Har i dag været med hele familien i Den Gamle By i Aarhus. Det er gennemført og super godt, det I leverer. Vi har bl.a. talt med en postmand, vi har kørt i hestevogn, besøgt den gamle købmandsgård, b... Zobacz więcej
De 2 stjerner er på baggrund af madens kvalitet på Gæstgivergården. Tarteletter var kolde og fyldet lunkent. Fiskefilet tør, tynd og branket. Venlig og imødekommende serveringspersonale. A... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Vi havde den mest fantastiske dag i Den gamle by. Vejret var smukt, der var ikke for mange mennesker, helt igennem perfekt. Og sikke dog et fantastisk sted. Så meget at se og opleve, og så mange engag... Zobacz więcej
Gæstgivergården - lad være. Købte 2 tarteletter og 2 stk. smørrebrød, hhv. hønsesalat og ribbensteg. Tarteletterne smagte stærkt igennem af citron og det var svært at smage kyllingen. Ligeså me... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
En seværdighed i verdensklasse. 75 historiske bygninger, udstillinger,interiører, butikker og værksteder. Levende Museum. Store juleudstillinger.
Viborgvej 2, 8000, Århus C, Dania
- www.dengamleby.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Selvbetjening på dyr restaurant
Vi kommer regelmæssigt i Den Gamle By og elsker det. Så meget, at vi har investeret i et årskort.
Julens komme skulle denne gang fejres med at spise frokost i Restaurant Gæstgivergården for første gang. Det var med noget tøven, for priserne var lidt deroppead!
Vi fik et bord efter kun 10-15 min. kø. Blev mødt med søde venlige tjenere, som omhyggeligt forklarede os, at restaurantens koncept var venlig selvbetjening.
Det betød, at vi a) selv skulle hente maden og b) selv skulle rydde bordet af efter endt spisning!!!!
Og vi taler ikke om et cafeteria med priser, som pensionister kan betale. Vi taler om en regning for to på kr. 450 kr. for to stjerneskud og drikkevarer!
Det synes jeg ikke, at man kan tillade sig, når priserne ikke følger med ned. Dette besøg bliver vores første og sidste i restauranten. En af de helt store fornøjelser ved at gå ud og spise er at få venlig service, og så betaler vi gerne lidt mere for maden. Her var der venlig service i forhold til drikkevarer. Resten måtte vi selv klare.
Det er for dårligt!
PS: stjerneskuddet var 190 kr. værd, da det smagte himmelsk.

Odpowiedź od Dengamleby
I dag købte jeg en klejne i Den Gamle…
I dag købte jeg en klejne i Den Gamle By, jeg har ikke smagt en så lækker klejne siden min mor kogte klejner, den var både varm og sprød

Flot og informativt
Flot og informativt. Topkarakter herfra - kan varmt anbefales.

Odpowiedź od Dengamleby
Vi kommer fra en specialskole og havde…
Vi kommer fra en specialskole og havde håbet på en god oplevelse i den gamle by.
Vi var 6 børn og 4 voksne afsted og var kørt lidt syd fra Aalborg.
Vi var desværre ikke ikke bekendt med, at man som skole skulle booke plads.
Vi blev mødt af et meget uforstående personale, som bestemt ikke var løsnings orienteret og vi blev nægtet adgang, selvom vi gerne ville betale for oplevelsen.
Efter svar fra den gamle by:
Føler ikke rigtig kritikken bliver hørt. Håber fremadrettet at i vil bestræbe jer på at kunne gå i dialog fremfor koldt og uforstående at afvise.

En meget kold oplevelse
En meget kold oplevelse. Hvis man skal på besøg her i weekenderne i december skal man selv have mad og drikkevarer med. Vi var i den gamle by idag lørdag. Vi nåede ikke at se andet end 2 værksteder og nisseloftet samt den udendørs legeplads. Efter at have stået i køtil jeres pølsebord i 45 min i 1 grad celcius og derefter ind i et telt hvor der kun var bænke=siddepladser til halvdelen af bordene derefter kø til udendørs toilet, så var vi så frosne, at vi tog hjem.
Pølseboden var totalt underbemandet. En tog sig af at tage imod penge og udlevere kager. En anden lavede kaffe og udleverede et bæger til pølser med ketchup. Den 3. Mand stod og trillede tommelfingre og puttede pølse og brød i bægeret. Hvis der lige havde været en anden arbejdsfordeling og 2 mand mere, så kunne man have sparet halvdelen af tiden.
En træls og skuffende oplevelse. Vi nåede ikke at se alt det vi ville. Vi ville gerne have set flere huse og juletræerne op gennem tiden. Det skulle så bare ikke være i år.

Odpowiedź od Dengamleby
Tager ikke i konditorrie tigen
Tager ikke i konditorrie tigen, der var ikke oprydet og man betaler 40 kr for en lunken havl kop varm kakao, og det samme med teen, det er simpelthen for dårligt

Odpowiedź od Dengamleby
En historie fortælling i levende live
En historie fortælling i levende live, ja det er peberet pris at komme ind og ja det skal have penge til at holde stedet ved lige. Det er 3 gang jeg har været der, den ene af gangende jeg har været der, var en lørdag i december måned, hvor der var jule ting. Hvis du ikke kan håndtere mange mennesker på et sted, skal man ikke vælge at tage til den gamle by i århus en weekendt i december, der fik jeg ikke nået ud af det. Hvis man gerne vil have nået ud af stedet og tager der til i december måned, så tag en hverdag. De har gjort meget ud af den dansk bolig og arbejdshistorie og imponeret over at de har kunne finde mange af disse ting, som passer til den tid som de udstiller og den historie de gerne vil fortælle

Odpowiedź od Dengamleby
En dejlig oplevelse for hele familien
En dejlig oplevelse for hele familien.
Vi spist på Gæstgiver gården, skøn mad og dejligt personale der stod på pinde for kunderne.
Skøn oplevelse at se skuespiller der spillede roller, som også var en oplevelse for små børn.
Vi var så huset fra viking til nu. Der var et tog som jeg ville vise dem. Da vi kom ned i graven kom der sådan en høj lyd og damp , der var ingen advarsler om nogen steder, de to små børn jeg havde med, blev så forskrækket at de skreg højt og blev ulykkelig og græd højt. De var kede af det længe efter. En 2 årige gik rundt og kaldte det dum tog. Tager din lille hånd op til øret og siger av øre.

Alt for dyr indgang
Alt for dyr indgang, for få steder at spise, og elendig service på Gæstgivergården!

Den gamle by 9 august
Var i den gamle by 9 august , prisen for indgang ok , vi havde en fantastisk dag 1 dag var for lidt vi fik fordybet os i 1974 der gav gode minder og i Århus fortæller, det så vi nåede ikke det hele af den gamle del 🫣dette må gøres næste gang vi er i Århus 🤗 mødte kun positivt personale og god service vi vender helt sikkert tilbage til næste år . For at se resten 😎

Skuffende oplevelse
I dag har vi besøgt den gamle by, 175 kr for en voksen det er lidt overkanten, har slet ikke den værdi!
Nu har jeg læst andre negative anmeldelser, og det kan jeg se, at det er de samme ting som ledelse gør ikke noget ved det.
Med barnevogn er næsten umuligt at køre rundt på stenene. For de penge som bilet koster burde gøres noget for den gruppe besøgende gæster, selvom det er autentisk del af byen. Eller skal skrives i brochure og på hjemmeside at der er svært at komme rundt.
Nogle steder når vinden blæser så kan man "dufte" underligt lygt af tis. En masse hestelot ligger på veje. Hestekørsel. 50 kr for voksen og 40 kr for børn for 5 minutter uden at der fortælles noget om bytur! Derudover personalet virker ikke venlig, da de påtvinger hvilken vogn skal man sidde i. Jeg sagde at jeg ville sidder i et bestemt vogn som jeg har valgt, og flere gange skulle jeg markere at jeg ville vente den vogn når den kommer tilbage. Men til gengæld fik jeg ikke lov sidde ved siden af den kvinde som styrede hesten. Stor minus for den oplevelse.
Pølsevogn ved legeplads. Da jeg spurgte hvad koster pølsen, fik jeg svar fra ung fyr, at det kan man se på menukort. Så skulle jeg spørger igen en anden medarbejder. Da jeg fik betalt og kom til den ung fyr igen, som stod ved grillen, fik jeg pølse på paptallerken, og den skulle være med brød, men fik ikke den, så kom jeg tilbage og han sagde at brød var ikke klar, men alligevel gav han et stykke til mig, så sagde jeg nej til det, så han blev sur men smid den ud og fik lavet en ny. Uhøflig tone.
Udstillinger med biler og håndværkstelt med træ, hvor børn kunne prøve at lave sjove skibe var fine. Men en gammel karrusel på legeplads for små børn er ikke nok.
Vil aldrig komme igen.
Botanisk have ved siden af med gratis indgang og stor fin legeplads, utrolig smuk have har besøg værd, kan varm anbefales!

Odpowiedź od Dengamleby
Der er rigtigt hyggeligt i den Gamle…
Der er rigtigt hyggeligt i den Gamle by. Der var ikke overfyldt af gæster og man hunne frit bevæge sig rundt. Noger ser trækker ned er at de ikke oplyser alle deres udstillinger op, så man rent faktisk kan se hvad der bliver udstillet. Alt var bare sort, så der var rigtig meget jeg ikke fik set. Ellers er det et rigtig hyggeligt sted.

Odpowiedź od Dengamleby
Tak for en rigtig god dag!
Meget flot by (museum). Ingen tvivl om at det hjælper hvis vejret er godt, for museet er opbygget som en by hvor man går ind og ud af husene. Jeg kan huske jeg var her som barn for mange år siden og nød virkelig gensynet. Særlig er jeg helt vild med den forholdsvis nye 1974 afdeling.
Tak for en rigtig god dag!

Odpowiedź od Dengamleby
Den bedste opleves med den sødeste…
Den bedste opleves med den sødeste rundviser Anders. Han var SÅ god
Gæstgivergården
Ligeså med hønsesalaten - for voldsom meget citron.
Ribbenstegen kunne ikke smages da der var syltet hvidkål på der smagte ganske skrækkeligt. Ovenpå ristede løg.
Kan gerne være at I følger Frk. Jensens kogebog anno 1901, men man kunne da revidere opfattelse.
Næste gang bliver med madpakke eller en café ude i byen.

Positiv respons.
Positiv respons.
Jeg har fået Årbogen fra Jer Tak for det.
Best shawarma in town!
Vi har i dag besøgt den gamle by i…
Vi har i dag besøgt den gamle by i Århus.
Vi har været der før, hvilket har været en god oplevelse, så vi glædede os til, at opleve den ved juletid.
Billetterne var, som de jo anbefaler, købt på forhånd
Ankomst mellem 16 og 16:30
Vi ankom præcis kl 16
Som andre har beskrevet, står man i kø sammen med folk uden billet og der stod også et par enkle der skulle have fornyet årskort, så vi trådte ind i den gamle by 16:25
Vi havde forventet at få en oplevelse af julen i gamle dage, med boder, juletræssælgere og rigtig gammeldags julestemning, men vi blev slemt skuffet.
Vi nåede at købe to krus lunken glögg til en pris på næsten 100 kr.
Kl 17 begyndte alt at lukke ned ..
17:20 gik vi ude på gaden, på vej ned til vores bil.
300 kr i billetpris for under 1 times besøg ..

Odpowiedź od Dengamleby
Another day i den gamle by.
Another day i den gamle by.
Yesterday evening, myself and my family from Randers
(Including my Daughter who travelled from Copenhagen) attended a special event at den gamle by in Aarhus.
After previously visiting on many occasions, we were all looking forward to the magical Chritmas event in anticipation.
To start off with, the queing system to get in, worked very well. Once 18.00 came around we were literally inside within 10 minutes.
Now comes the negative...
I must say, that after all our previous experiences, the "Jul i Den gamle by" certainly did NOT live up to our expectations. Apart from a nearly undecorated Christmas tree, and buying Glogg & Æbleskiver, there was literally NOTHING , that gave us the Christmassy"Hygge" - NOTHING.
On previous visits, there were many houses including their residents, an authenticly dressed lady, explaining how to "juleklip" or telling stories about Christmas gone by. No athenticity whatsoever.
Disappointingly, over half the houses were closed, especially many that my wife was looking forward to seeing.
To be honest, their programme for the evening was extremely weak indeed, and none of us were left with the Excitement of Christmas as it used to be.
Maybe a few people singing Christmas carols, some Christmas music here and there, or some small Children or "nisse" running around. Not for me to decide, IT WAS JUST VERY DISAPPOINTING.
This experience that affected us all has tarnished our love for Den Gamle By, and left us feeling cheated.
I'm sure that other visitors felt the same as us, as there just wasn't any atmosphere, that made the evening feel special.
Den gamle by - must do better.

Odpowiedź od Dengamleby
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.