Bestilte to varer til 1600,- var 157,- i frakt. Ok nok. Fikk bekreftelse. To dager - hadde ikke varene. Kansellerte. Gikk inn på nettsiden, de hadde varene - men prisen var økt…. Bare lureri🥲... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
I juli bestilte og betalte jeg kr. 1699,- for en gresstrimmer. Etterlyste den på e-post i august, og fikk svar tilbake om at den var under transport,og at jeg kunne ta kontakt dagen etter. Har sendt... Zobacz więcej
Som veldig mange andre skriver her så lager Deal.no åpenbart kampanjer på produkter som kun er på leverandørlager med liten beholdning for så å vente til de er tomme med å bestille opp. De kan derette... Zobacz więcej
Fikk varen min etter 6 dager ca. Varen var akkurat som bestillt. Eneste negativt var at jeg ikke fikk noen sporingslink på sending. Så måtte skrive en epost for å få vite hva som hadde skjedd med send... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Deal.no er en av Norges eldste nettbutikker, og har siden sin spede begynnelse hatt over 900.000 norske kunder. Det har gjennom tidene vært flere selskaper som har drevet Deal.no, men fra 2011 så har selskapet Webhandel AS drevet Deal.no. Gruppen har i snart 15 år drevet ulike nettbutikker, og Deal jager hele tid de beste priser til forbruker. Dette oppnåes med god kostnadskontroll, effektive datasystemer og en effektiv logistikk. Vi har eget lager og PUP på Furuset i Oslo. Det er FRI FRAKT ved henting på Hentelager ( PUP ).
Dane kontaktowe
Professor Birkelends vei 26B, 1081, Oslo, Norwegia
- salg@deal.no
- www.deal.no
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
trygg og kjapp handel
bestilte 2 tastaturer herfra, begge fungerer ypperlig og leveranse var meget raskt.
Bestiller produkt merket PÅ lager
Bestiller produkt merket PÅ lager.
Etter et par dager får jeg følgende beskjed:
"Vi får dessverre ikke tak i denne. Leverandør kan ikke selge i Norden.
Ordre kansellert, pengene er refundert"
Ingen forslag til erstatningsprodukt eller alternative løsninger.
Deal, slutt å kaste bort tiden til folk.
Styr unna denne "butikken"!
God hjelp
God hjelp pr. tlf for å plukke /sette sammen de riktige produkter til mitt behov.
Rask levering.
Kan det bli bedre?
Fin service og grei komunikkasjon på…
Fin service og grei komunikkasjon på mail. fikk god hjelp og oppfølging.
Mange takk for hjelpa vi fikk.
Utrolig kjapp levering!
Utrolig kjapp levering! Bestilte midt på dagen, og pakken var sendt 90 minutter senere.
Utrolig kjapt levert
Utrolig kjapt levert. Bestilte fredag og lørdag hentet jeg pakken på postkontoret.
Leveranse korrekt
Leveransetid som estimert (4 dager), leveranse korrekt, pris konkurransedyktig
Alt gikk greit
Sendte feil vare.
God pris og rask levering.
Grei og svært rask levering til en …
Grei og svært rask levering til en rimelig penge. Kommer til å bruke Deal.no igjen. Lett å anbefale.
Leveringstid/fraktkostnader
Kort leveringstid. Kunne vært bedre opplysninger vedr. fraktpris.
Veldig kjapp og rask leveranse!
Alt fungere helt perfekt
Alt fungere helt perfekt. Utrolig raskt levert.
Min Tiny C10 DAB adapter ble bestilt på …
Min Tiny C10 DAB adapter ble bestilt på nett hos Deal.no. Den ble levert på 2 dager så jeg er svært godt fornøyd.
Rask og lettforståelig levering.
Dyr frakt, treg forsendelse.
Har ventet i 5 virkedager på forsendelse. Ikke kommet enda. Den fjerde dagen fikk jeg beskjed om at forsendelsen var forsinket. Betaler egentlig nok i frakt fra denne nettsiden til at pakkene skal komme rimelig fort. Andre steder er frakt gratis og forsendelsene kommer innen tre virkedager. Neste gang velger jeg en av disse selv om jeg må ut med noen ekstra kroner for produktet.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.