Depeperwinkel Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Herhaaldelijk kom ik terug bij de Peperwinkel.... Ik kreeg een proefzakje mee🤫🤗 andaliman.... Had Sarawak, wit en zwart.... Ik koop altijd meer dan ik nodig heb, deel met vrienden... Tja, wat zal ik... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

De pepers en specerijen , specerijen mengsels en ook gedroogde kruiden van De Peperwinkel , zijn uniek! De smaken, informatie over de producten zoals land van herkomst, van over de hele aarde, hun ges... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Opmerkelijk dat het zo lastig is echt goede kwaliteit peper te vinden, terwijl het veruit het meest gebruikte specerij in de keuken is en er zoveel bijzondere peper gemaakt wordt. De peperwinkel lost... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Bestellen ging simpel en snel. Mooie overzichtelijke website en duidelijke keuzes. Bezorging ging vanuit bezorger even moeizaam maar er werd goed mee gedacht. Pakket toch nog op tijd binnen gekregen.... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Dostawca przypraw
  2. Sklep z towarami afrykańskimi
  3. Delikatesy
  4. Hinduski sklep spożywczy
  5. Sklep z towarami orientalnymi
  6. Sklep z przyprawami

Napisane przez firmę

Depeperwinkel is dé winkel waar je unieke en duurzame specerijen vindt waaronder, uiteraard, een zeer breed assortiment aan peper, waaronder gerenommeerde pepers uit Kampot en India, zoals de Tellicherry en Banasura peper. Veruit de meeste specerijen in depeperwinkel zijn verbouwd zonder gebruik van kunstmest of bestrijdingsmiddelen. En wat te denken van het assortiment wildpluk: andaliman peper, paradijsgraan, assam peper en veel Afrikaanse specerijen, of de basilicum, oregano, majoraan en tijm uit Kreta? Stuk voor stuk het beste wat de markt te bieden heeft, en dat tegen eerlijke en toch aantrekkelijke prijzen. We betrekken onze producten via betrouwbare tussenpersonen in Europa, Afrika, Zuid-Amerika en Azië. In verantwoorde hoeveelheden. Natuurlijk is een matig inkoopvolume niet altijd de voordeligste weg, immers kopen wij niet en masse in tegen de laagste prijs, maar met mate bij nieuwe oogst. No waste! Het oordeel van onze klanten, particulieren en chefs, spreekt boekdelen!

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Wszystkie recenzje

Topkwaliteit.
Leuke, duidelijke website.

13 listopada 2025

Odpowiedź od Depeperwinkel

Dankje voor je complimenten!

Dik in orde

Keurige levering, gratis extra proef sample erbij, goed verpakt, al met al dus prima verzorgd. Enige aanmerking is dat de bezorgkosten relatief stevig zijn bij kleinere bestellingen.

Ik heb mij review herzien van 4 naar 5 sterren omdat onderstaande reactie op mijn volledige sympathie kan rekenen. Volgende keer bestel ik gewoon voor de hele familie en vriendenkring....dan vallen de relatieve bezorgkosten weer mee ;-)!

5 listopada 2025

Odpowiedź od Depeperwinkel

Ik begrijp de opmerking over de bezorgkosten helemaal. Toch zijn die al getemperd, we zien de tarieven van de bezorgdiensten ieder jaar opnieuw stijgen en de kosten van het verpakkingsmateriaal ook. Bij een kleine bestelling drukken die kosten zo op de prijs, dat wij vraagtekens zetten bij de houdbaarheid van het verzenden van pakketjes voor kleinere bestellingen. Om die reden hebben we voorheen een minimum-order-bedrag ingesteld gehad, maar dat stemde niemand gelukkig. En hoewel bezorgdiensten de indruk wekken dat verzenden naar een servicepunt milieuvriendelijker is en de voorkeur verdient, krijgen wij als verzender hoegenaamd geen korting ten opzichte van bezorging thuis. Niet om te klagen, maar we vrezen dat het steeds moeilijker zal worden om hierin de goede balans te houden, tenzij we de verzendkosten in onze productprijs zouden weg moffelen, en dat willen we beslist niet.

We blijven zoeken naar de gunstigste tarieven!

Bedankt voor de review, en je terechte aanmerking die zoals je uit deze reactie mag opmaken ook ons beroert.

PS Krijgen zojuist bericht dat DHL de tarieven komend jaar met 6,4% verhoogt. Kan nu al zeggen dat we de verzend- en behandelingskosten zelf het komend jaar niet zullen verhogen, als het bij deze ene verhoging blijft ;-)

Van 4 naar 5! Wat superlief!

Oceniono na 5 z 5

Uitgebreid assortiment van hoge kwaliteit

Uitgebreid assortiment, prettig contact, goede service en snelle levering.
Kwaliteit uitstekend. De producten smaken naar meer.

30 października 2025

Odpowiedź od Depeperwinkel

Bedankt voor je compliment, en nogmaals veel smaakplezier gewenst!

Mooi aanbod

Mooi aanbod, eenvoudig te bestellen, zeer snelle levering, En proeven van een mij onbekende soort peper komt er gratis bovenop!

6 listopada 2025

Odpowiedź od Depeperwinkel

Dankjewel voor je enthousiaste, positieve review!

Heerlijke producten

Heerlijke producten, goede service en daarbij telkens een monster als verassing. Super!

5 listopada 2025

Graag gedaan!

Speciale kruiden

Deze winkel heeft kruiden die ik nergens anders kan kopen. Snelle levering en goed verpakt.

21 października 2025

Odpowiedź od Depeperwinkel

Veel smaakplezier gewenst, en dankjewel natuurlijk voor je positieve review

Oceniono na 4 z 5

Meer dan peper

Gewoon omdat ze topproducten leveren en snel en accuraat leveren. Ook bij eerdere bestellingen zo ervaren.
Verder is de website geweldig informatief als je zoutloos door het leven moet en het moet hebben van specerijen en kruiden. In dit geval met name de pepers.
De info nodigt uit om te experimenteren.

13 października 2025

Een mooi compliment !

Zeer goede ervaring

Zeer goede ervaring, snelle levering en goede communicatie over datum levering
Met als extraatje een zakje met speciale peperbolletjes ( rode kampot peper)
in de verzenddoos bijgesloten
Op de verzenddoos was een vrolijk lachende smiley sticker gepakt, werd er meteen ook vrolijk van
Dus deze winkel en webwinkel een dikke aanrader en een dikke pluim!
Zeer attent en door mij erg op prijs gesteld zo'n persoonlijke aandacht

15 października 2025

Wat een hartverwarmende review! Dankjewel

Oceniono na 5 z 5

Hele goede soorten zwarte peper, beter dan AH

Hele goede soorten zwarte peper! Stukken beter dan bij de Albert Heijn en voor een eerlijke prijs! Overtreft mijn verwachtingen! Als ik meer dan 5 sterren zou kunnen geven had ik dit zeker gedaan.

7 września 2025

Odpowiedź od Depeperwinkel

Ik zou het erop gewaagd hebben om zes sterren te geven :-) Dank, dank!

Prima service

Had twee verschillende pepersoorten besteld, en kreeg daar als service zomaar een andere pepersoort bij om te ontdekken.geweldig toch.

4 września 2025

Graag gedaan!

Oceniono na 4 z 5

29 sierpnia 2025

Odpowiedź od Depeperwinkel

Dankjewel voor je positieve review, wens je nogmaals veel smaakplezier toe!

Goede kwaliteit

Snelle levering, zeer goede producten, fijne website. Bij je bestelling een leuk persoonlijk bericht.

27 sierpnia 2025

Odpowiedź od Depeperwinkel

Vriendelijk bedankt voor je reactie!

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej