Designstoel4u Recenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

30 juli stoelen besteld die op voorraad waren. Order bevestiging gekregen. Daarna niets meer. 8 augustus mail gestuurd met de vraag waar mijn stoelen bleven of tenminste iets van communicatie.... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Top bedrijf. Dochter had bij leenbakker stoel besteld. Zij konden niets voor ons betekenen want wel betaald en order van leenbakker. Gelukkig reageerde designstoel4you meteen met retour label en kon... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Topservice! Twee jaar geleden heb ik mijn eetkamerstoelen bij dit bedrijf gekocht. Onlangs brak helaas één van de stoelpoten af. Ik heb contact opgenomen met de klantenservice en werd direct vr... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Eerder al 4 barkrukken besteld. Erg te spreken over het product en over de goede service. Er zat een naadje los, zonder problemen direct een nieuwe gekregen. Afgelopen vrijdag nogmaals 6 stoelen gekoc... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep meblowy

Napisane przez firmę

Bij Designstoel4u ben je op de juiste plek om mooie, comfortabele en betaalbare design eetkamerstoelen te kopen. Al onze design stoelen zijn van goede kwaliteit en worden aangeboden tegen de laagste prijzen.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 33% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 35

Napisz recenzję

Lampen

Lampen: hang paneel beschadigd, krom en roestig. Hangt scheef en glas is beschadigd en aan het snoer zitten plastic schuifjes waar 1 gelijk van scheurde. Reactie gevraagd en kregen geen tegemoetkoming

16 sierpnia 2023

Beste Betina,

Bedankt dat u de moeite heeft genomen om een review bij ons te plaatsen. Ik zie dat wij inmiddels per mail contact hebben gehad en hopelijk hebben wij uw issue naar tevredenheid opgelost.
Hopelijk kunt u dit terug laten zien in uw review.
Met vriendelijke groet, Team Designstoel4u

Oceniono na 5 z 5

Mooie stoelen voor een fijne prijs

Via ZeerFraai.nl / Designstoel4u heb ik 4 stoelen Guilia besteld. Hele mooie stoelen voor een hele fijne prijs. Fijn contact gehad met de klantenservice, zo kon ik direct dopjes met vilt mee bestellen en toen door het transport een 'deuk' in de stof zat, werd er direct een oplossing verteld (met stoomstrijkijzer kon je de 'haartjes' weer in de juist vorm krijgen. Klantenservice was snel, goed, vriendelijk en geduldig. Top! Het enige wat niet helemaal juist was, was de kleur van de stoel op de site (de kleur zwart leek daar meer antraciet en was uiteindelijk echt zwart). Nog steeds blij met de stoelen.

31 lipca 2023
Oceniono na 4 z 5

Goede klantenservice

Ik had een hoekbank besteld bij jullie mét korting. Ik zag een dag later dezelfde bank met identieke foto's op een andere website goedkoper staan. Ik heb jullie toen gecontacteerd met de vraag om mijn bestelling te annuleren. Jullie waren zo vriendelijk om te zorgen voor een tegemoetkoming. Deze werd netjes enkele dagen later teruggestort.
Vandaag heb ik de bank ontvangen. De levering ging vlot, het tijdstip werd correct aangegeven en het was een super vriendelijke jongeman.
De bank was heel netjes verpakt (enkel een M8 in verkeerde maat zat er bij).
We kunnen dus genieten van onze nieuwe hoekbank.

25 lipca 2023

Super eerste ervaring!

Erg blij met de mooie picknicktafel! Te groot pakket om te verzenden met een pakketdienst, werd netjes gebeld dat ze dit zelf komen bezorgen met een klein tijdvak. Vriendelijk personeel, hier gaan wij zeker weer bestellen!

6 czerwca 2023
Oceniono na 4 z 5

Erg blij met de stoelen

Erg blij met de stoelen, ze zijn van goede kwaliteit en zitten top. Het duurde wel lang, de verwachte levering was eind mei, de stoelen werden eind juni geleverd. Maar het contact hierover was prima.

27 czerwca 2023

Eetkamerbank besteld

Eetkamerbank besteld, de doos waarin het werd geleverd was kapot, schroeven vielen eruit. Ging gelijk alle
Schroeven tellen, mist een schroef. Bij het in elkaar zetten van de bank zijn een aantal schroeven te kort. Afzetters.

