(Grøn køkken i næstved storcenter) God mad, god sevice men 5 kr for bestik er ikke acceptabelt 😒 jeg kunne lige så godt tage mit eget bestik med
Vi havde længe været spændte på at prøve det grønne køkken i rosengaardcenteret og idag skulle det være spændingen var stor og skuffelsen dsv indnu større. Spørg efter om man kan give ris og ros nej... Zobacz więcej
Det grønne Køkken City2 Min datter på 15 og hendes veninde spise noget salat med kylling mandag den 27/07-2026 og har efterfølgende fået maveinfektion. Feber , diarre og kvalme.
Jeg købte førhen tit mad herfra (Næstved Storcenter), og trods overpris for deres mad, var jeg en tilbagevendende kunde... Dog er deres standard virkelig faldet, og prisen steget, så efter stor utilfr... Zobacz więcej
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Inni użytkownicy przeglądali również
havde blandet en lille portion ris og…
havde blandet en lille portion ris og panang, får så afvide at det bliver 120kr og der siger jeg så at jeg havde regnet med noget mindre og spørger om jeg må ligge lidt tilbage eller smide ud, det kunne jeg ikke og de sagde jeg var tvunget til at købe det. kl var 10 min i 20 hvor de lukket men de informerede mig ikke om at jeg kunne vente 10 min og få det til kun 50kr! kommer aldrig igen og blev smidt ud og snakket til på grim måde
Svendborg det grønne køkken
Svendborg det grønne køkken
Synes maden er for dyr, og dårlig kvalitet.
Kødet var sejt og brusk i kyllingenugget.
Pomfritterne var jeg virkelig i tvivl om overhovedet hvade været i en friturre.
Første og sidste gang jeg kommer der.
Madforgiftning
Mik kollega og jeg spiser ofte frokost der men det er nu anden gang på kort tid at jeg får madforgiftning derfra. Det er simpelthen for dårligt.
Spiste aftensmad der igår d 10/5 24 i…
Spiste aftensmad der igår d 10/5 24 i Vejle bryggen.
Maden var kold, selv det varme bord med ris og gryderet var iskold. Det eneste der kan spises er salaten.
Betjeningen er hellere ikke at råbe hurra for. At betjene sine kunder mens man snakker med kollegaer giver ikke et plus i min bog. Nåede ikke ud af parkeringen i bryggen med bilen får jeg fik mave kramper.
Jeg spiser aldrig der igen. Det er ikke penge værd.
Ville have givet denne oplevelse 0…
Ville have givet denne oplevelse 0 stjerner hvis jeg kunne…
Har før spist hos Det Grønne Køkken (Kolding storcenter) men dagens oplevelse kan ikke beskrives som andet end en KÆMPE skuffelse.
Maden så okay ud, men alle fade var halvt fyldt op og da vi satte os ned var maden et sted mellem lunke og koldt - krydser finger for at vi undgår madforgiftning af de få bider vi fik af kold kylling (rejerne turde vi slet ikke smage efter at have sat tænderne i kyllingen) kolde kartofler og daggammelt iskoldt brød.
Under maden komme en af tjenerne så og smider affaldssække hård i gulvet midt i mellem gæsterne - føj hvor uappetitligt!
Kommer man til det grønne køkken Tarup…
Kommer man til det grønne køkken Tarup centeret i Odense, kl 19.25 og får at vide det lukket og kun kunder til too good to Go der kan købe. Så vi bliver nød til at gå og finde mad et andet sted. Dårlig ser
Føøøøj noget mad
Føøøøj noget mad, hvis man kan kalde det for mad. Ikke engang en sulten hund vil spise deres mad. Mad var lor* og ikke nok med det har jeg fået det dårligt af det. Hold jer langt fra det lor*Føøøøj🤮
Det meste af maden smager udemærket
Det meste af maden smager udemærket, dog kunne betjeningen godt være bedre, samt at man blev mødt med et smil, frem for at man dømmes, af deres blikke.
- Bryggen Vejle.
Maden er god
Maden er god
Betjeningen var mega dårlig
Håber ikke det smittet af på maden 😂
Bruuns galleri århus
Bruuns galleri århus
Maden fejler ikke noget, men kundeservice er elendig.
Vi kunne ikke få tallerkner, for der var 2 timer til lukketid.
