Lijkt een beetje op stiekeme dropshipping. Voorradige items die lang laten wachten op levering. Duidt meestal op dropshipping en dus een bedrijf die niet eerlijk en transparant is over hun werkwijze.... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Top bedrijf. Dochter had bij leenbakker stoel besteld. Zij konden niets voor ons betekenen want wel betaald en order van leenbakker. Gelukkig reageerde designstoel4you meteen met retour label en kon... Zobacz więcej
Topservice! Twee jaar geleden heb ik mijn eetkamerstoelen bij dit bedrijf gekocht. Onlangs brak helaas één van de stoelpoten af. Ik heb contact opgenomen met de klantenservice en werd direct vr... Zobacz więcej
Eerder al 4 barkrukken besteld. Erg te spreken over het product en over de goede service. Er zat een naadje los, zonder problemen direct een nieuwe gekregen. Afgelopen vrijdag nogmaals 6 stoelen gekoc... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Bij Designstoel4u ben je op de juiste plek om mooie, comfortabele en betaalbare design eetkamerstoelen te kopen. Al onze design stoelen zijn van goede kwaliteit en worden aangeboden tegen de laagste prijzen.
Dane kontaktowe
Wegtersweg 20A, 7556 BR, Hengelo, Holandia
- 074-3491551
- klantenservice@designstoel4u.nl
- www.designstoel4u.nl
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 33% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Beste Klantenservice, tevreden klant!
Mijn eerste review over dit bedrijf was minder positief, echter ben ik aangenaam verrast door de uitmuntende klantenservice. Dat maakt dat zij nu de volle vijf steren meer dan verdiend hebben!
Ik ben sowieso erg tevreden over de communicatie van de levering en de levertijd, deze was namelijk sneller dan aangegeven.
Mijn aanvankelijke klacht zat in het product zelf, namelijk een designplankje voor aan de wand. Nadat ik deze had opgehangen bleek het plankje twee centimeter korter dan verwacht op basis van de opgegeven specificaties van de product pagina.
Echter had ik er toen al gaatjes in geboord en besloot ik het plankje dan zo maar te houden, maar het product dus wel negatief gerecenseerd.
Een paar dagen later ontving ik van het bedrijf een e-mail met de mededeling dat zij het vervelend vinden dat ik niet tevreden ben met mijn product en of ik dit verder wilde specificeren.
Daarop heb ik teruggemaild en alles uitgelegd. Echter kreeg ik daar geen reactie op, dat dacht ik tenminste... Want een week later ontving ik een nieuwe e-mail dat het bedrijf nog geen reactie van mij had mogen ontvangen. Toen bleek dat ik mijn e-mail naar een 'no reply' had gestuurd.
Eenmaal het goede e-mailadres gebruikt hebbende reageert de klantenservice erg snel, is vriendelijk en kundig. Op basis van mijn bevindingen met het product heb ik een nieuwe opgestuurd gekregen die zij eerst goed hebben nagekeken of deze wel aan de verwachtingen voldoet. Het oude plankje mocht ik kosteloos retour sturen, ondanks mijn gemaakte modificaties.
Kort samengevat heeft Designstoel4u mijn klachten boven verwachting weggenomen en staan zij garant voor hun producten.
Waar ik vooral gecharmeerd van ben is de nazorg die zij zelf hebben geïnitieerd op basis van mijn review en dat erg serieus nemen, echt top!
Levertijd
Eind maart in de winkel geweest om een stoel proef te lenen. Er werd verteld dat deze snel leverbaar waren 1 a 2 weken. Bij het terugbrengen en het samen met de medewerker bestellen van de stoelen werd de levertijd ineens pas eind juni begin juli. Na meermaals zelf contact te hebben gezocht via de mail werd mijn levertijd 2 maal over verlengd. En vandaag wederom weer een mail gekregen dat ze eind augustus verwacht worden maar dit ook niet 100% met zekerheid kunnen garanderen. Al met al wacht ik al 3 maanden op mijn stoelen en heb ik nog geen zekerheid wanneer ik ze kan verwachten

Doel van een review
Niet alleen beloven.maar ook doen. Helaas is de klantenservice van dezelfde kwaliteit als hun metalen Next Level kasten van Chinese "kwaliteit ". 10 juli een review gemaakt omdat de metalen kast van dusdanige kwaliteit is dat hij vanwege de mankementen niet op te zetten was en na 2 dagen pogen en aanpassen en beschadigingen uiteindelijk bij het oud ijzer terecht kwam. Reactie klantenservice kunt u contact opnemen om samen tot een passende oplossing te komen? Uiteraard direct de vragen beantwoord toegelicht en onderbouwd met foto's. Dan krijg je het gevoel er komt een "gebaar" korting betere kast of zo? Ze zouden erop terugkomen. Helaas het werd heel erg stil. Inmiddels nieuwe kast gekocht bij plaatselijke woonwinkel in Aalten deze brengen en plaatsen. Duur Leergeld 309.00 euro. Reactie op hun antwoord:
Inmiddels naar aanleiding van hun reactie nogmaals contact gezocht. En de foto's nogmaals gestuurd waren schijnbaar niet aangekomen. Kan gebeuren. Vrijwel direct erna bericht kunnen niks voor mij betekenen ik had in overleg de niet passende en beschadigde delen moeten retourneren ter vervanging. Dat was ongeveer 60 % vd kast. Dus dat was sowieso voor mij geen oplossing geweest na 2 dagen pogen hem passend te krijgen. Ik sluit zelf dit dossier zoals ik al aangaf duur leergeld een kast voor ECHT handige klussen.
Wat mij betreft is het ook afgesloten. Doel van een review is je ervaring voor toekomstige kopers te delen. Dat was ook mijn doel. De ervaring was een mooie kast. Maar zeer moeilijk in elkaar te krijgen u gaf zelf al aan dat er bij montage kans op beschadiging kan zijn. Gezien het fragiele van het materiaal zeker als niet alles perfect past of voorgeboord is. Dus doel vd review voor eventuele toekomstige kopers; Niet makkelijk in elkaar te zetten. Een kast voor echte klussers. En als iets niet past of beschadigd direkt contact opnemen. Ik heb dit niet gedaan omdat mijn kast een hopeloze "Maandagmorgen" kast was. Omruilen was voor mij geen optie want na 2 dagen klussen en ergernis had ik echt geen zin meer in deze kast.

Odpowiedź od Designstoel4u
Maart 2024 een Tafel Arezzo besteld die…
Maart 2024 een Tafel Arezzo besteld die nu na 3 maanden al gebreken vertoond. De zijkant van de (kunststof) planken gaan afbladderen, er ontstaan brandplekken door de zon en er zijn krassen ontstaan door het verschuiven van een bloempot en zelfs een ijzeren schaal heeft roestplekken achtergelaten die niet te verwijderen zijn. De klantservice vindt dat het m'n eigen schuld is, had ik alle instructies en kleine lettertjes maar moeten lezen. Als dit bij de beschrijving van de tafel stond had ik het natuurlijk nooit gekocht dus ook nog misleiding.

Heerlijk bedrijf!
Buiten het mooie assortiment is Designstoel4U een bedrijf dat bijzonder snel en correct werkt.
Ik ben erg blij met mijn aankoop die in minder dan 48 uur bij mij in België werd geleverd.
Ik ga nog een beetje shoppen bij ds4u ;-)
Wachten was de moeite waard
Ik heb 4 maanden op een tafel moeten wachten omdat deze niet eerder leverbaar was. Ik heb altijd direct reactie ontvangen van Designstoel4u of er iets bekend was over de levering. Ik kreeg zelfs korting toen het wel erg lang begon te duren, kon ook mijn geld terug krijgen. Gelukkig toch vol gehouden, heel blij met mijn hal tafel.
Goede service en enorm snel geleverd
Goede service en enorm snel geleverd! Blij met de eetkamerstoelen
Een heel goede service!!!!e zijn makkelijk via de mail te…
Ze zijn makkelijk via de mail te bereiken. Reageren snel op je geplaatste mail.
Wij hadden schade aan een tafeltje en binnen een week was het opgelost. Krijgen een nieuw tafeltje.
Echt een super service!!!!
Zo krijg je loyale klanten
Korting alsnog gekregen! Een compliment voor jullie 9+organisatie. Een mooi staaltje van customer experience! Daarom kies ik voor jullie en beveel ik jullie bedrijf graag aan anderen aan. Het lijkt vaak zo simpel en veel bedrijven kunnen of willen dit niet. Jullie loyalty naar de klant is ECHT zichtbaar en om deze manier krijg je dus loyale klanten. Een mooie mix van snelheid, duidelijkheid en betrouwbaarheid in de processen en met een enorme klantfocus.
Fijne dag! En tot een volgende bestelling.
Lang gewacht maar wel gekregen
Twee sterren, omdat ik in ieder geval nog een reactie krijg op mijn mail en op de hoogte gehouden wordt over het proces. Nou ja, het voelt meer als: aan het lijntje gehouden worden.
Ik zou niet het risico nemen door hier ooit nog iets te bestellen. Op 29 januari een fauteuil met bijzettafel besteld. Er staat een levertijd bij op de website maar dat zegt niks. Wanneer de levertijd in zicht komt kreeg ik weer een excuusmail en werd mijn bestelling steeds weer met 1-2 maanden opgeschoven.
De oorzaak van de vertragingen komt door allerlei problemen buiten hun macht om (boot te laat vertrokken, Houthi rebellen etc.) Kennelijk is het heel normaal dat je iets besteld en maanden op je bestelling moet wachten. Dus let op: Ze verkopen het dus wel via hun website, maar kunnen het niet met zekerheid leveren.
In de week van 28 mei zou de bestelling dan eindelijk binnen komen en na het lossen direct verstuurd worden. Deze week zelf contact gezocht en een reactie gekregen dat in de loop van volgende week CONTACT met mij opgenomen gaat worden over de levering. Dus nog steeds geen leverdatum bekend. Ik zie inmiddels op de website dat de leverdatum weer opgeschoven is naar 27 augustus. Maar goed mijn ervaring is dat ze die net zo makkelijk weer vooruit schuiven.
Update:
Er is na mijn review goed contact onderhouden over de levering van mijn bestelling. Deze is inmiddels binnen gekomen en ik ben erg blij met de fauteuil en de voetenbank. De kwaliteit is goed ! Ik ben blij met hoe de afhandeling op het eind verliep, zij hebben in ieder geval hun best gedaan om de bestelling zsm bij mij thuis te krijgen.

Als nog korting gekregen
Als nog korting gekregen, en duidelijkheid over de levering.
Super geregeld.
Geweldig bedrijf
Zeer klant vriendelijk snel antwoord voor vragen op mail snelle levering alles goed ingepakt een geweldig bedrijf met een dikke 10 echt een aanrader dit bedrijf ...bedankt !
Goede ervaring met Designstoel4u
Goede ervaring met Designstoel4u! Bij levering van 6 eetkamer stoelen bleken de poten deels lichte beschadigingen te hebben, maar in goed overleg met Designstoel4u is hier een passende oplossing voor gekomen. Het bedrijf is goed bereikbaar en de klantenservice communiceert keurig en snel!
Eetkamerstoelen Gaby
Wij hadden wat problemen met onze eetkamerstoelen. Gebeld met de klantenservice en naar goed overleg hebben we vier nieuwe stoelen ontvangen. Bedankt voor de goede service!
Fam van Zeeburg.
Top shipment and customer service!
Easy ordering and shipment to Germany and a very good and supportive customer service.
Zeer goed geholpen met klantenservice…
Zeer goed geholpen met klantenservice nadat een stoelpoot was doorgezakt.
Zeer tevreden
Wij hadden een probleem met onze nieuwe…
Wij hadden een probleem met onze nieuwe stoel. Ik heb gemaild en kreeg snel reactie en een nieuwe stoel!!super snelle reactie en goede service!
Snelle levering, geweldige service
27 Maart 8 eetkamerstoelen en 2 barkrukken besteld bij Designstoel4u.. Alles in het geheel snel geleverd, en super blij met de spullen.. Omdat er 28 Maart een 10% paaskorting was, hebben ze zonder problemen 10% van het aankoopbedrag terug gestort.. Dit noem ik nog eens een service, en kunnen vele bedrijven een voorbeeld aan nemen.. Ook het mailcontact met de klantenservice is super klantgericht en snel.. Daar word ik als klant heel vrolijk van.. Ik zal dan ook Designstoel4u aan iedereen aanbevelen..
Doświadczenie Trustpilot