Vi bestilte en fin gravsten i Tåstrup hos Charlotte Sulkjær Tetsche. Yderst behagelig oplevelse. Charlotte er både professionel og medfølende uden det bliver for meget. Man føler sig godt behandlet o... Zobacz więcej
Min bror var død efter et langt forløb, så jeg var mentalt klar til at bestille en gravsten, men havde svært med at få bestilt. Troede jeg skulle ind til en tør gammel mand og drøfte bestillingen, men... Zobacz więcej
Jeg havde nogle meget specifikke ønsker i forb. med valg af gravsten til min mand og henvendte mig i første omgang til jeres afdeling i Varde, som gjorde forarbejdet. Selve udførelsen blev lagt i hænd... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Rigtig god service hele vejen igennem. Vi blev mødt med venlighed, forståelse og professionel vejledning, og vi følte os godt hjulpet fra start til slut. Der blev taget sig tid til at besvare vor... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Napisane przez firmę
Danske Stenhuggerier har fokus på minder og mennesker. Som Danmarks største leverandør af natursten tilbyder vi gravsten i alle stilarter, udført i højeste håndværksmæssige kvalitet. Vi tager ansvar for at uddanne næste generation af stenhuggere og bidrager aktivt til udviklingen af dansk kirkegårdskultur.
Danske Stenhuggerier Support
Napisane przez firmę

Malervej 1, 8766, Nørre-Snede, Dania
- 70 225 650
- danske@stenhuggeri-as.dk
- www.danske-stenhuggerier.dk
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Vi som kirkegård oplever et fantastisk…
Vi som kirkegård oplever et fantastisk samarbejde med afdelingen i Tåstrup hvor Charlotte T. driver en fin forretning og med gode anmeldelser fra gravstedsejerne. Udstillingen i butikken er topprofessional og man får altid en brugbar og imødekommende service og behandling. Absolut til min. 5 stjerner.

Odpowiedź od Danske Stenhuggerier
God service hele vejen igennem
God service hele vejen igennem. Kontaktede mig, da jeg havde valgt en lidt stor skrifttype og gav mig 3 alternative forslag.

Arbejdet er udført perfekt
Arbejdet er udført perfekt, og før lovet.
Stenen blev udbrag og placeret på graven, ganske som aftalt.

Odpowiedź od Danske Stenhuggerier
Jamen jeg har ikke noget at klage over
Jamen jeg har ikke noget at klage over. Det har fungeret fint hele vejen igennem processen

Odpowiedź od Danske Stenhuggerier
Charlotte i Taastrup gav en rigtig god…
Charlotte i Taastrup gav en rigtig god service og en helt fantastisk vejledning. Hendes kompetente hjælp betød meget for mig.

Odpowiedź od Danske Stenhuggerier
Når man mister sin Elskede og alle de…
Når man mister sin Elskede og alle de beslutninger man skal tage ved Dødsfald . Var det så trygt og yderst professionelt i Danske Stenhuggerier i Ribe .
Jeg blev tage imod af Torben , som var så behjælpelig og det hele var meget i trygge hænder . Jeg kan med de bedste anbefalinger kun rose afdelingen i Ribe for det flotte-arbejde .
🌷

Odpowiedź od Danske Stenhuggerier
Høj standard og god service
Der var hurtig, god og ikke mindst professionel service.

Danske stenhuggere, vordingborg
Danske stenhuggere, Vordingborg v Anne. Meget tilfreds med Anne der har lavet 2 opgaver for mig, 1.gang i 24 med nyt navn på sten og rens af både sten og navn opfrisket fra 06, og nu ved min søsters død, Anne er meget empatisk og kom med flere forslag til sten som skulle passe til den eksisterende sten, Anne leveren en meget flot sten og efter mine ønsker, kan kun anbefale Anne 😀😀😀😀😀

Fantastisk betjening
Fantastisk betjening og service af Charlotte i Tåstrup.
Man var i gode hænder omkring hele processen, man var aldrig i tvivl om hvad gør man. Efterfølgende hvis der var det mindste skulle man bare ringe.
kan klart anbefale hende.

Odpowiedź od Danske Stenhuggerier
I har formået at opsøge vores ønske
I har formået at opfylde vores ønske, om en gravsten der skulle harmonerer med en gamle gravsten. Det har i til fulde udført og en hurtig levering,
I vil herfra bliver anbefalet af os,mange tak mange tak på familiens vegne🙏

God service i Vordingborg
Vi var i Vordingborgs afdeling og fik fin service af Anne. Hun var meget god til komme med forslag til hvilken natursten vi skulle have.

Empatisk og imødekommende
Meget imødekommende, omhyggelig og empatisk betjening af Anne i Vordingborg. Vi fik den bedste service og en gravsten præcis som ønsket. Kan varmt anbefales.

Odpowiedź od Danske Stenhuggerier
De forstod hurtig hvordan gravstenen…
De forstod hurtig hvordan gravstenen skulle se ud og den var hurtig færdig

Odpowiedź od Danske Stenhuggerier
Vi har fået rigtig fin behandling
Vi har fået rigtig fin behandling, og alt gået efter planen.

Fik en god og venlig modtagelse og
Fik en god og venlig modtagelse og
arbejdet på stenen blev udført hurtigt og flot og leveret tilbage.

Odpowiedź od Danske Stenhuggerier
Jeg fik god vejledning om produktet
Jeg fik god vejledning om produktet, venligvbetjening

Odpowiedź od Danske Stenhuggerier
DS giver giver dig løbende relevante…
DS giver giver dig løbende relevante informationer og holder dig orienteret hele vejen igennem, sideløbende med at, du får en utrolig god og professionel behandling.