Detgrønnekøkken Recenzje

Wynik TrustScore: 1.5 na 5

Oceniono na 4 z 5

(Grøn køkken i næstved storcenter) God mad, god sevice men 5 kr for bestik er ikke acceptabelt 😒 jeg kunne lige så godt tage mit eget bestik med

Oceniono na 1 z 5

Vi havde længe været spændte på at prøve det grønne køkken i rosengaardcenteret og idag skulle det være spændingen var stor og skuffelsen dsv indnu større. Spørg efter om man kan give ris og ros nej... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Det grønne Køkken City2 Min datter på 15 og hendes veninde spise noget salat med kylling mandag den 27/07-2026 og har efterfølgende fået maveinfektion. Feber , diarre og kvalme.

Oceniono na 1 z 5

Jeg købte førhen tit mad herfra (Næstved Storcenter), og trods overpris for deres mad, var jeg en tilbagevendende kunde... Dog er deres standard virkelig faldet, og prisen steget, så efter stor utilfr... Zobacz więcej

Bardzo słaba

Wynik TrustScore: 1.5 na 5

176 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 22

Napisz recenzję

Oceniono na 1 z 5

Det grønne køkken på Ro's torv i…

Det grønne køkken på Ro's torv i Roskilde er IKKE et besøg værd.
Maden er kedelig og til tider direkte uappetitelig. Maden er aldrig rigtig varm, buffeten er altid halvtom og bare ikke et sted der er værd at ligge sine penge.
Prisen stiger og stiger, sortimentet bliver mindre og mindre.
Personalet er en direkte katastrofe. Service NEJ, fødevare hygiejne NEJ, de er generelt ligeglade med både kunder og håndtering af fødevarer.

Da stedet åbnede var det en fornøjelse at komme der, men det er kun gået ned af bakke det sidste år.

15 sierpnia 2023

Min veninde og mig.

Mig og min veninde var i det grønne køkken i Ballerup. Vi tog maden og skulle betale der står 35kr også siger damen 39kr. Vi havde taget nuggets. Og de var helt hårde og pastaen var varm og den skulle være kold.

4 sierpnia 2023
Oceniono na 1 z 5

Jeg har lige besøgt det grønne køkken i…

Jeg har lige besøgt det grønne køkken i tarupcentret. Aldrig har jeg oplevet så dårlig mad det var mega tørt og sejt, det var uspiseligt jeg ville ikke engang serverer det for min hund og så til 187 kr for 2 personer, det vil jeg kalde tyveri

17 lipca 2023

Ikke så godt køkken

De hade ikke noget normalt ketchup kun chili ketchup og man kunne ikke få lov til at lægge maden tilbage og skule betale fuld pris for noget vi ikke ville have

10 lipca 2023
Oceniono na 5 z 5

Jeg har netop besøgt det grønne køkken

Jeg har netop besøgt det grønne køkken, og jeg må sige, at jeg er imponeret! Udover den lækre mad, var medarbejderne utroligt flinke og smilende. Det gjorde hele oplevelsen endnu bedre. Jeg følte mig virkelig velkommen og godt taget imod. Jeg kan varmt anbefale dette sted til alle, der ønsker en god madoplevelse og en venlig betjening. Tak til det grønne køkken for en fantastisk oplevelse!

25 czerwca 2023
Oceniono na 1 z 5

0 stjerner til Bryggen i Vejle.

0 stjerner til Bryggen i Vejle.
Standarden er faldet drastisk. Maden er kold. De lader som om de ikke forstår dansk når man fortæller at der kongen knive er eller at deres panerede rejer er direkte sorte. Dog skal det siges at medarbejderen senere kom med nogle nye stegte - selvom hun virkede som om det ikke var et problem. At der kom nye var det eneste positive. Vinduerne derind ligner de er blevet pudset i smør. Mega ulækkert og og man kan være nervøs for om det er standarden. Ligeledes er børnestolene klistrede og ulækre som om de har stået ved siden af en friture.

25 maja 2023
Oceniono na 1 z 5

Desværre kan man ikke give 0 stjerner.