Ja, er is beloofd dat ik niruwe schroeven zou ontvangen. Inmiddels 2 weken verder na levering. Nog steeds geen schroeven ontvangen. Niks is opgelost.

10 czerwca 2023

Beste Zhu,
Wat vervelend dat dat verpakking niet in goede staat is aangekomen.
Helaas ligt dit buiten onze macht om. Over deze missende schroef had u contact opgenomen en hebben wij direct de schroef nagestuurd, de afmeting had u hiervan doorgegeven. Wat jammer dat deze niet goed bleek te zijn!
Daarom hebben wij uiteraard direct voor u een nieuwe oplossing geboden en een complete schroevenset verstuurd. Hopelijk heeft u deze in goede orde mogen ontvangen en is uw mening inmiddels bijgesteld. Klanttevredenheid vinden wij erg belangrijk en staan daarom per mail en telefonisch voor u klaar!
Mvg, Team Designstoel4u

Oceniono na 1 z 5

Via leenbakker een eettafel besteld die…

Via leenbakker een eettafel besteld die na 5 dagen bezorgd zou worden. Na 5 dagen wachten zelf maar even gebeld met designstoel4u. De salontafel zou de eerst volgende werkdag bezorgd worden....uhhhh salontafel ik heb een eettafel besteld. Zou terug gebeld worden over de verwarring. Na een half uur werd ik terug gebeld mevrouw kon niet vertellen waar het mis is gegaan, maar de eettafel die ik had besteld was niet meer leverbaar ik moest de order maar zelf annuleren bij leen bakker en kon dan wel 10 procent korting krijgen op een andere tafel die gemiddeld 3x zo duur waren als de tafel die ik had besteld. vervolgens met Leen bakker gebeld hoe dit op te lossen aangezien ik ook zelf overal achteraan moest, maar omdat dit via een partner gaat trekken hun de handen ervan af. Terwijl ik toch bij Leen bakker bestel en ik dus hun klant ben. order geannuleerd en met een beetje mazzel heb ik me geld over 10 dagen terug!!!! zeer slechte ervaring zowel met designstoel4u als met leen bakker

19 maja 2023

Top bedrijf

Gelukkig reageerde designstoel4you meteen met retour label en kon het gratis terug. Leenbakker zei kosten konden oplopen tot 50 euro. Dus mijn advies aan jullie stop met leenbakker. Jullie service top !

4 maja 2023
Oceniono na 5 z 5

Foutje werd snel en sympathiek…

Foutje werd snel en sympathiek opgepakt, in het Paasweekend. Wel lange levertijd, maar ik weet niet of het bedrijf daar veel aan kan doen.
Snelle en keurige communicatie, meteen een oplossing voorstellen waar de klant tevreden mee is, dat is mooi.

10 kwietnia 2023

Order na 3,5 maand wachten geannuleerd

In december een bestelling voor twee barkrukken geplaatst. Kort daarna een e-mail ontvangen met het bericht dat de barkrukken pas in maart geleverd konden worden. Begin april weer gemaild wanneer de barkrukken geleverd zouden worden. Vervolgens een e-mail ontvangen met het bericht dat de prijs die ik had betaald voor de barkrukken onjuist was door een fout in hun systeem en ze de order annuleerden. Dit nadat ik al 3,5 maand heb gewacht op deze levering. Buitengewoon slechte communicatie en klantontvriendelijk. Ik had op z’n minst een gepaste oplossing verwacht.

4 kwietnia 2023

Goedemorgen,

Bedankt voor uw review.
We vinden het erg vervelend om uw ervaring te lezen.

Helaas was er een fout in het systeem van bol waardoor de prijs inderdaad niet correct werd weergegeven. Echter is dat niet de reden waarom er is geannuleerd. Anders hadden we dit meteen uitgevoerd na het plaatsen van uw bestelling.

De annulering heeft te maken met dat de krukken niet leverbaar zijn. De leverancier geeft al vanaf november 2022 aan dat ze een onbekende levertijd hebben. Dit is nog steeds het geval. Wanneer we u laten wachten kan dit nog maanden duren en wellicht komen ze vervolgens helemaal niet op voorraad.

