Pas på med at lej værktøj her. Firmaet bonner dig for at leje mere end 1 dag fordi de uofficielt ændre deres “åbningstider” uden at give folk besked om dette. De har forskellige åbningstider i b... Zobacz więcej
Jeg har altid brugt jeres grej til diverse renovering, men nu er vist slut, da i har solgt firmaet. Og den service er også hermed væk til private.
Elendig service! Vi havde lejet en maskine i en weekend. efter 4 timers brug manglede der hydraulik olie.... Vi prøvede at kontakte dem telefonisk uden held. De henter maskinen om mandagen, hvor v... Zobacz więcej
Del-Pin Odense Lejede 16 plastkøreplader (ca. 3x1 meter). Jeg kom tæt på lukketid, og det var mere udfordrende, at få dem læsset end forventet. Fik hjælp af to meget hjælpsomme medarbejdere, til a... Zobacz więcej
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Del-Pin A/S beskæftiger sig med maskinudlejning. Vi udlejer bl.a. lifte, teleskoplæssere, gravemaskiner, dumpers, arbejdsplatforme m.m. Vi har desuden en afdeling der beskæftiger sig med stilladsarbejde og stillads udlejning.
Nordvesthavnsvej 60, 6400, Sønderborg, Dania
- www.delpin.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Inni użytkownicy przeglądali również
Jeg har altid brugt jeres grej til…
Super vejledning
Gode priser, venligt personale i Odense som er hjælpsomme og vejledende.
God kundebehandling
Blev telefonisk kontaktet af driftschef/COO på baggrund af min anmeldelse her på Trustpilot den 6.8.23. Jeg oplevede stor imødekommenhed samt ønske om at reparere på tidligere oplevelse. Det var helt sikkert en god oplevelse, som jeg med glæde anerkender med 5 stjerner.
Bondefangeri
Pas på med at lej værktøj her.
Firmaet bonner dig for at leje mere end 1 dag fordi de uofficielt ændre deres “åbningstider” uden at give folk besked om dette. De har forskellige åbningstider i butikken ( på skiltet ) og på internettets officielle hjemmeside.
Bondefangeri og svinsk.
Sådan en forretningsmodel hører ikke hjemme i 2023 - og det er præcis sådan man mister kunder i Jylland.
Snyd 1 gang, og bliv straffet for altid
Sønderborg Afd.
Sønderborg Afd.
Lejede maskiner i forbindelse med anlæggelse af fliser, hjælpsom og meget venlige. der opstod et problem med den ene maskine og efter telefonisk kontakt blev det løst. god vejledning
kan anbefales
Defekt maskine gør at de kun får 1 stjerne
Defekt maskine gør at de kun får e
Udlejning
Opdatering...
Jeg er efterfølgende blevet kontaktet at der var sket en fejl, så skal i selvfølgelig have 5 stjerner, for det er god kundeservice :-)
Jeg lejede en kerneboremaskine i Odense. Jeg hentede den klokken 9, og den blev afleveret 6.40 dagen aften. Jeg er blevet opkrævet for 2 døgn. Det er ikke en gang 24 timer, det syntes jeg er for dårligt. Ved godt at der står i jeres betingelser, at et lejemål er beregnet ud fra en 8 timers arbejdsdag, men der står også dette
Lejemålet begynder den dag, det lejede afgår fra udlejers adresse, og løber til og med den dag, det returneres til udlejers adresse. Modtages det lejede retur inden kl. 7:30, beregnes afleveringsdagen ikke som en lejedag.
Afdeling Haderslev - Tæpperenseren var utæt og uforskammet personale
Jeg skulle leje en tæpperenser, men det viser sig, da jeg kommer hjem og har fyldt maskinen med vand og tæpperens, at maskinen er utæt, så det flyder med vand i min lejlighed fra maskinen, som mit trægulv efterfølgende har taget skade af. Da jeg så ringer ind til butikken, får jeg en medarbejder i røret, som siger: "Prøv at tie stille", uforskammet! Jeg er heller ikke tilfreds med resultat af min sofa, hvor det er ligesom at sæben ikke er kommet ordnetligt ud af stoffet, som har sat sig som hvidlige plamager. Der kommer jeg ikke igen.
