Bestilte to varer til 1600,- var 157,- i frakt. Ok nok. Fikk bekreftelse. To dager - hadde ikke varene. Kansellerte. Gikk inn på nettsiden, de hadde varene - men prisen var økt…. Bare lureri🥲... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
I juli bestilte og betalte jeg kr. 1699,- for en gresstrimmer. Etterlyste den på e-post i august, og fikk svar tilbake om at den var under transport,og at jeg kunne ta kontakt dagen etter. Har sendt... Zobacz więcej
Som veldig mange andre skriver her så lager Deal.no åpenbart kampanjer på produkter som kun er på leverandørlager med liten beholdning for så å vente til de er tomme med å bestille opp. De kan derette... Zobacz więcej
Fikk varen min etter 6 dager ca. Varen var akkurat som bestillt. Eneste negativt var at jeg ikke fikk noen sporingslink på sending. Så måtte skrive en epost for å få vite hva som hadde skjedd med send... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Deal.no er en av Norges eldste nettbutikker, og har siden sin spede begynnelse hatt over 900.000 norske kunder. Det har gjennom tidene vært flere selskaper som har drevet Deal.no, men fra 2011 så har selskapet Webhandel AS drevet Deal.no. Gruppen har i snart 15 år drevet ulike nettbutikker, og Deal jager hele tid de beste priser til forbruker. Dette oppnåes med god kostnadskontroll, effektive datasystemer og en effektiv logistikk. Vi har eget lager og PUP på Furuset i Oslo. Det er FRI FRAKT ved henting på Hentelager ( PUP ).
Dane kontaktowe
Professor Birkelends vei 26B, 1081, Oslo, Norwegia
- salg@deal.no
- www.deal.no
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Bestilte en Samsung telefon i helga som…
Bestilte en Samsung telefon i helga som eg såg fort at dette var et bra tilbud. Men etter alt eg har lest på nett om denne butikken så hadde eg ikkje så god tro på at denne telefonen noen gang dukket opp til denne prisen. Så idag når eg sjekka mailen stemte det, lageret var tomme sjøl om der stod 106 stk på lager når eg bestilte.
Ganske lite imponerende måte å drive butikk på syntest eg dette var, så sendte dei mail om hva eg syntest og omsider fikk eg svar fra daglig leder at det var slik Deal.no dreiv butikk og gjerne ville framstå. Så da velger eg å legge ut en slik varsel til andre som lurer på å handle her, styr unna vist du vil ha varene du bestiller
Sto 1 til 3 dager leveranse på produkt…
Sto 1 til 3 dager leveranse på produkt fra "leverandør" lager. Har ventet 8 dager uten bevegelse på ordre. Glad jeg ikke forhåndsbetalt.
Fikk levert tilbake feilkjøpt julegave. :-)
Kjøpte en Apple-TV 4K som julegave i begynnelsen av desember og trodde at dette var nyeste utgave. Da det viste seg å være feil type tok jeg kontakt med kundeservice etter jul. De tok den tilbake og tilbakebetale alle pengene inkudert frakt for kjøp. :-)
PS! Litt vanskelig å se på siden til Deal.no hvilken Apple-tv som er nyeste utgave.
Superfornøyd med Deal.no
Superfornøyd med service og leveringstid. Innså at jeg hadde bestilt inn feil vare etter jeg hadde lagt inn bestillingen, men ringte og ble møtt av en hyggelig ansatt i andre enden som løste problemet. Produktet ble også levert veldig raskt.
Rask levering til tross for at jeg…
Rask levering til tross for at jeg ringte og endret ordren etter bestillingen
Kjøp en CAT s62 bra pris og rask…
Kjøp en CAT s62 bra pris og rask levering ca.3 dager . Anbefales
Raskt og enkelt
Som de andre på denne siden var jeg skeptisk grunnet dårlige anmeldelser. Jeg hadde ingen problemer med min bestilling fikk varen etter 4 dager rett i postkassen.
Hvis det er noe du trenger så kan du…
Hvis det er noe du trenger så kan du være sikker på at det blir forsinket hos Deal.no. Om man gjør en riktig bra deal har de forsøkt å kansellere ordren og føre tilbake pengene (noen billige netyverkskabler) Men jeg nektet å godta dette, og etter mye masing kom likevel varene, selv om de først ikke ville godta pga lav pris. Så bestilte jeg toner, ventet vel opp mot 1 måned. Jeg må si jeg er litt imponert over at noe så totalt inkompetent selskap fortsatt eksisterer, da det ikke er mulig å være en fast kunde pga det vil bli trøbbel før eller siden! Jeg var kunde i flere år, ofte mye trøbbel! Og i tillegg er de ikke noe hyggelige eller viser verdsettelse av kunden. Dette er i gråsonen mellom svindel og butikk da de oppgir at de har mye ting på lager som de ikke vet om de kan levere. Har brukt Multicom i en årrekke, aldri fått noe kansellert, og de leverer. Hvis du kjeder deg, har lite å gjøre eller ikke trenger det du bestiller før om 1 til 2 måneder så er det kjempelurt å handle med deal, men husk på at det er ca 5% sjanse for at de bare kansellerer! Særlig om du har gjort en god deal.no!! 😀😀😀😀

Odpowiedź od Deal.no
Leste litt den kritikken som Deal.no…
DOBBELTTREKK på en vare jeg ikke kunne få.
Jeg fikk snakke med daglig leder, og han klarte å returnere et beløp. 1/9 er alt i orden, nå er også reservasjonen fjernet! Butikken har fulgt meg opp etterpå. Regner med at det hele var et engangstilfelle.
Veldig fornøyd
Var litt skeptisk på grunn av dårlige anmeldelser. Varen ble levert dagen etter. Supert! veldig fornøyd :)
sells goods that he doesn't have in…
sells goods that he doesn't have in stock. The money is counted immediately and returned in a few days. good business.LOL DEAL

Rotete opplegg
Rotete opplegg. At våren er på lager kan bety at den er på lager hos noen andre så de må først få den tilsendt så disse 1-3 dagene er bare tull.. Jeg bestilte en telefon og betalte ekstra for st den skulle bli semdt som bedriftspakke for at det skulle gå fortere. Sendte mail og lurte på hvordan pakken lå an hvor jeg fikk svar at varen er sendt. Spurte så i ny mail om den ble levert dagen etter men de klarte ikke å sende som bedrift. Fikk aldri sporing heller så regner ikke med den er sendt uansett.. Syntes hele opplegget har vert rotete og sitter igjen med en dårlig følelse om at den ikke kommer til å bli levert. STYR UNNA

Cooler master h500m
Problemer med leveranse da transportør rotet bort et helt pc kabinett, dette kan ikke disse gutta gjøre så mye med. Men dem bestilte varen på nytt og fra Danmark til Norge med ny vare på under en uke er bra jobba.
Dem har vært på saken hele tiden og purret opp de rette instansene. B-varen var helt ny så her er jeg strålende fornøyd med hvordan disse gutta har håndtert dette.
Tar alt for lang tid
Tar alt for lang tid, de lover deg 1-3 virkedager for levering(om varen er på lager). Bestilte noe fra dem som angivelig var på lager men etter 5 dager og jeg ringer så får jeg beskjed om att de må bestille varen. Dårlig opplegg.
0/5 stjerner ville vært mer passende
Beställer en vara och får orderbekräftelse. Dagen efter får jag ett mejl att order är annullerad och orsaken är att de måste beställa varan från en annan leverantör som är dyrare. De ber mig lägga en ny beställning på EXAKT SAMMA vara men dyrare.
"På lager" betyr ikke at varen er på lager...
Bestillte vare med status 'på lager'. 21 dager etter har jeg ikke hørt noe fra de.
Først da jeg sender en forespørsel får jeg svar. De sier da at leverandøren ble tom for produktet.
Jeg har vært innom nettsiden gjentatte ganger, og varen har vært merket grønn på lev.lager hele perioden.
Jeg har ikke mottatt varen ennå... Dette var siste gang jeg handlet fra deal.no. 45kr billiggere enn komplett er ikke verd ventetiden og løgnaktigheten i lagerstatus...
Selger varer dem ikke har på lager
Selger varer dem ikke har på lager. Lagerstatus er ikke riktig. Styr unna!!
Selger varer de ikke har
Selger varer de ikke har, men har dem oppført som "lagervare"
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.