Een dure 40 inch monitor gekocht. Na 2 weken deffect. Toen een refurbisched model gekregen in plaats van een nieuw model. Refurbished model vertoonde zelfde defect waardoor monitor niet te gebruiken i... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Mijn bestelling zou in 2 delen geleverd worden. Deel 1 had al forse vertraging, ruim 3 weken. Deel 2 is nooit geleverd en zoals Dell schrijft, zoekgeraakt bij de bezorgdienst UPS. Nu al 4 weken... Zobacz więcej
Na eerst bijna 4 weken van mailen en bellen dan eindelijk een offerte met beantwoording van mijn vragen/eisen - moet drie schermen aankunnen etc. Vervolgens probleem na probleem waarbij er geen oploss... Zobacz więcej
De prijzen op de Dell website variëren per land voor exact dezelfde computer. Ik had een mooie pc op de Nederlandse site besteld voor €1179. Tot mijn grote verbazing constateer ik dat deze pc met ex... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
- Sklep komputerowy
- Sklep z akcesoriami komputerowymi
- Sklep z komputerami i akcesoriami
- Producent sprzętu komputerowego
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Dell NL biedt bedrijven en thuisgebruikers oplossingen voor computertechnologie en services op maat. Bezoek Dell NL voor laptops, desktops, monitoren en printers.
Dane kontaktowe
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Inni użytkownicy przeglądali również
Ordered Alienware-AW3423DW
Ordered Alienware-AW3423DW, the estimated delivery was in the end of November. However, when I was away I got mails about early delivery and couldn't stop it, and now the heavy/large monitor is in the UPS service point. Dell, do not provide any delivery estimate if you don't have a clue! Cannot trust you any more.
Met mijn laptop na updates een probleem…
Met mijn laptop (Inspiron 15 3511) na updates een probleem met mijn geluid. Wel geluid op de laptop, maar geen geluid op de oordopjes via het stekkertje in de laptop. Ook de microfoonfuncties en gebruik daarvan in Teams was uitgevallen. (Gratis)Telefonisch support na overnemen van de laptop door een zeer geduldige dame leidde tot het oplossen van het probleem en corrigeren van drivers. Een snelle controle van de laptop en alles was weer tip-top. Prima ondersteuning van Dell.
0 klantenservice na garantie verloop.
0 klantenservice na garantie verloop. Ik zocht een nieuwe oplader voor mijn laptop, maar kon geen gebruik maken van klantenservice om deze te vinden of een nieuwe product aangeraden te krijgen (Huidige is niet meer te vinden op de Dell website).
Nooit meer een Dell
Nooit meer een Dell
Laptop voor zoon besteld, Vostro 3400
I5 processor met 8GB geheugen.
Bestelling afgerond en betaald.
Krijg ik in de specificaties te zien dat ik een i3 met 4GB interne geheugen heb besteld.
In de vakantie de laptop pas binnengekregen, valt het buiten de 14 dagen retour.
Zit ik met een laptop van 580 euro waar ik niets aan heb en een nieuwe moet halen voor de school van mijn zoon.
Dell is totaal niet klantvriendelijk en coulance kan je ook niet op rekenen.
Zeer slecht en onprofessioneel
23 April dit jaar een 34"inch scherm besteld. Wachttijd zou 1 maand zijn volgens de website. Dit werd vervolgens 30 Augustus.... Balen natuurlijk maar besloot het toch af te wachten. Vandaag de mail (na eigen navraag) dat hij voorlopig niet gaat komen en dat de levertijd nog steeds onbekend is. Het zelfde scherm wordt vandaag nog steeds aangeboden met een levertijd van een maand. Complete scam dus en is alleen gedaan om mensen eerst naar binnen te vissen. Heb nu de optie op af te wachten (ja nog maar 1 dag dus) of mijn geld terug te vragen via een lang formulier. Dit is dus de service en klantvriendelijkheid van Dell, waar ik ooit nog eens geheel gratis een nieuwe printer van heb gekregen terwijl deze een half jaar uit de garantie was. En nog een duurder model ook. Uiteraard ga ik mijn geld terug vragen, zelfs na dik 4 maanden wachten. Heb getracht wat Sales lieden in de US en een CEO te mailen zojuist. Betwijfel of ik ooit iets ga vernemen...
1 conclusie bestel hier niets ! Ik koop voortaan alleen nog maar iets in de winkel en ik het gelijk mee kan nemen/max een week hoef te wachten.
Zeer slechte ervaring met order…
Zeer slechte ervaring met order afdeling gehad. Ze zijn niet goed bereikbaar en communicatie is verwarend. Ook de kwaliteit van laptops zijn slecht.
Chaotisch, rommelig, onprofessioneel, langzaam en bureaucratisch.
Ik werk als systeembeheerder met een eigen bedrijf al circa 15 jaar met Dell PowerEdge servers, Precision en OptiPlex desktops en workstations en de bijbehorende ProSupport (Plus) supportcontracten.
Nu begint daar een einde aan te komen:
-Kwaliteit neemt af, met name voor wat betreft de hardware van desktops en workstations.
-Service, Support en Sales: Werken slecht samen, lezen mails slecht, bellen of mailen niet terug.
Kers op de taart was een klant waar we aan servers en supportcontracten een order van circa €40k uitleverden:
-Configuratie was "missold" door Dell Sales zelf: De KMM (Keyboard Mouse Module) werkte niet met de geoffreerde combinatie van servers, SIPS en KVM switch.
-In eerste instantie probeerde men ook nog weg te kruipen achter dealer Ingram Micro, die echter gelukkig zwart op wit had dat Dell deze configuratie als "moet werken" had aangemerkt.
-Het heeft uiteindelijk meer dan 2 maanden en vele tientallen mailtjes en telefoontjes van mijn kant (!) geduurd alvorens de KMM omgeruild was voor een alternatief model dat wel werkte.
-De 20 (Ja echt) manuren die ik er in heb zitten? Ik kan ze niet aan de klant doorberekenen. Voor onze rekening dus.
-Het iets van €15K kostende 24/7 binnen 4 uur onsite ProSupport Plus contract? Het heeft anderhalve maand geduurd (!) voordat ik zelf maar een accountmanager toegewezen heb gekregen en deze heeft echt totaal niets nuttigs betekend in het bovenstaande of zelfs maar kunnen asisteren inzake de hulp en/of antwoorden die we nog nodig hadden na en bij- het inregelen van de Servers.
Al met al: Chaotisch, rommelig, onprofessioneel, langzaam en bureaucratisch. Technische knowhow onder de maat. De echt goede techneuten krijg je niet meer te spreken.
Koppel dat aan de steeds slechter wordende hardware en slechter worden prijs/kwaliteit verhouding van met name desktops en workstations en het hoe en waarom van onze keus wordt vast en zeker duidelijk: Wij verkopen tegenwoordig weer apparatuur van de grote concurrent aan onze klanten. Op het gebied van desktops zijn we op dit moment Lenovo aan het proberen. Kwalitatief is dat niet veel beter, maar prijstechnisch wel. HPE gaan we ook onderzoeken.
Goede Service
Ik had laatst een Dell OptiPlex PC Gekocht hij kwam optijd werdt netjes gebracht en is ook heel goed
Ik ben blij mijn volgende pc wordt ook een Dell
Dell G3 3500
De Dell G3 3500 laptop (15 inch) ziet er leuk uit qua statistieken en wat erin zit, maar kan de prestaties niet aan.
Na een paar weken had ik het probleem al dat mijn laptop oververhit raakte. De CPU (10e generatie Intel Core i7-10870H) vloog over de 96+ graden tijdens gebruik en de GPU (Nvidia 1660 TI) schiet zo over de 86+ graden. Of terwijl de laptop kan de hitte niet kwijt. Ik heb nog een extra laptop koeler eronder gezet met een grote 17 inch ventilator en de Intel chip turbo booster uitgezet in de bios (dan raakte hij nog sneller oververhit), maar zelfs dit wil niet helpen voor de random shutdowns tijdens het spelen.
Na gebeld te hebben met Dell kwam het er op neer dat mijn laptop ‘ter reparatie’ naar de fabriek moest terwijl ik deze nodig had voor mijn studie. Verder kwamen ze niet met oplossingen en alles zou mijn probleem zijn. Verder online gekeken zag ik honderden met dezelfde problemen. De koeling van de G3 is gewoon ondermaats en dat is nog kalm uitgedrukt.
