Lijkt een beetje op stiekeme dropshipping. Voorradige items die lang laten wachten op levering. Duidt meestal op dropshipping en dus een bedrijf die niet eerlijk en transparant is over hun werkwijze.... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Top bedrijf. Dochter had bij leenbakker stoel besteld. Zij konden niets voor ons betekenen want wel betaald en order van leenbakker. Gelukkig reageerde designstoel4you meteen met retour label en kon... Zobacz więcej
Topservice! Twee jaar geleden heb ik mijn eetkamerstoelen bij dit bedrijf gekocht. Onlangs brak helaas één van de stoelpoten af. Ik heb contact opgenomen met de klantenservice en werd direct vr... Zobacz więcej
Eerder al 4 barkrukken besteld. Erg te spreken over het product en over de goede service. Er zat een naadje los, zonder problemen direct een nieuwe gekregen. Afgelopen vrijdag nogmaals 6 stoelen gekoc... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Bij Designstoel4u ben je op de juiste plek om mooie, comfortabele en betaalbare design eetkamerstoelen te kopen. Al onze design stoelen zijn van goede kwaliteit en worden aangeboden tegen de laagste prijzen.
Dane kontaktowe
Wegtersweg 20A, 7556 BR, Hengelo, Holandia
- 074-3491551
- klantenservice@designstoel4u.nl
- www.designstoel4u.nl
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 33% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Let op! Houden zich niet aan de wet!
Net als veel andere een defect product ontvangen en geen oplossing. Wij zaten in een verhuizing dus de tafel 2 weken na levering pas in gebruik genomen. Toen viel ons direct op dat aan de tafel rand de MDF coating is losgelaten. Direct gemaild, maar de enige oplossing die ze bieden is dat wij zelf betalen voor een nieuw tafel blad, belachelijk! Ze zijn wettelijk verplicht een vervangend product of kosteloze oplossing aan te bieden, maar blijven volhouden dat het om gebruiker sporen gaat terwijl wij de tafel helemaal niet hebben gebruikt. Ik ga deze zaak uit handen geven want kom er helaas niet uit met de klantenservice en ze houden zich niet aan de wet.

Odpowiedź od Designstoel4u
Lampenkap
Er was een kelk ( lampenkap ) stuk gegaan. Wij kregen toen een nieuwe. Zonder gedoe . Wat zo fijn was is dat Charmaine goed keek of ik wel de goede kelk bestelde, want ik bestelde de verkeerde ! Dat is nog eens meedenken. Fijne ervaring !
Wát een topservice en topkwaliteit !
Wát een topservice en topkwaliteit bij dit bedrijf. Gezien de niet al te hoge prijzen wist ik niet wat te verwachten van de kwaliteit en had dus een proefstoel en een proefbarkruk besteld. Kwaliteit is echt boven verwachting. Daarnaast had ik zelf het e.e.a. verkeerd begrepen over accessoires bij de levering en dat is door Charmaine van de klantenservice perfect opgepakt. Ook moest er iets worden aangepast in de uiteindelijke order van 9 stoelen en nog een kruk erbij en ook dat werd supersnel en netjes geregeld. Snelle en duidelijke communicatie en erg klantgericht denken, dat kom je niet vaak meer tegen. Dankjewel !
Super goede service
Super goede service!
Er was per ongeluk een verkeerde wandplank geleverd. Toen ik daarover mailde, kreeg ik direct antwoord en is het keurig opgelost.
Super fijne service!
Fantastische stoelen hier gekocht
Fantastische stoelen hier gekocht! Echter waren er twee tijdens transport beschadigd. Door een hele vriendelijke dame geholpen die oplossingsgericht meedacht en uiteindelijk zonder gedoe de stoelen kon omruilen. De dag van retour zenden van de beschadigde stoelen (dmv track and trace) zijn de nieuwe stoelen diezelfde dag ook weer verzonden. Perfecte service!
Het was een snelle levering en ondanks…
Het was een snelle levering en ondanks dat er een stoel stuk was hebben we een nieuwe gekregen, wel wat langer op moeten wachten, maar de communicatie was top.
Dus bestel er gerust want de firma is prima.👌🏼
Olivia stoel teddy
Bestelling snel ontvangen. Echter bij het uitpakken helaas 2 vlekken in de stoel. Mail gestuurd en er is snel een oplossing gekomen. 1 week later de stoel netjes omgeruild met een nieuwe. Erg tevreden over mijn stoel maar ook over de goede service.
Super vriendelijk personeel
Super vriendelijk personeel, als je vragen hebt helpen ze je met een volle glimlach. Klantenservice is ook top! Super mooie en fijne meubels, nog geen spijt gehad van mijn aankopen
We hebben nieuwe stoelen gekocht in de…
We hebben nieuwe stoelen gekocht in de winkel , we zijn super geholpen, nette personeel.
Vriendelijk personeel
Vriendelijk personeel, nette service en erg goede en nette producten
Mooie spullen en een super goede…
Mooie spullen en een super goede service .
Mooie producten en goede service.
Mooie producten en goede service.
Bestelling kwam eerder dan bevestigd.
Chauffeur Diego was erg behulpzaam.
Na ontvangst van salontafeltjes was er…
Na ontvangst van salontafeltjes was er van 1tafeltje een afstelschroef niet geleverd en direct contact opgenomen en er werd direct een andere geleverd maar helaas te groot weer contact opgenomen en er werd gelijk een passende geleverd en probleem verholpen.De klanten service is fantastisch geen moeite te veel voor hun en als ik weer wat nodig heb ga ik beslist bij Designstoel bestellen
Top service!
Door een ongelukje was een lampenkap gesneuveld van een 1,5 jaar oude lamp. Contact opgenomen met de klantenservice. We kregen geheel kosteloos een nieuwe lampenkap opgestuurd. Top service!
Toppers!
Mooie tv kast besteld die helaas met een gebroken blad werd geleverd. Dit werd meteen opgepakt door de klantenservice. De kast zou omgeruild worden en we mochten de nieuwe kast eerst openen om te kijken of deze wel goed was. Je maakt niet meer vaak mee dat je snel en super vriendelijke geholpen wordt. Echt toppers!
Eerlijke prijs-kwaliteitverhouding & een perfecte klantenservice
Ik heb een keramieke bartafel en 4 barstoelen gekocht. Twee keer het bedrijf benaderd om de bezorgdatum uit te stellen, vanwege dringende omstandigheden. Hieraan werd er gehoor gegeven. Bij de bezorging is er op verzoek van mij, de pakketten in de voortuin geplaatst en te bedekken door een zeil, omdat ik alweer niet thuis was. Helaas blijkt het tafelblad gebroken te zijn en de poten niet meegeleverd. Na een email verstuurd te hebben met bijbehorende fotos heb ik alsnog een nieuwe tafel gekregen met de tafelpoten. De beschadigde tafel is op dezelfde dag omgeruild met de nieuwe tafel.
Ik ben er zo ontzettend blij dat het allemaal gelukt is. Want het model van de keramieke tafel kon ik nergens anders kopen. Ik ben jullie zeer erkentelijk voor jullie snelle en gedegen service! Ga zo vooral door!
Misleidende productfoto's wandplank Edwin
Ik heb een wandplank (Edwin) besteld, maar het product dat ik ontving voldeed totaal niet aan de verwachtingen op basis van de foto's op hun website. Op de afbeeldingen lijkt de plank een natuurlijke uitstraling te hebben, met een ruwe zijkant of schors, zoals je van een boom zou verwachten. In werkelijkheid ontving ik echter een gewone plank die er niets van weg had. De zijkant van de plank was precies hetzelfde als de bovenkant, zonder enig onderscheid of natuurlijk detail.
Ik heb contact opgenomen met de klantenservice en zij probeerden me te helpen door een foto van een andere plank te sturen, maar deze leek vrijwel hetzelfde als degene die ik al had ontvangen. Ze legden uit dat de schorsachtige uitstraling op de foto's zo lijkt en dat geen enkele plank die ze hadden daadwerkelijk zo eruitziet. Ze benadrukten dat elke plank anders is, maar ik vond de verschillen tussen het product en de foto’s te groot.
Helaas waren ze het niet met me eens, en hoewel ik het product kon retourneren, moest ik dat op eigen kosten doen. Dit was een flinke tegenvaller, omdat het artikel behoorlijk verschilt van de foto's en het me ook nog eens geld kostte om het terug te sturen.
Tip: Pas op als je hier bestelt, want het product ziet er in werkelijkheid veel netter en minder natuurlijk uit dan op de foto's. Terugsturen kan ook duur uitvallen.
Update: Inmiddels heb ik een gratis retourlabel ontvangen en zullen zij de retourkosten voor hun rekening nemen.

Odpowiedź od Designstoel4u
Goede klantenservice
Wij hebben onlangs mooie tuinstoelen gekocht voor ons terras. Helaas is de doos waarin ze zaten in het bezorgproces stevig beschadigd geraakt waardoor er aan meerdere stoelen schade is ontstaan.
De klantenservice was meteen heel begripvol en heeft ervoor gezorgd dat we op korte termijn nieuwe stoelen hebben ontvangen. Daarnaast hebben ze ook meteen de beschadigde stoelen opgehaald. Top service!
Doświadczenie Trustpilot