Vi har lejet en rullestillads (type3)
Sønderborg afdeling:
Vi har lejet en rullestillads (type3). Booking i butik (nykunde) gik hurtig. Stillads blev leveret tidligt om morgen til aftalte dato. Aftale var at vi ski bruge stillads i 7 dage. Men vi blev hurtigere færdig, så de kunne hente den 2 dage før. Det har de gjort tidligt om morgen.
Har ikke fået regning nu, men indtil god service!!
Lejede en lille flishakker den…
Lejede en lille flishakker den 04/04-2023 om morgenen, kørte hjem og fik den startet op, efter 3 små grene kørte jeg en gren Ø 5cm i maskinen, hvilket resulterede i at kniven låste sig fast, trods flere forsøg ville maskinen ikke køre rundt, læssede maskinen igen og kørte ud for at aflevere den, medarbejderen havde ingen særlig kommentar til det, men forlangte uden at blinke 1215kr for at have haft maskinen i 4 timer selv om den ikke virkede, sætter ikke mine ben hos dem igen☹️
Del-Pin Odense
Del-Pin Odense
Lejede 16 plastkøreplader (ca. 3x1 meter). Jeg kom tæt på lukketid, og det var mere udfordrende, at få dem læsset end forventet. Fik hjælp af to meget hjælpsomme medarbejdere, til at få dem læsset på min trailer, på trods af det var efter lukketid.
Der blev også givet en hånd med ved aflevering.
Fair pris for leje af pladerne og fair pris for rengøring.
Stor anbefaling herfra.
Fredericia afd. - super god service
Super god, hurtig, men omhyggelig hjælp ved afhentning og aflevering !
HADERSLEV AFDELING 👌🏻
HADERSLEV AFDELING 👌🏻
Kan fortælle at når jeg lejer gennem firma jeg arbejder hos, så får vi altid en super god behandling. Selvom de ikke har maskinerne hjemme, så skaffer de dem hurtigt til os. Super service som ydes af meget flink personale i Haderslev
Elendig pris oplysning
Elendig pris oplysning . når man ringer og får en pris på 537,50kr for lejer af en generator er det som man tror man skal betale , men NEJ man skal betale 607,83kr . de hat lige glemt at spørge om man ønsker en forsikring på det , så dårlig service og kunde rådgivning
Odense afdeling.
Odense afdeling.
Leje af lift.
Lejede lift et døgn. Prisen var meget god. Der skete en skade på liften ved brug. Jeg mener ikke at det var fejlbetjening men det kan jo altid diskuteres. Men det var en god reaktion fra firmaets side. Jeg betalte lidt til reparationen og selv efter at jeg betalte det var den samlede leje billig. Jeg lejer derfra igen.
Elendig service
Elendig service!
Vi prøvede at kontakte dem telefonisk uden held. De henter maskinen om mandagen, hvor vi selvfølgelig fortæller den uheldige situationen. Men de lytter ikke og sender os dernæst en regning på hele weekenden.... håbløst og mangel på talent fra deres side...
Helt i top kundeservice og priser
Lejede 2 maskiner ad 2 omgange - i Delpin Odense - som fungerede upåklageligt og var til en god pris. Derudover var kundeservice klart 5 stjernet med meget hjælpsomme medarbejdere. Fremover vil jeg altid leje maskiner og værktøj der.
Gi jeres ansatte et kursus i hvordan…
Gi jeres ansatte et kursus i hvordan man snakker om kunderne Haderslev afdeling
Uforskammet service
Har egentlig brugt Delpin indtil flere gange som privat person, både til leje af maskinel og byggematerialer. Men de sidste to gange hvor vi har lejet hos dem (Delpin Kolding), har vi oplevet både at serviceniveauet nærmest grænsede til uforskammethed og at faktureringen har været ugennemskuelig.
Vil klart anbefale at man undgår Delpin og finder en anden udbyder.
Go service og gode priser
Go service og gode priser - er altid friske og flinke at handle med