Jeg har haft svært ved at sætte ord på, hvad Den Frie Digitale Online Skole har betydet for vores familie. For hvordan beskriver man et sted, der ikke bare hjælper et barn, men som ændrer et... Zobacz więcej
Vores sønner har læst dansk online imens vi bor i udlandet. Anni og Mette Louise har været så pædagogiske, dygtige og pligtopfyldende og har givet drengene et godt afsæt indenfor dansk faget. Vi forts... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Det er ikke altid nemt for børn at gå i skole og nogle gange bliver det helt umuligt. Når det sker kan det være enormt skræmmende at være forældre. Men vi blev i den grad grebet. Vores datter blev... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Tak til verdens bedste skole 😍 - ildsjælene Anni og Heidi for at samarbejde med folkeskolen, hvilket ikke altid har været lige nemt. Heldigvis kender I alle reglerne. Tak til de skønneste lærere.... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
En skole med base på nettet med tæt lærerkontakt. Den Frie Digitale Skole er et tilbud, der kan give flere børn og unge uddannelsesmuligheder på trods af udfordringer af den ene eller andet slags. Det kunne være udfordringer som f.eks. diagnoser, skolevægring, ordblindhed, sygdom, behov for supplerende undervisning m.v. Børnene kan drage nytte af Den Frie Digitale Skoles onlinetilbud, hvor der er tæt kontakt med både lærere og andre elever. Al undervisning tilpasses elevens situation, niveau og ønsker. Dette sker i tæt kontakt med eleven, forældre og tilhørsskolen, hvis dette er ønsket.
Lunde Bygade, 80, 5450, Otterup, Dania
- +4531409016
- info@denfriedigitaleskole.dk
- www.denfriedigitaleskole.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Inni użytkownicy przeglądali również
En helt igennem fantastisk skole
En helt igennem fantastisk skole.
De varmeste anbefalinger herfra.

Odpowiedź od Den Frie Digitale Skole
Jamen jeg ved slet ikke hvor jeg skal…
Jamen jeg ved slet ikke hvor jeg skal starte.. hvilken dejlig skole med helt fantastiske lærere ... Og lederen Anni ... Ubeskrivelig fantastisk ... Mette dansklære for 8 klasse .. deres engelske lære .. alle utrolig dejlige mennesker.. med hjertet det rette sted... Her lære vores børn virkelig noget... Kunne jeg give 5000 stjerner gjorde jeg det.. men kan kun give 5 stjerner... Så det får de alle helt fuldt fortjent 💯🙏

Odpowiedź od Den Frie Digitale Skole
Stor anbefaling af Den Frie Digitale skole!
Min søn har haft et forløb ved Den Frie Digitale skole og vi har været yderst tilfredse! Allerede fra første kontakt har vi følt os taget godt imod. Selvom undervisningen foregår online, formår Den Frie Digitale Skole at skabe en god relation og kontakt gennem skærmen.
Irene, som min søn har haft som lærer, har været utrolig anerkendende og rigtig god til at møde ham på det niveau han var på og give ham en følelse af at mestre og finde interesse ved undervisningen. Allerede fra første lektion følte han sig tryg ved Irene og gav udtryk for, at det var en god oplevelse!
Den Frie Digitale skole og Irene får vores bedste anbefalinger!

Odpowiedź od Den Frie Digitale Skole
Vi kan ikke anbefale DFDS varmt nok
Vi kan ikke anbefale DFDS varmt nok. Vores barn var tilmeldt fuldt skoleskema på 4. klassetrin i ca. 3 måneder mellem skoletilbud. Det var efter mange dårlige skoleerfaringer, både med det sociale og faglige, og med stor skepsis generelt for undervisning og for at være i et "klasserum" og have traditionel undervisning. Anni er en helt fantastisk person, der fortalte godt og varmt om mulighederne og lyttede til vores barns behov. Det var helt tydeligt, at det var på barnets præmisser, og alt tilrettelagt efter at fungere på en måde, der sikrede en god undervisningsoplevelse. Vi blev introduceret til en lærer, som vores barn fik en god snak med 1:1. Vores barn fik en introduktion til skolen og det praktiske, og alt var trygt og godt allerede inden opstart. Klasseundervisningen var i en gruppe af 6 børn, og det gik strygende fra dag 1. Vi kunne næsten ikke forstå det og med vores barns fortid, var det ret så mirakuløst nærmest. Lærerne er nærværende, lytter til eleverne og er obs på hver elevs behov og også dagsform. De er i stand til at differentiere og følge op overfor os forældre, hvis der er behov for det. Børnegruppen fik hurtigt et fint fællesskab også med vores barn, og de fortsatte ofte online snakken i pauser og efter undervisningstid. Skemaet var 9-11.30 4 dage og 9-10.30 1 dag. Lektionerne er 30 minutter og starter kl 9, 10 og 11. Og der er lagt lange pauser ind, både til sociale onlineaktiviteter mellem eleverne og til pause. De er jo i små grupper, så der var fin og rigelig tid til læring på de 30 minutter. Vores søn har deltaget meget sporadisk i undervisningen i 0.-4. klasse, men i de 3 måneder i DFDS fortalte han pludselig om regnemetoder, det periodiske system, historie og meget andet. Det var en periode, hvor det bare fungerede, hvilket var en stor lettelse efter andre rammer, der ikke havde fungeret særlig godt. Som sagt: vi kan faktisk ikke anbefale skolen, lærerne og formatet varmt nok. Der er også mange andre variationer, individuel undervisning, fritids-onlineklubber med japansk, madlavning, gaming, osv.

Odpowiedź od Den Frie Digitale Skole
Vi havde et super godt forløb der
Vi havde et super godt forløb der. Mange tak😊

Odpowiedź od Den Frie Digitale Skole
Fuldstændig fantastisk undervisning af…
Fuldstændig fantastisk undervisning af fleksible og dedikerede undervisere og skoleleder. De varmeste anbefalinger herfra.

FØRSTEHJÆLP UD AF MISMOD OG EN LEDER MED UENDELIGE LØSNINGER
DFDS' undervisere og ledelse har deres faglige,formidlings mæssige og specialpædagogiske kompetencer på et så højt niveau, at det hidtil ikke matches af nogle andre skoletilbud i Danmark. Det ene andet, der findes i Dk. kræver udmarvende tests af børnene, der i forvejen har gennemgået så forfærdelig meget mistrivsel.
I øvrigt er DFDS up to date, har unikke fagudbud og er med på beatet.
Her bliver du taget imod og taget alvorligt.💪🌻

Odpowiedź od Den Frie Digitale Skole
Der er så meget godt at sige!
Der er så meget godt at sige!
En skole der på kort tid tilpasser sig elevens behov. De forbereder eleverne på bedste vis, så eleverne kan føle sig trygge. En skole der er rummelig og lytter til børn og forældre.
Vi har kun haft positive oplevelser. Skolens rammer har været rigtig gode i forhold til af afhjælpe en ung med sanseforstyrrelser og skolevægring.

Odpowiedź od Den Frie Digitale Skole
Den Frie Digitale Skole møder eleven…
Den Frie Digitale Skole møder eleven der hvor eleven er og skaber læring og trivsel. Altid søde og hjælpsomme.
Min datter har gået i den frie digitale…
Min datter har gået i den frie digitale skole i 12 måneder. Hun har netop bestået sin 9 kl med super gode karakter og Max 2 dages fravær. Fravær kunne godt være et problem når man har angst m.m. Og har tilbragt mange år i sin seng. Nu takket være den ro og tid digital skole har givet hende, er hun nu tilmeldt en fuld HF, og er ude af sin seng, og nu begynder et helt nyt liv❤️Tusind tak til jer allesammen😊

Super godt alternativ
Super godt alternativ til alm skole når man venter på andet skoletilbud. Her har det været en kæmpe succes for min dreng og jeg vil til hver en tid anbefale dem. De har en masse skønne lærer som gør alt for at ungerne er med i undervisningen og for dem inkluderet.

Tak til Den frie digitale skole ♡
Elsker! :)
Har droppet ud af folkeskolen på grund af bl.a mobning og angst, og Den frie digitale skole har hjulpet mig så meget! 💗

Fantastisk mulighed for familier
Fantastisk mulighed for familier, der har brug for en pause fra folkeskolen. Ledelse og lærere er stabilt imødekommende og dialogorienterede, selv når det er svært for eleven at indpasse sig. For os har et år på DFDS betydet øget faglig selvtillid og genetablering af lyst til læring. Det har været guld værd.

Odpowiedź od Den Frie Digitale Skole
Da min datter startede på skolen
Da min datter startede på skolen, havde hun ingen selvtillid, hadede alt der havde med skole at gøre, og følte sig forkert og dum.
På den fri digitale skole blev hun mødt med åbne arme. Min datter følte sig velkommen, set og lyttet til.
Der er mulighed for undervisning individuelt eller i klasser. Alle lærerne vi har mødt, er super engagerede og fagligt dygtige. De møder barnet hvor det er, og bygger på derfra.
Min datters selvtillid er virkelig vokset, imens hun har gået på skolen, og hun logger glad på hver morgen. Skolen, lærerne og skoleleder Anni for 5 stjerner herfra! ❤️

Odpowiedź od Den Frie Digitale Skole
Enig i at den er en “gamechanger”.
Der er en forståelse for, at mennesker er forskellige. Der bliver lagt individuelle skemaer, og det er ok at sige, hvis noget ikke fungerer. Der bliver lyttet og fundet en hverdag, der fungerer for eleven. Det er empati og en vilje og evne til at få det til at fungere - ikke bare for skolen, men for eleven - som gør forskellen. Medens min højtbegavede søn ikke var blevet mødt fagligt (og ofte heller ikke menneskeligt) på tidligere skoler, kom Anni selv til mig og anbefalede at rykke ham to klassetrin op. Dette gjorde hun ikke uovervejet, men med afsæt i lærernes saglige vurderinger. Anni holder heller ikke på eleverne længere end nødvendigt, men er god til at få dem videre ud i rette skoletilbud. Dette viser, at hun driver skolen for eleverne og deres bedste. Der er iøvrigt mange gode tiltag, projekter og events både online og fysisk, som gør det sjovt og personligt at være en del af fællesskabet, og man bestemmer selv, hvor meget man vil deltage i.

Odpowiedź od Den Frie Digitale Skole
Særdeles rummelig og empatisk tilgang…
Særdeles rummelig og empatisk tilgang til eleverne. Høj faglighed: hvis eleven viser interesse i ekstra udfordringer, tilbydes de. Ledelsen ser flere muligheder end begrænsninger, og det er beundringsværdigt hvilken fleksibilitet og kreativitet, der udøves for at give eleven individuelt den bedst mulige skolegang.

Stor ros
Virkelig professionelt møde med Den Frie Digitale Skole!
Mine varmeste anbefalinger ⭐️

Odpowiedź od Den Frie Digitale Skole
DFDS har været en lifechanger
Mødet med DFDS har haft en helt afgørende betydning for vores datters skolegang. Efter 1,5 år i skolevægring blev forløbet hos DFDS løftestangen til, at hun fik modet og selvtilliden tilbage både for sig selv og det faglige, og har nu overskud nok til igen at være fysisk i skoletilbud et par gange om ugen.
DFDS fangede lynhurtigt på hvilken måde hun skulle undervises, og tilpassede sig efter hendes behov - noget vi aldrig har mødt i folkeskolen. Kommunikationen, også med os forældre, er imødekommende, nysgerrig og oprigtig.
DFDS formåede at hjælpe hende tilbage til at genfinde motivationen, hvor ingen andre kunne. Vi er så taknemmelige og vil sige skolen en STOR tak for at have haft en afgørende betydning for vores datters oplevelse af, hvad en skole også kan være - uden det er hende der er forkert.
Nu ikke bare tror, men ved hun, at hun kan få sin 9. klasses eksamen. Det er så fantastisk!