Jeg var i går på Hovedbanegården i København og spise hos jer. Min datter og jeg sad ved et af jeres borde.
Min taske faldt på gulvet, og da jeg siddende på stolen rækker med efter den knækker stolen sammen, og jeg falder ned og slår mig ret voldsomt. Ikke EN af medarbejderne kom for at spørge om jeg var okay, på trods af at der stod flere omkring mig for at hjælpe.
Faldet har resulteret i et kæmpe blåt mærke på min overarm, en kæmpe bule på min overarm, et blåt mærke på siden af låret, en øm balle, en stor bule i nakken og en voldsom hovedpine.

Derudover var personalet pænt ligeglade med at vi stod to og ville betale.
Flere af medarbejderne kiggede ud på os fra baglokalet, men der gik alligevel lang tid før der kom en ud, og hun virkede ærlig talt pisse sur og pisse ligeglad, og som en der ikke burde have et job med kundekontakt.

27 kwietnia 2023

Grønne køkken i Bryggen

Grønne køkken i Bryggen, Vejle

Skulle spise der, men tallerknerne var så beskidte, siger det til den ansatte som siger
jeg kigger på det. Tager pap i stedet.
Hun fjerner bare alle tallerknerne.

Vi betaler og sætter os hen, men pludselig er der en del larm, det den ansattes venner der kommer på besøg med mad fra et andet
sted, med sidder og spiser der. Der bliver pjattet meget selvom der er flere borde der ikke er afryddet.Der vi går er der stadig ikke afryddet noget men de to piger står og holder om hinanden og griner…
Øv oplevelse

26 kwietnia 2023
Oceniono na 1 z 5

Kunne man give 0 stjerner havde jeg…

Kunne man give 0 stjerner havde jeg gjort det.
Normalt laver jeg ikke nogle opslag som disse, men det føler jeg mig nødsaget til.
Min kæreste og jeg var på besøg i det grønne køkken i Bryggen, Vejle. Der oplever vi 2 unge arbejdere som betjener os også alligevel ikke, de stod og snakkede om vagter de skulle have. Derudover da vi sidder og spiser, ser vi den ene ungarbejdere komme til at sprøjte vinduesrens udover buffeten, dette fortæller hun til den anden ungarbejder, og der vælger de intet at gøre, super klamt.

20 kwietnia 2023

Tarupcenteret 3 April 17.15

Tarupcenteret 3 April 17.15
Ulækkert på gulve,borde og stole.
Der lå gamle madrester på gulvet ved buffet og ved afsætningsvogn igen gamle madrester.
I burde finde noget bedre personale end hende, som var på arbejde.

3 kwietnia 2023

Burde være ulovligt

Burde være ulovligt.
Efter en omgang kold thai-mad hos det grønne køkken i Bruuns-galleri.
Står jeg tilbage med den vildeste omgang madforgiftning. Jeg er på fjerde dagen nu.
Kæmpe Advarsel og rød lampe!

4 lutego 2023

Kolding storcenter

Kolding storcenter
Stortset alle tallerknerne var beskidte og ekspedienten var ligeglad omkring det. Hun virkede ikke til hun gad være der.
De rotere ikke deres drikkevare så vær obs på datoerne.
Det halve af buffeten lå på gulvet rundt omkring

7 lutego 2023

God og varm mad. Men!

God og varm mad, dog var der rigtig mange tallerkner der var raster på, da jeg nævnte det for personalet, gjorde hun intet, hun virkede som om ikke gad at være der.
Og hvis du skal have sodavand eller andet drikkelse, så tag de bagerste de er koldest, men være obs på datoerne på dem, de rotere nemlig ikke i Kolding!

8 lutego 2023
Oceniono na 1 z 5

Jeg var inde i det grønne køkken i…

Jeg var inde i det grønne køkken i Kolding storcenter med min ven og vidste mit studiekort også godtager hun den ikke pga. en lille teknisk fejl også løser jeg fejlen også siger hun “nå du har betalt, du får bare rabat næste gang” synes det er dårlig service og dårlig attitude hende den rødhåret dame. Jeg kommer der ca. 1 gang om ugen og hun ved jeg har studiekort og alligevel afvist hun mig

19 stycznia 2023
Oceniono na 1 z 5

Vi var inde og spise på bryggen men…

Vi var inde og spise på bryggen men kyllingen var kold og derfor henvender vi os til personalet hun siger at det kan hun ikke gøre noget ved men jeg bliver ved og siger at jeg har betalt for varmt mad så det ender med vi får 40 kr tilbage der kommer vi aldrig mere !!!!!

11 stycznia 2023
Opinia niezależna

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej