Den Frie Digitale Skole Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Jeg har haft svært ved at sætte ord på, hvad Den Frie Digitale Online Skole har betydet for vores familie. For hvordan beskriver man et sted, der ikke bare hjælper et barn, men som ændrer et... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Vores sønner har læst dansk online imens vi bor i udlandet. Anni og Mette Louise har været så pædagogiske, dygtige og pligtopfyldende og har givet drengene et godt afsæt indenfor dansk faget. Vi forts... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Det er ikke altid nemt for børn at gå i skole og nogle gange bliver det helt umuligt. Når det sker kan det være enormt skræmmende at være forældre. Men vi blev i den grad grebet. Vores datter blev... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Tak til verdens bedste skole 😍 - ildsjælene Anni og Heidi for at samarbejde med folkeskolen, hvilket ikke altid har været lige nemt. Heldigvis kender I alle reglerne. Tak til de skønneste lærere.... Zobacz więcej

1. Szkoły podstawowe

Napisane przez firmę

En skole med base på nettet med tæt lærerkontakt. Den Frie Digitale Skole er et tilbud, der kan give flere børn og unge uddannelsesmuligheder på trods af udfordringer af den ene eller andet slags. Det kunne være udfordringer som f.eks. diagnoser, skolevægring, ordblindhed, sygdom, behov for supplerende undervisning m.v. Børnene kan drage nytte af Den Frie Digitale Skoles onlinetilbud, hvor der er tæt kontakt med både lærere og andre elever. Al undervisning tilpasses elevens situation, niveau og ønsker. Dette sker i tæt kontakt med eleven, forældre og tilhørsskolen, hvis dette er ønsket.

Doskonała

Wynik TrustScore: 5 na 5

98 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 10

Napisz recenzję

Dygtige undervisere

Vi benyttede skolen en kort periode, hvor barnet var ude af stand til at indgå i en normal klasse. Super dygtige undervisere, der i den grad mødte barnet på hans præmisser og hjalp ham med at genfinde glæden ved læring.

8 sierpnia 2022

Odpowiedź od Den Frie Digitale Skole

Vi er så glade når det lykkes at hjælpe eleverne videre :) Fedt at han igen fandt læringsglæden!

Virkelig søde og kompetente

Virkelig søde og kompetente. Rigtig gode til at tilpasse undervisningen til barnet. Stor anbefaling herfrs

6 sierpnia 2022

Odpowiedź od Den Frie Digitale Skole

Tak for at du tog dig tid til at skrive, og tak dine søde ord. At kunne tilpasse undervisningen til den enkelte elev er det helt essentielle for os på skolen!

Oceniono na 5 z 5

Gav min søn på 10 år lærings-lysten…

Gav min søn på 10 år lærings-lysten tilbage <3

At komme ud af skolen og få nogle timer over “Den Fri Digitale Skole” var lige det han havde brug for. Lærere der formår både enkelt-undervisning, såvel som små grupper, og formår at danne relationer lærere og elever imellem.

5 sierpnia 2022

Odpowiedź od Den Frie Digitale Skole

Tusind tak for de fine ord! Relationer er så vigtige, og vi er glade for at det er lykkedes <3

Oceniono na 5 z 5

Fuldstændig fantastisk tilbud til børn…

Fuldstændig fantastisk tilbud til børn der af den ene eller anden grund, ikke kan være fysisk tilstede i en skole.
Der lyttes til forældrene, og Anni får altid puslespillet til at gå op.

Lærerne er kompetente, dygtige og empatiske, og super omstillingsparate. Jeg vil anbefale dette tilbud til enhver der har børn i skolealderen, som går hjemme.
I har gjort en kæmpe forskel i min drengs liv, og har nuanceret hans billede af hvordan det også kan være at modtage undervisning.
Tusinde tak!

30 czerwca 2022

Odpowiedź od Den Frie Digitale Skole

Tak for din flotte anmeldelsen, så dejligt at vi kan gøre en forskel. Det betyder alverden for os og netop det vi arbejder for.

Et løft på alle måder

Man mærker det fremragende lederskab og skolens vision. Barn og forældre bliver mødt med varmt løsningsfokus, spotlight på barnets ressourcer. Veludviklet digitalt koncept der giver struktur, ro og overskud til at lære. Engagerede, knalddygtige fleksible - og tilgængelige- undervisere. Høj og ‘seemless’ differentiering. En total turn-around for børn i mistrivsel. Løft på alle måder, - også for et højtbegavet barn.

23 czerwca 2022

Odpowiedź od Den Frie Digitale Skole

Tak for den flotte anmeldelse - jeg er så glad for den forskel det har gjort. Tak fordi vi I havde tillid til os.

Virkelig en fantastisk skole

Virkelig en fantastisk skole. Vores søn har taget hele sin 9. klasse på Den frie digitale skole, og netop afsluttet.
5 stjerner 👍

23 czerwca 2022

Odpowiedź od Den Frie Digitale Skole

Tak for anmeldelsen og hvor er det altså et flot resultat han opnåede. Godt gået.

Dygtige, fleksible og forstående

Super engageret ledelse, som havde fuld forståelse for min søns skolevægring. Vi fik undervisning digitalt inden for en lille uge fra vi henvendte os, så vi ikke skulle vente på skolen og kommunen. Det var helt afgørende for hans mentale helbred at vi selv havde råd og ikke skulle vente.
Underviserne forstod min søns behov fra starten og han var dybt fokuseret på den undervisning, han fik.

19 czerwca 2022

Odpowiedź od Den Frie Digitale Skole

Tak for anmeldelsen og dejligt at det har fungeret for jer.

Kan varmt anbefales

Den frie digitale skole er helt enestående. De har formået at genopbygge vores datter både socialt og fagligt på kun 5 måneder, efter næsten 2 års massiv mistrivsel pga. mobning og et forkert skoletilbud. Hun er i dag tilbage i skole igen - fuld af livsglæde og gå på mod. Ud over deres dygtige og engagerede undervisere, har de også nogle geniale klubber, som virkelig har rykket vores datter på det sociale område.

7 czerwca 2022

Odpowiedź od Den Frie Digitale Skole

Uh hvor er det fedt at høre og dejligt at konceptet har fungeret efter hensigten. Held og lykke til.

Forståelse, fleksibilitet og kvalitet

Forståelse, fleksibilitet og høj kvalitet af undervisning. Dertil en hjertevarm ledelse, der også giver sig tid til gode råd og snakke. - Vi benyttede skolen som supplement efter massiv skolevægring og det faglige blev ret hurtigt indhentet og bedst af alt min søn genvandt lysten til læring. De omfavner det online univers således at der både er online fritidsaktiviteter og mulighed for at få nye venskaber. Det er totalt unikt. Kan varmt anbefales.

11 maja 2022

Odpowiedź od Den Frie Digitale Skole

Dejligt, at det gav mening for ham og gjorde en forskel. Jeg ønsker ham det allerbedste <3

Nærvær, struktur og ro

Den Frie Digitale Skole er et hjerteligt sted, hvor der er plads til hvert enkelt barn! Med max 6 elever i en klasse bliver alle set og mødt. I hver time. Her er nærvær og vi oplever en oprigtig interesse for børns trivsel.
Både forældre og barn høres for løbende at sikre de bedste forhold for barnet. Et barn kan blive tilpas udfordret og mødt på netop sit udviklingsniveau i hvert fag. Helt unikt.
Vi oplever, at Den Frie Digitale Skole giver: Tillid - til sig selv og voksne /“skole” , stabilitet, omsorg, dialog, respekt, struktur. Positiv stemning.
Undervisningen er ikke digitale platforme, hvor hver elev sidder med lærings apps - det er dialog og kontakt undervisning. Bare online.
- og som derfor kan tages med - i landet - verden 👍🏼 Hvilket vi har glæde af.
Det sociale ? .. skolen laver klubber på tværs (skak, mindcraft, yoga..) og gode match mellem eleverne, men her kræves en ekstra indsats, som forældre ifht en fysisk skole. Til gengæld oplever jeg, at overskuddet til at dyrke fritidsinteresser er større. 👍🏼
Det samme obs! gælder børn, som har en udpræget praktisk, hands-on, fysisk læringsstil - her er det vigtigt, at få lavet de praktiske opgaver mellem timerne også.

Alt i alt: en dejlig nærværende skole, der giver ro og plads til at gro. I en periode eller længere tid af ens skoleliv.

8 maja 2022

Odpowiedź od Den Frie Digitale Skole

Tak for denne dejlige anmeldelse - fedt de ting du har bemærket som fx. at vi ikke er den digitale platform, hvor man sidder med læringsapp - vi vil være meget mere end det.

Mødte vores søn fra dag 1

Anni mødte vores søn fra dag 1. Hun fangede ham fra første minut og kunne mærke hans grænser med det samme. Vores søn har svær ME/kronisk træthedssyndrom og kan derfor kun modtage begrænset undervisning. Da han startede på Den Frie Digitale Skole var der tvivl om, hvorvidt han overhovedet ville få en afsluttende 9. klasses afgangseksamen, og en fremtid på offentlig forsørgelse var begyndt at tegne sig. Efter 3 år hos Anni, og hendes andre skønne lærere, er han nu igang med at tage afsluttende eksamener. Den Frie Digitale Skole har ikke alene klædt vores søn fagligt på til at tage afsluttende eksamener. Skolen har også fundet de lavpraktiske måder, hvorpå det kan lade sig gøre, og givet vores søn så meget selvtillid, at han kaster sig ud i det. Den Frie Digitale Skole har samlet vores søn op og givet ham en fremtid. Vi er Anni og skolen uendeligt dybt taknemmelige for dette.

5 maja 2022

Odpowiedź od Den Frie Digitale Skole

Tak en dejlig anmeldelse - er så glad for at følge den udvikling der er sket. Fantastisk.

Ubetinget den bedste skole ❤️

Ubetinget den bedste skole at gå hen og få hjælp i forhold til dit barns skole/lektiearbejde. Børnene bliver set og hjulpet som dem de er om de er normalt begavede eller højt begavede eller har nogle udfordringer som eks. Dysleksi/ordblindhed så gribes de ubetinget godt eller hjælpes pga andre udfordringer og evt skal hjemmeskoles så er det klart den frie digitale skole der skal vælges da de har hjertet på det rette sted ❤️Og forståelse for hvordan børnene gribes og hjælpes videre til trivsel og lære at lære igen med fornyet energi og øgning af selvværdet og selvtilliden.

3 maja 2022

Odpowiedź od Den Frie Digitale Skole

Tak, lige nøjagtig det er så vigtigt at den enkelte bliver set og forstået.

Kan klart anbefales!

Fantastisk samarbejde, forbilledlig undervisning og eminente undervisere.

Vores datter fik tiltagende skoleværing fra starten af udskolingen og kunne i løbet fra af 8. klasse ikke holde ud at være tilstede i sin folkeskoleklasse på trods af reduceret skema og øvrige støttetiltag.

Den Frie Digitale Skole har mødt vores datter med stor fleksibilitet, vilje og entusiasme i hendes behov for tilpas højt fagligt niveau og udfordringer med skoleværing, angst og autisme. Vores datter har i perioden haft reduceret skema i folkeskolen og optil halvdelen af sine timer online. Vi takker den frie digitale skole for at hun nu på normeret tid kan få sin afsluttende 9. klasses eksamen.

Til elever, forældre, socialrådgivere, folkeskoler, mv. kan vi på det varmeste anbefale et samarbejde med Den Frie Digitale Skole.

2 maja 2022

Odpowiedź od Den Frie Digitale Skole

Mange tak for den meget fine anmeldelse - det gør en forskel at du lige tager dig tid til at skrive. Vi er glade for at kunne gøre en forskel. Hun fortjener i den grad det bedst.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej