DeStofzuigerzak.nl Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Na eerst zelf een achterafverkeerde keuze voor de stofzuigerkop re hebben gemaakt, konden we deze mooi omwisselen. Nu werkt het samen met alle nieuwe filters perfect! Goede service!

Oceniono na 5 z 5

In plaats van een goed werkende stofzuiger te moeten weggooien vanwege een kapotte slang, kon deze door De Stofzuigerzak gerepareerd worden. De slang in kwestie was niet meer te leveren door Philips.... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Ik schrijf niet vaak een recensie, maar deze verdient wep 6 sterren. Hun eigen merk zuigmond voor Dyson V11 Animal Extra is werkelijk een uitvinding van buitencategorie. Door de slimme constructie is... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Nadat we op donderdag avond een mail hadden gestuurd ivm een verkeerd geleverde stofzuigerslang,kregen we vrijdag gelijk een reactie. Kregen link door om via whatts app contact hierover te hebben do... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Dostawca środków czystości

Napisane przez firmę

Voor 22:00 besteld, morgen in huis. Stofzuigerzakken en -onderdelen voor elk merk stofzuiger. Laagste prijs. Gratis levering v.a. € 15,-. Niet goed, geld terug!

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle udzielenie odpowiedzi zajmuje ponad miesiąc

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 45

Napisz recenzję

Goede service!

Goede service. Precies ontvangen wat ik had besteld, op het exacte tijdstip dat ze zeiden dat het zou worden afgeleverd. Betrouwbaar bedrijf.

23 maja 2024

Uitstekend

Bestelling ging makkelijk. Ik ben de huisnummer vergeten op te geven werd vriendelijk gebeld.
Snel geleverd.Prijs was prima/ Geleverde product uitstekend kwaliteit. Ik ga vaker hier bestellen.

25 marca 2024
Oceniono na 1 z 5

rolborstel was defect bij levering

rolborstel was defect bij levering. Retour gezonden. werd niet geaccepteerd . Slechte service en geen aanrader om daar ook maar iets te kopen.

21 marca 2024
Logo DeStofzuigerzak.nl

Odpowiedź od DeStofzuigerzak.nl

Beste M.D. Maagdenberg. Dank u wel voor uw review. We zijn er ingedoken en het blijkt dat u een zuigmond heeft besteld en ook in gebruik heeft genomen. Daarna heeft u een retouraanvraag gedaan waarbij u heeft aangegeven dat deze een ratelend geluid maakte. Wij hebben de borstel hier getest en konden het probleem niet reproduceren. U gaf ook aan dat u bij een andere firma dezelfde zuigmond had besteld die hetzelfde euvel vertoonde. Omdat de zuigmond flinke gebruikssporen bevatte en niet defect was, hebben we deze inderdaad niet retour kunnen nemen of om kunnen ruilen. We hebben de zuigmond daarom op onze kosten weer naar u teruggestuurd. We vinden het uiteraard vervelend dat u hierdoor ontevreden bent waarvoor excuses. Hopelijk kunnen we u de volgende keer wel beter van dienst zijn.

Oceniono na 5 z 5

Je komt er pas achter hoe de service bij een bedrijf is als er iets fout gaat. Bestelling was in het begin niet compleet geleverd. Na een kort contact, zonder allerlei moeilijkheden, is het in 1 dag opgelost 👍.

Makkelijk contact te krijgen via de app en snelle service.

4 marca 2024
Oceniono na 5 z 5

Medewerkers denken goed mee, adequate hulp, snelle levering en goede producten

Goede informatie over mijn bestelling (ik wist niet zeker of de stofzuigerslang ook op een andere stofzuiger zou passen. Via de chat heeft de medewerker dit gecheckt en uitleg gegeven) en snelle levering (volgende dag bezorgd)! De medewerker dacht goed mee en ik ben super blij met de website, de hulp en snelle hulp. Ik hoef m'n stofzuiger niet weg te doen en deze kan nu weer ff mee. Merci!!

26 lutego 2024

Ideaal

Ideaal. Goed passende onderdelen. Deze site per ongeluk tegen gekomen. We waren van plan om onze nog niet zo oude Miele te vervangen voor een nieuwe Miele omdat de buis en het tussenstuk tussen buis en slang kapot waren. Helemaal niet nodig!

24 lutego 2024

Een goede eerste indruk

Ik heb voor het eerst besteld bij deze website. Door een fout van Postnl was de eerste bezorging helaas retour gegaan.

Normaal kost volgens hun voorwaarden een retour geld ( Dit omdat het verwerken ervan eenmaal niet gratis is ) Maar omdat dit door postnl kwam heeft de website dit netjes gelaten en het pakket opnieuw verstuurd. Hierbij hielp de snelle en goede reactie via de klantenservice op Whatsapp

22 lutego 2024
Oceniono na 5 z 5

Uitstekende service voor een prima prijs

Laat in de middag besteld, de volgende ochtend om 10.00 uur al in huis en dat voor een alleszins redelijke prijs. De bestelde zuigbuis en zuigmond van mijn Miele Black Pearl stofzuiger passen uitstekend. De zuigbuis schuift soepel in en uit en de zuigmond laat zich makkelijk omzetten van gladde vloer naar vloerbedekking vice versa. Daarnaast haakt de zuigmond prima vast aan de stofzuiger en blijft ook zitten. Zo wordt stofzuigen iets om naar uit te kijken🤭. Prima service, snel besteld en snel bezorgd. Ik ben er dik tevreden mee!

25 stycznia 2024

Service op maat

Een onderdeel van onze stofzuiger was aan vervanging toe. Helaas niet meer leverbaar bleek op de site. Pim nam contact op en stelde voor om het onderdeel naar hem op te sturen en te kijken of hij iets passends had. Het was een zoektocht, maar uiteindelijk is het gelukt. Wat een goede service! Zou erg zonde zijn geweest om een hele nieuwe stofzuiger te moeten kopen omdat er één onderdeel niet meer leverbaar was. Philips schijnt om de zoveel jaar onderdelen niet meer leverbaar te maken om zo weer nieuwe stofzuigers te verkopen. Niet erg duurzaam. Met deze oplossing van Pim zijn wij dan ook erg blij!

18 września 2023

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej