Voor het eerst wild online gekocht bij "De Predetariër" Wat reerugfilet, ree biefstukjes, tikka masala van wild en een droge worst van wild zwijn. Alles werd diepgevroren bezorgd en kon gelijk in... Zobacz więcej

Afgelopen week bestelde ik 750 gram houtduif bij de predetariër. Ik kwam het later ophalen dan doorgegeven in de bestelling, hetgeen ik telefonisch wilde doorgeven. De service was goed en werd naa... Zobacz więcej

Goede service van Predetariër. De bestelling werd prima bezorgd zoals aangegeven. In plaats van bezorgkosten kreeg ik op mijn verzoek een product, omdat ik tegen de grens van gratis bezorging aanzat.... Zobacz więcej

Hoewel de producten relatief duur zijn, krijg je hier goede kwaliteit voor terug. Meerdere mensen aan tafel merkten op hoe goed het vlees was, dat ze hadden geleverd. Daarnaast was het mogelijk om s... Zobacz więcej

1. Producent żywności

Wij zijn met de Predetariër op jacht naar biodiversiteit. Wij bieden een eerlijk alternatief voor de bio-industrie. Dit doen we door heerlijke producten te maken van écht wild vlees, zonder hokken en verlies van natuur. Wij bezorgen het beste vlees diepgevroren bij jou thuis. Alles om de beste kwaliteit te garanderen.

4,9

Doskonała

Voor het eerst wild online gekocht.

Voor het eerst wild online gekocht bij "De Predetariër"
Alles werd diepgevroren bezorgd en kon gelijk in de vriezer. De bereiding was eenvoudig en we hebben er erg lekker van gegeten, super mals. Zelfs een recept van de website gebruikt.
En dit alles voor een schappelijke prijs en een handgeschreven kaartje erbij!
Zeker voor herhaling vatbaar.

21 grudnia 2025