Dit alles betekend dat ze een laptop verkopen die niet kan waarmaken wat ze aangeven op de site, de helpdesk wil niet helpen en zeker niet als je garantie is verlopen (die voor een particulier 2 jaar is, maar aangezien mijn 1 jarige garantie van Dell was verlopen deden ze overal moeilijk om). Ik moest +- €100 betalen voor een verlenging van mijn Dell garantie anders gaan ze niet eens op je in terwijl je wettelijk 2 jaar hebt. Stel dat ik dit zou proberen dan gaat mijn laptop ‘ter reparatie’ naar de fabriek, ben ik hem zo’n 3 weken kwijt en komen ze tot de conclusie dat de koeling de hitte niet kwijt kan…..
Service is erg matig
Service is erg matig. Alles in het Engels. Ze beloven levering volgende dag, maar na betaling krijg je te horen dat het een week wordt. Uiteindelijk waren het 6 dagen, maar dit komt weer omdat ze met een ongelofelijk slecht bezorgbedrijf samenwerken. UPS maakt een afspraak en komt zonder melding gewoon niet opdagen. Vervolgens krijg je uren later geen excuses niets, maar gewoon een melding dat je de volgende dag wederom tussen 11-15 uur je pakket kan verwachten. Vervolgens wijzig je het afleveradres, omdat je niet thuis kunt wezen, maar een UPS afhaalpunt in de buurt en geeft je eigen mail adres op voor een bevestiging als hij bezorgt is. Vervolgens wordt je gebeld door je buurman, omdat die een doos van Dell bij je voordeur zag staan en hem voor je veilig heeft gesteld........ Oftewel de bezorger heeft hem voor de deur gezet, zelf getekend en zo weggegaan. Tijd dat er iemand wakker wordt bij Dell en natuurlijk ook UPS en zijn/haar bedrijf fatsoenlijk gaat aansturen en zijn klanten een goede service bied. Mag ook zeker wel gezien de prijzen die men rekent voor hun apparatuur. Aanzienlijk hoger dan de andere grote spelers op computer gebied.
When i saw that too much negative…
When i saw that too much negative reviews was about dell,the good thing that i did not order alienware x17 r2 otherwise i would have something bad,i mean look
At these reviews! People
Are mot Happy and i suggest to
Show all
These reviews to dell company. Is this Dell company is about? You just loose another new client.
HORRENDOUS SERVICE!!!
HORRENDOUS SERVICE!!!
after 2 months still daring to ask what we have tried and ask for steps instead of fixing replacements!! After 8 motherboards for 4 laptops there is still no fix!!!!! FFS, do your dumb agents don't take notes all those hours we spend!!!!
Unfortunately at the office everything is Dell, it's seems that this is our biggest mistake ever!!
If you want service DON'T go with Dell!!!
Bestelling vertraagd levering onbekend.
Bestelling zou een maand duren voor productie Alienware x17. TWV €4500 werd uitgesteld om dat er zogenaamd geen onderdelen meer zijn en de productie datum is van 1 maand naar onbekend geworden we zien wel wanneer er weer onderdelen aankomen . Ik vind Dell een waardeloos domme bedrijf puur gemunt op geld jacht dit verzorgd slechte service.
Dat service pakket die ze zo aanbieden voor hinderden euro’s is zeker niet te vertrouwen voor een goeie service
Worst service in the world!!!!
Worst service in the world!!!! Never ever going to use Dell in personal life. We are contemplating to switcht to a different provider for all our workstations!!!
Koop niets bij dell
Monitor gekocht bij dell. Doos was beschadigd en geopend bij levering. Dit aangegeven en er zou een melding van worden gemaakt is niet gebeurd.
Ivm leverings problemen is mijn laptop pas later aangesloten maar blijkt dat de dell usbc niet ondersteund wordt door voor apple macbooks?? Dus nu met een monitor die niet aangesloten kan worden omdat het buiten de 14 dagen retour is.
Bagger product en bagger service. Eerste en laatste product.
Service krijg je allemaal buitenlanders aan de lijn die zich amper verstaanbaar kunnen maken laat staan dat ze daar zitten om je te helpen.
Advies: koop niets bij Dell
I tried to order 2 times on the…
I tried to order 2 times on the website, both times they cancelled my order because of technical problems on their side. I had to run after my money to get it back. Next to that everytime the laptop was more expensive on their site. And still they wanted me to order for a 3th time. Not what I expected from this company! I ordered with another company that could deliver within 24 hours.
Zakelijke klant van Dell
Ben een zakelijke klant van Dell. Voor de onderneming een Dell Latitude 7490 aangeschaft. Hij had vrijwel gelijk hitte en performance problemen. Uiteindelijk heeft Dell het moederbord en heatsink vervangen omdat de temperatuur tot 90 graden Celsius opliep bij het browsen op internet. Even later viel op dat de bezel aan de bovenzijde van het scherm begon te bubbelen. Er ontstond dus ruimte en de lijmlaag liet los. Na contact opnemen met de klantenservice werd gevraagd om foto’s. Deze toegestuurd en meerdere malen achteraan gebeld wegens het ontbreken van een reactie. Vervolgens krijg ik vlak voor het einde van de garantie periode te horen dat dit accidentele schade betreft en dat valt niet onder garantie. Nee het is geen accidentele schade als de lijmlaag onder de bezel loslaat. Hun product voldoet niet af fabriek en de koper blijft met de schade zitten. Voor ons nooit meer Dell. Als ze al zo met hun zakelijke klanten omgaan, hoe erg zijn ze dan wel niet voor hun particuliere klanten.
49 inch Dell U4919DW monitor - slechte communicatie
Ik heb een peperdure 49 inch Dell U4919DW monitor gekocht. Na een defect binnen de garantieperiode wil Dell de reparatie niet in behandeling nemen. Wellicht komt dit door parallelle import door de winkelier of diens leverancier. Probleem is dat Dell geen enkele informatie verstrekt aangaande het niet in behandeling willen nemen van het reparatieverzoek. Wel staat keuring in de Dell portal dat ik recht heb op 3 jaar garantie en verstrekt men zelfs een offerte voor garantieverlenging.
Zakelijk een Dell XPS 15 9500 gekocht
Zakelijk een Dell XPS 15 9500 gekocht. Bij levering zat er speling in de touchpad. Deze zat in principe los. Lang verhaal kort heb ik na lange telefoontjes met de technische service 3 keer een techneut bij mij thuis gehad. Hier heb ik dus ook 3 keer tijd voor moeten vrijmaken. Dit, aangezien de touchpad na elke 'reparattie' weer los ging. Nu zit ik zonder garantie en een los touchpad. Nergens is er een mogelijkheid een klacht via Dell zelf in te dienen. Niemand die mij een nummer van de klantenservice kan geven.
Uiteindelijk heb ik een brief naar Dell gestuurd waar ik de situatie uitleg. Welke zij aan de deur moesten tekenen. De brief hebben zij dus ontvangen. Ik heb niets van ze vernomen. Ik kan oprecht niemand aanraden een Dell product te kopen.
Na op het internet gezocht te hebben blijkt dat het probleem wat de laptop heeft bij meer mensen voorkomt en dat dit een productie fout is. Belachelijk dat Dell hier zo slecht mee om gaat.
(Updated) Order cancelled one day before expected delivery
The reviews here are spot on - don't order a Dell laptop.
Ordered an XPS 15 laptop some time ago. The Website clearly stated that delivery would take one week, so I sold my old laptop a day prior to that and anticipated the new machine.
One day before expected delivery (!), I received an email that the order got cancelled because of a technical mistake on their end and I would not be receiving my laptop, at all. I thought it would be reasonable to contact support and ask if they could at least provide a discount on a somewhat similar (but more expensive) model, but they simply said this was out of the question, no compromise whatsoever.
Am now without a laptop and could not be more disappointed with how they handled this mistake. This would have been my third Dell laptop but I don't think I'll ever order one again. A real shame - the machines themselves are of really good quality and have been a happy customer up til now.
Also, refunding my money will take up to 7 whole days which is a ridiculously long time.
Update: they have come back to me with a response and have finally been offered a replacement model with somewhat similar specs for the same price.
Doświadczenie Trustpilot