Dit zouden we erg vervelend vinden voor u vandaar dat we ervoor hebben gekozen om de bestelling te annuleren.

Uiteraard neem ik per mail nog contact met u op wat we voor u kunnen betekenen.

Designstoel4u

Slechte communicatie en na 5 maanden geen levering

Ik vind dat ze niet eens een ster verdienen. Wij wachten al sinds NOVEMBER!! Op onze eetstoelen. Het is momenteel 2 april. Er werd ons verteld dat ze in februari werden geleverd. Vervolgens moeten wij ZELF achter hun aan gaan om na te vragen waar die stoelen blijven. Er wordt ons telkens beloofd over 1 week, over 1 week. Inmiddels 5 maanden verder en geen malle moer ontvangen. Mensen BESTEL NIET!

2 kwietnia 2023

Goedemorgen,

Graag komen we met u in contact om het probleem te bespreken.
Ik heb via trustpilot geprobeerd om contact met u op te nemen.

Graag verneem ik van u.

Designstoel4U

tevreden

Ik heb 6 stoelen en een eetkamertafel besteld bij designstoel4u. Erg tevreden mee, ook het contact met de klantenservice was erg snel en goed.

21 marca 2023
Oceniono na 2 z 5

Helaas zijn de vele slechte reviews ook voor mij van toepassing

Pas nadat ik bestelde, bekeek ik Trustpilot, omdat ik na enkele dagen een bestelling te hebben geplaatst, nog steeds geen trackingcode ontving. Helaas, had ik eerder moeten doen, vrees ik. Ik stuurde ze een eerste mailtje om te vragen waar de trackingcode bleef, maar in de plaats van te antwoorden veranderden ze op de website de leveringstermijn van 'op voorraad' 'naar binnen 12 dagen'. Ik vrees dat ze me, net als zovele andere klanten, lange tijd aan het lijntje zullen houden. Ik stuurde ze daags nadien opnieuw een mailtje, maar tot op vandaag geen antwoord. Als referentie (omdat ik merk dat Designstoel4U doet alsof ze op andere sites hogere scores halen, maar hier dus het tegendeel bewezen wordt): bestelling 2000058387. Omdat ik dus door deze slechte reviews goed voorbereid ben, heb ik van de website printscreens genomen zodat ik kan aantonen, dat ze wel degelijk hun klanten (bewust) misleiden en aan het lijntje houden. Spijtig...

Aanpassing na reactie van Design4You (zie hieronder). Designstoel4you, heeft me uiteindelijk het volledige bedrag terugbetaalt. Wat de andere reviews betreft op de site die ze aanbevelen is echter een site waar je pas NADAT de gehele verkoopsprocedure is afgelopen (levering inclusief), men een uitnodiging krijgt voor het schrijven van een review. Uiteraard dat daar de score hoger ligt, want alle stappen zijn perfect verlopen. Dus die site geeft een verkeerd beeld van de werkelijkheid. Bij mij was de procedure lopende, dus ik kon daar gewoonweg geen (slechte) review schrijven. Dat is weggelegt voor de wat naievere klant. 😏

24 lutego 2023

Beste Serge Bonneure,

We vinden het erg vervelend dat u deze ervaring heeft mogen opdoen.

Onze site zit gekoppeld aan meerdere bronnen zodat er zo goed als mogelijk kan worden weergegeven of artikelen leverbaar zijn en wanneer dit dan zal zijn. Dit wordt automatisch aangepast.

Wij vinden klanttevredenheid heel erg belangrijk en streven er ook na al onze klanten zo goed als mogelijk te helpen. We nemen iedereen serieus en bespreken alle feedback tijdens onze meetings om te kijken op welk punt we ons als team kunnen verbeteren.

We hebben per mail contact met u gezocht. Helaas stond u niet open voor verder contact.

Wij vragen mensen altijd een review te schrijven via webwinkelkeur. Hier hebben we meer dan 9000 reviews welke een goed beeld geven van de ervaringen met onze webshop.

Mocht u vragen hebben of met ons in contact willen komen kunt u ons per mail of telefoon bereiken. (ma - vrij)

074-3491551
klantenservice@designstoel4u.nl

Team DS4U

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej