Jeg modtog en sele i forkert størrelse, men kun lidt over en halv time efter jeg sendte mail til dem om det, var den korrekte sele allerede på vej til mig. Rigtig god kundeservice.
Reakcja na opinię
Vi har kjøpt en hundeseng og opplever at vi har fått raske svar på våre spørsmål. Vi måtte betale toll, som var mer enn 70 % av kjøpesummen..., men det kan jo ikke dere i Danmark noe for..... Servicen... Zobacz więcej
Da vi lige har fået kat lidt hurtigere end vi havde forventet og stod akut og manglede et transportbur m.m. fik vi lov at komme forbi deres lager med meget kort varsel og hente forskellige katteting,... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Vi vil helt sikkert anbefale Jer, og selvfølgelig kigge forbi siden næste gang vi skal have nogle lækkerier til vores kat. Det har simpelthen været en ren fornøjelse! Alle firmaer burde behandle sin... Zobacz więcej
designforpets.dk er en netbutik med eksklusivt tilbehør til hunde og katte. Vi har fokus på høj kvalitet og lækkert design. Den gennemgående stil i Design for Pets’ produkter er rene linjer, enkelhed og et strejf af humor. Under udvælgelsen af produkterne er der taget hensyn til både design, kvalitet og anvendelighed, og vi har været vidt omkring for at finde produkter, som opfylder disse krav. Vores produkter kommer fra førende leverandører i Europa. Vi fører bl.a. et bredt udvalg af tilbehør til kæledyr fra Bobby, Wouapy, Puppia og United Pets.
Avderødvej 32E, 2980, Kokkedal, Dania
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Rigtig god, men mangler mere produktinformation
Jeg er meget tilfreds med leveringen og min vare. Desværre manglede jeg flere detaljer om produktet. Der stod ikke hvor mange kg hundetasken kunne bære, det måtte jeg finde ud af på en anden hjemmeside.
Dette er helt klart et sted jeg vil handle igen.
Jeg har kun haft en positiv oplevelse med handlen hos Design for Pets. Varen levede til fulde op til min forventning, prisen var fornuftig og leveringstiden rigtig fin.
Stort udvalg af fine ting. Jeg fandt endelig en hundeseng som faldt i min smag, og så var den tilmed billig. Hurtig levering og jeg var glad for muligheden for at vælge GLS pakkeshop. Jeg hentede kassen og mine hunde var meget interesserede i den, faktisk havde jeg kun lige åbnet kassen før den ene hund sad oppe i kassen og i den nye kurv. Årsagen var selvfølgelig den lille ekstra overraskelse nemlig en fin pose godbidder i den helt rette størrelse til små hunde. Det er bestemt ikke sidste gang jeg handler hos Design for Pets.
Vil til enhver tid benytte siden igen.
Varen var ved mig dagen efter bestilling, med en hvid langhåret hund og en mudret skovbund, var det rigtig rart at have shampooen allerede dagen efter ;-)
Hunde jakke købt virker som god kvalitet.
Service og levering nem og hurtig
De leverede pakken i løbet af 2 dage. Det hele fungerede upåklageligt.
"Design for Pets" er det perfekte sted at handle til dit dyr. Med deres store udvalg, billige priser og hurtig betjening, er du sikker på at blive en tilfreds kunde. Jeg kunne dog godt ønske, at fragten var en smule billigere - eller bare helt gratis..

Odpowiedź od Design for Pets
Billige produkter og rask levering. Hunden ble meget fornøyd. :)
Jeg giver hermed 5 stjerner for overskuelig hjemmeside, hurtig levering og god service ved også at få et visitkort med i pakken i disse digitale tider - det var en super god idé.
Alt gik som forventet, også var der hundegodter med til vovsen i pakken ;)
Hurtig service, god kvalitet og bare super nemt. Kan varmt anbefales
Alt fungerede perfekt - bestilling, betaling og levering. Varen var som forventet. Så det er ikke sidste gang jeg handler hos Jer.
Design for pets har et utroligt godt udvalg til hunde og katte. Jeg var meget tilfreds med det store udvalg men også det lækre design og ikke mindst de gode priser. Levering var hurtig og alt var meget tilfredsstillende. Jeg vil helt klart bruge Design for pets igen og anbefale web siden til mine venner og familie der er så heldige at have hunde og/eller katte.
Charlotte Hulvi Larsen
Varen kom inden for få dage, som lovet.