverd.
Vlot en goed!
Uitstekende informatie over het verloop van de bestelling en de producten snel in huis!
precies zo als afgesproken, gemakkelijk
De zending kwam snel, goed ingepakt.
snel perfecte artikelen, en een goede service
He wil je nog artikelen voor de verzorging van je paard, de groene leem. Ze hebben bij De Weegschaal GezondheidsWinkel een heel groot assortiment met een snelle service
Doświadczenie Trustpilot