Vi måtte nøjes med at spise af flamingobakker og efterfølgende smide de tomme bakker ud. Så meget spild af emballage.
Kold usmagelig mad
Kold og usmagelig mad. Total uspiseligt. Medarbejder mente, at thai mad ikke skal være varmt (Næstved storcenter) selvom det stod under varmelamper. Spildt kr 135 måde gå fra tallerkenen. Mage til ligeglad opførsel skal man lede længe efter. Hold jer væk fra dem. 😡😡
Fordærvet mad
FØJ! Kold og gammelt mad. Flere retter smagte fordærvet.
Medarbejderen blev ved med at stå og smile og grine da jeg forklarede at maden smagte gammelt og dårligt og at der var hår i risene.
Der kan forekomme så mange ting som jeg har forståelse for ift. kvaliteten af maden, men at man ikke lytter til kunden og står og griner dem op i hovedet, det er for sindssygt.
En af deres medarbejdere kom over og undskyldte og fortalte at han LIGE havde spist og at maden var dårlig og kold!
Min søster og jeg valgte desværre at…
Min søster og jeg valgte desværre at spise hos Det Grønne Køkken i Bryggen i Vejle 😒 kunne jeg give 0 stjerner fik de det. Fandt et stykke plastic i en paneret reje så ulækkert da jeg gik op og sagde det sagde medarbejderen bare velbekomme 😡 og så er maden kold og bestemt ikke pengene værd. Mvh Lone Baglioni
Kold mad igen
Roskilde for anden gang.
Maden var kold, og da vi sagde det til den unge mand sagde han at det var som det skulle være, selv om det var koldt 😱
Ingen studierabat til studerende
Jeg var med min studiegruppe inde og købe en lækker salat hos Det grønne køkken i Bruuns Galleri Shoppingcenter.
Der er 20% i studierabat. Jeg har glemt mit plastikstudiekort, men viser kassedamen, at jeg er studerende på min telefon.
Dette er ikke gældende på trods af, at hun tydeligt kan se, at jeg er studerende.
Det må siges, at være dårlig service.
Og hvad er god mad uden god service?
Absolut intet ... derfor 1 stjerne.
Dårlig mave og forgiftning af grønne…
Dårlig mave og forgiftning af grønne køkken i rosengårdcenter i odense.. Der er noget helt galt med hygiejne
JEG KAN GODT LIDE JER MEN HVORFOR ÅBNER…
JEG KAN GODT LIDE JER MEN HVORFOR ÅBNER I FØRST KL 11 JEG VIL GERNE HAVE MIN PANJANG INDEN BARE I SVENDBORG
Er sikker på der snydes med vægten
Anmeldelsen henvender sig til det grønne køkken i Rosengård centeret i Odense.
Er sikker på der snydes med vægten.
Tage en portion på 750g som koster mig ca. 112. Men da min datters portion på 350g og hendes venindes på 250g skulle afregnes. Så kostede de også 100 pr styk. Det jo snyd med vægten.
Jeg bad hende 2 gange at se på portionerne og at børnenes potioner slet ikke nærmede sig min portion. 5 nuggets lidt nudler og 8 oliven koster IKKE 100 kroner.
Men efter jeg bad ekspedienten om at se på retterne 2 gange så gav hun sig til sidst.
Lad kunderne selv veje maden, da i slet ikke kan finde ud af det.. !!! Købs købskitteringerne haves stadig !
Det umådelige køkken
Køber lejlighedsvis TooGoodToGo ved det grønne køkken i Kolding. De satte for noget tid siden prisen op, så det efterhånden er blevet dyrt at stoppe madspild. Da jeg så skulle have TooGoodToGo nu, så fjernede de alle de varme retter, inden os der havde bestilt kunne få lov at tage mad. Vi forstod ikke helt hvorfor, så vi spurgte og fik svaret at "de gemmer det, fordi de i følge fødevarestyrelsen godt må servere det dagen efter." Hvilket så vil sige at de åbenbart serverer rester for kunderne dagen efter til fuld pris...............????????????
Så TooGoodToGo: Elendigt. Prisen er sat op, og til gengæld fjerner de alle retterne inden man kan få lov at få noget.
Maden inden for normal åbningstid: Virkelig dyrt, men til gengæld med b.la. den 'lækre' delikatesse der hedder "rester fra i går"