Zeer tevreden over deze bedrijf! Heel snelle levering van Nederland naar België en uitstekende service. Ze reageren ook zeer snel via mail om vragen te beantwoorden. Daarnaast zijn hun prijzen goe... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Levering twee dagen, oke. Kreeg wel heel snel bericht van pakket verzonden , tracking ging na 17h00 komen. Dag erna moeten mailen om tracking te krijgen. Ook te omslachtig bij DPD om info te... Zobacz więcej
Bestelling woensdagochtend 22/04/26 een order geplaatst. Volgens afspraak zou de de bestelling dan de volgende dag dus donderdag 23/04/26 afgeleverd worden. Helaas was dit niet het geval. De bestellin... Zobacz więcej
Bestel al langer olie en auto/motor gerelateerde smeer/schoonmaakmiddelen bij de Olieconcurrent. DPD laat helaas nog al eens een steekje vallen. Dit keer leek het of de doos van een brug was af... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Dane kontaktowe
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Jak firma korzysta z Trustpilot
Scherpe prijzen en snelle levering
Scherpe prijzen en snelle levering. Fijn bedrijf.
Het spul bestaat echt!!
ik had een youtube filmpje gezien en kwam al zoekende bij de olieconcurrent terecht. Hier heb heb ik m'n reinigingsvloeistof besteld. Het was erg vlot binnen, en heb de klus gelijk aangepakt. Ik heb er hoge verwachtingen van.....
Ik had een artikel besteld
Ik had een artikel besteld, maar ik had niet goed opgelet bij het kiezen van het juiste product. Gelukkig hebben ze mij zelf een e-mail gestuurd en mij laten weten welk artikel correct was. Ze hebben me uitgebreid geholpen en begeleid. Ze zijn erg klantgericht, nauwkeurig en professioneel. Ik ben nu een vaste klant van hen geworden!
Mehdi
op tijd geleverd en een goede prijs…
op tijd geleverd en een goede prijs gerekend
Eenvoudig bestelproces
Eenvoudig bestelproces, de volgende dag geleverd.
Goede olie voor een scherpe prijs
Goede olie voor een scherpe prijs
De Kroon Oil 5W-40 die ik hier heb gekocht, is van topkwaliteit en een stuk goedkoper dan bij de garage. Mijn auto loopt weer als een zonnetje!
Eenvoudig bestellen en snel ontvangen
Eenvoudig bestellen en snel ontvangen
Goede webshop met duidelijke informatie. Bestelling werd snel verzonden en was netjes verpakt. Helemaal tevreden!
Snelle levering en goede service
Snelle levering en goede service
Bestelling geplaatst en de volgende dag al binnen. Goed verpakt en precies wat ik nodig had. Hier ga ik zeker vaker bestellen!
Snel en scherp geprijst
Snel geleverd en nergens goedkoper!
Geïnformeerd waar bestelling bleef
Geïnformeerd waar bestelling bleef, geen antwoord. Ben waarschijnlijk opgelicht. Jammer niet meer kopen. Paar euro meer voor goede service stel ik voor. Jan k
Kwaliteitsolie zeer snel geleverd!
Een liter Castrol kwaliteitsolie besteld op donderdagmiddag tegen een nette prijs. Werd al heel snel verzonden en had hem de dag erna al binnen, netjes verpakt in bubbelfolie. Hartelijk bedankt voor deze snelle service!
Goede producten,bezorging belabberd
Bestelling geplaatst en maar de helft van de levering ontvangen. Na telefonisch overleg zou het nogmaals verzonden worden. Fout zat bij DPD. Niets ontvangen. Wacht dus al een week op wat vloeistoffen. Niet de eerste keer dat verzenden fout loopt. Heb voorgesteld met andere partij te verzenden maar dat wil olieconcurrent niet.
Een mand geleden olie besteld van hun
Een mand geleden olie besteld van hun. Tot nu toe heb ik niks gekregen
Gisteren besteld
Gisteren besteld, vandaag in huis.
Goed product voor een zachte prijs.
Très mauvaise expérience
Très mauvaise expérience, commander 2 produits dont 1 plus en stock et jamais rembourser après plusieurs demande il n’ont toujours pas rembourser. Je déconseille fortement ce site !
Aucune communication de leur part faites attention !
'Pakket' alleen ingepakt in bubblewrap, heel de zooi onder de olie
Snel geleverd, maar de motorolie en koelvloeistof die ik had besteld waren zeer strak in bubblewrap ingepakt. Resultaat: heel de rotzooi onder de olie. Ik koop voortaan weer deze spullen bij een tankstation, heb er nu al spijt van dat ik online heb besteld.
Ik heb Kron olie 5w30 besteld na één…
Ik heb Kron olie 5w30 besteld na één week nog niet geleverd en telefoon als ik bel altijd bezet na 5 keer poging om te telefoon bekijken niet gelukt.
Goede prijzen en goede service!
Ik heb onlangs voor het eerst een bestelling geplaatst bij DeOlieConcurrent, ze hebben een ruim assortiment, prima prijzen en een degelijke webshop.
Levertijden zijn ook prima.
Helaas was mijn bestelling door de pakketservice niet afgeleverd. Dat lag aan de pakketdienst en niet aan DeOlieConcurrent zelf. Ik heb telefonisch contact opgenomen met DeOlieConcurrent en ze hebben het meteen voor me opgelost, de volgende dag was mijn bestelling er gewoon.
In mijn inziens een schoolvoorbeeld van goede service! Ik zal hier zeker weer bestellen, echt een aanrader!
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.