Danske Stenhuggerier Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Vi bestilte en fin gravsten i Tåstrup hos Charlotte Sulkjær Tetsche. Yderst behagelig oplevelse. Charlotte er både professionel og medfølende uden det bliver for meget. Man føler sig godt behandlet o... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Efter min mors død henvendte jeg mig til Charlotte fra Tåstrup Stenhuggeri, efter en fin anbefaling. Den nuværende gravsten fik lavet en tilføjelse og vi er dybt taknemmelig for en professionel og ven... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Min bror var død efter et langt forløb, så jeg var mentalt klar til at bestille en gravsten, men havde svært med at få bestilt. Troede jeg skulle ind til en tør gammel mand og drøfte bestillingen, men... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg havde nogle meget specifikke ønsker i forb. med valg af gravsten til min mand og henvendte mig i første omgang til jeres afdeling i Varde, som gjorde forarbejdet. Selve udførelsen blev lagt i hænd... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

1. Kamieniarstwo

Napisane przez firmę

Danske Stenhuggerier har fokus på minder og mennesker. Som Danmarks største leverandør af natursten tilbyder vi gravsten i alle stilarter, udført i højeste håndværksmæssige kvalitet. Vi tager ansvar for at uddanne næste generation af stenhuggere og bidrager aktivt til udviklingen af dansk kirkegårdskultur.

Danske Stenhuggerier Support

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 103

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Det var en god og medfølende betjening…

Det var en god og medfølende betjening og god vejledning.

8 stycznia 2025

Kære Ole

En stor tak for din fornemme anmeldelse her på vores Trustpilot. Vi er glade for og stolte over, at du vælger at belønne din oplevelse hos os med 5 stjerner.

Oceniono na 5 z 5

En stor tak til afd. i Odense

En stor tak til afd. i Odense for jeres imødekommende, venlige og professionelle hjælp i forbindelse med tilføjelse af navn på eksisterende gravsten.
Et flot resultat.
Jeg anbefaler jer gerne til andre.

25 listopada 2025

Kære Lis

En stor tak for din fornemme anmeldelse her på vores Trustpilot og for dine fremtidige anbefalinger til andre. Vi er glade for og stolte over, at du vælger at belønne din oplevelse hos vores kollegaer i Odense med 5 stjerner.

Oceniono na 4 z 5

Rigtig god betjening og hurtigt…

Rigtig god betjening og hurtigt levering men prisen var i den høje ende. Hilsen fra Børge Have Jensen. 🌲🧑‍🎄

4 grudnia 2025

Kære Børge

Tak for din fine anmeldelse her på vores Trustpilot. Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse hos os.

Oceniono na 5 z 5

Charlotte Tetsche har været så utrolig…

Charlotte Tetsche har været så utrolig serviceminded og hjælpsom. Nem at komme i kontakt med og følger selv om op og på forkant med tingene.

3 grudnia 2025

Kære Mette

En stor tak for din fornemme anmeldelse her på vores Trustpilot. Vi er glade for og stolte over, at du vælger at belønne din oplevelse hos Charlotte med 5 stjerner.

Oceniono na 5 z 5

Ann fra Holbæk er et levende serviceorgan

Kære Ann fra Holbæk afdelingen.

Jeg vil gerne sige dig tak for en overordentlig god service. Her tilskrives også en god portion tålmodighed og forståelse fra din side, som gør at jeg til hver en til ville vælge jer ved en evt. næste bestilling af en sten.
Du har formået at give et indtryk at både professionalitet og integritet lukket ind i en og samme proces, samt fået vores fulde tillid i denne lidt lange proces omkring vores mors begravelse og herved en bestilling af sten.
Tak, tak og atter tak herfra, vi mødes forhåbentlig en dag, så jeg kan møde personen bag alle vores mails og samtalerne i telefonen. ❤️

18 listopada 2025

Kære Roland

En stor tak for din fornemme anmeldelse her på vores Trustpilot. Vi er glade for og stolte over, at du vælger at belønne din oplevelse med Ann i Holbæk med 5 stjerner.

Fantastisk god service

Fantastisk god service

3 grudnia 2025

Kære Tine

Oceniono na 5 z 5

Hurtig og nem handel og efter eget…

Hurtig og nem handel og efter eget specielle ønske.

1 grudnia 2025

Kære Nina

Oceniono na 5 z 5

Vi havde et rigtig behageligt besøg

Vi havde et rigtig behageligt besøg. Alting foregik roligt og man blev mødt med venlighed og forståelse. Kan anbefales.

26 listopada 2025

Kære Jeanet

Kære Lars

Oceniono na 1 z 5

Pas på med at handle med Danske…

Pas på med at handle med Danske Stenhuggerier.
Skriften sidder for lavt på min fars gravsten, fordi forhandleren i Frederikshavn har glemt ar rykke skriften op efter der ikke skulle hjerter på fronten. Hjerterne blev annulleret, og det blev i stedet til et par fugle på toppen. Forhandleren glemmer at rykke skriften op, dette er tilsyneladende vores egen skyld! Fordi det skulle vi have gjort opmærksom på, eller hvad tanken var i det? Der må jeg sige, at vi ikke er eksperter på netop området, men i er! Eller burde være! Og være opmærksom på de må detaljer, som gør en sten flot at se på.

1 grudnia 2025

Kære Pia Lykke

Tak fordi du gav dig tid til at give os en anmeldelse, som jeg kan forstå, er skrevet på vegne af din Mor.

Jeg er glad for vores telefonsamtale i går og det glæder mig, at vi begge er enige om, at vi kan finde en løsning, der vil fungere for både dig og din Mor, så I bliver fuldt tilfredse med arbejdet.

Allan Kjeldsen

Vordingborg Afd.

Havde hele vejen igennem købet, en rar og tryg oplevelse af at handle med butikken i vordingborg.

27 listopada 2025

Kære Jens

Oceniono na 5 z 5

Rigtig god og empatisk vejledning af…

Rigtig god og empatisk vejledning af Malene i Kalundborg afd. Fra at gå derind med en følelse af at den sten ikke har den store betydning. Til at man virkelig føler at den symbolisere ligepræcis det der var min far og os❤️ Tak.

Kære Britt

En stor tak for din fornemme anmeldelse her på vores Trustpilot. Vi er glade for og stolte over, at du vælger at belønne din oplevelse hos vores kollegaer i Kalundborg med 5 stjerner.

Tak for god behandling i Haderslev afd

Tak for god behandling i Haderslev afd
Høflig og venlig betjening af erfaren og dygtig medarbejder Bent Lauridsen.
Professionel udførelse af stenarbejde
Vil på det varmeste anbefale dette stenhuggeri
Mvh
Ellen Hjarndrup

8 marca 2025

Kære Ellen

En stor tak for din fornemme anmeldelse her på vores Trustpilot. Vi er glade for og stolte over, at du vælger at belønne din oplevelse hos vores kollegaer i Haderslev med 5 stjerner.

Oceniono na 5 z 5

Tak for god behandling og services af Ribe afdeling (Torben)

Tak for god behandling og services af Torben (Fra Ribe afdeling)
Han hjalp med at finde en løsning med ny gravsten pga. der åbnebart var en del regler i forbindelse med gravplads vi havde osv.

Mvh. familien Debel
Helle, Steffen & Jeanette

23 października 2025

Kære Helle, Steffen og Jeanette

En stor tak for jeres fornemme anmeldelse her på vores Trustpilot. Vi er glade for og stolte over, at I vælger at belønne jeres oplevelse hos vores kollegaer i Ribe med 5 stjerner.

Vi ønsker jer en god dag.

Oceniono na 5 z 5

Smuk sten og god service

Charlotte fra Danke Stenhuggerier i Taastrup hjalp med god vejledning og højt humør til, at bestilling af gravsten ikke blev en ubehagelig oplevelse og vi har fået den fineste sten leveret.

29 października 2025

Kære Michael

En stor tak for din fornemme anmeldelse her på vores Trustpilot. Vi er glade for og stolte over, at du vælger at belønne din oplevelse hos vores kollegaer i Taastrup med 5 stjerner.

Oceniono na 5 z 5

Fin kommunikation hele vejen igennem

Fin kommunikation hele vejen igennem, flot og hurtigt arbejde.

Kære Hanne

god service

Venlig og behagelig service

Kære Kenneth

Rettede "fejlen" uden indvendinger

Vi er en god flok venner, som har fundet en natursten til vores gode ven og hans mor, og bad om sort gravering hos stenhuggeren i Viby J
Vi var ikke blevet oplyst om forskellen på mat og glans-farve. Vi fandt heller ikke at farven var helt tydelig alle steder, og fortrød at vi havde valgt sort.
Vi påklagede dette, og spurgte til hvad det ville koste at få omfarvet til mat hvid.
Uden indvendinger tilbød stenhuggeren at hente og omfarve stenen uden beregning.
I går leverede de stenen retur, og det ser simpelthen SÅ godt ud.
DET er god stil...har været i tvivl om jeg kan gi' en 5'er, når den ikke var i skabet fra start.
MEN behandlingen og slut-resultatet er til en 5'er.

7 listopada 2025

Kære Pedro

En stor tak for din fornemme anmeldelse her på vores Trustpilot. Vi er glade for og stolte over, at du ender med at belønne jeres oplevelse hos os med 5 stjerner.

Flot sten pænt lavet

Flot sten pænt lavet

29 października 2025

Kære Eta

Oceniono na 5 z 5

Vi fik den fineste og meget informative…

Vi fik den fineste og meget informative hjælp fra Holbæk afdelingen i forbindelsen med min mors bortgang.

17 października 2025

Kære Helle

Mette

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej