Martin som vi handlede med og har haft tlf. kontakt med flere gange mht. priser og spørgsmål inden køb, har været så venlig og hjælpsom og svaret på mange spørgsmål med den største tålmodighed. Tak f... Zobacz więcej
Danskdatasalg.dk
bestilte i week-enden. email-opfølgning mandag med trackingkode. Pakken kunne spores hele vejen fra lager til min dør. Men postvæsenet er lidt langsomme. Trods modtagelse på mit lokale postkontor lid... Zobacz więcej
Har købt et 46'' Samsung TV og valgt forhandleren ud fra pris og leveringstid, og det fungerede fint. Dog virkede track and trace ikke efter hensigten. Der stod stadig at det befandt sig på Nordjyllan... Zobacz więcej
Ringede og spurte om de havde varen. De kunne hurtigt bekræfte at den var på lager. Jeg bestilte og dagen efter kom Post Danmark med pakken. Bedste pris på pricerunner, varen på lager og ikke 14 dages... Zobacz więcej
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Vi er meget taknemmelige for alle vores kunders feedback. På forhånd tak for din anmeldelse og konstruktive kritik.
Boulevarden 5 ST TV, 9000, Aalborg, Dania
- salg@danskdatasalg.dk
- www.danskdatasalg.dk
Inni użytkownicy przeglądali również
lynhurtig levering
jeg har handlet med danskdatasalg 2 gange og fået mine varer dagen efter uden vrøvl
Hurtig og tilfredstillende levering
Levering kom 2 dage efter bestilling, og jeg fik flere mails fra Dansk datasalg, sådan at jeg kunne følge med i min levering.
Jeg er fuldt ud tilfreds
Hurtig levering - god rådgivning pr tlf.
Min DVD kom dagen efter bestillingen. God og venlig rådgivning pr tlf. Et fint firma at handle med, hvorfor jeg generelt altid handler her - hvis den ønskede vare findes og fås til konkurrencedygtig pris.
Køb af sorround sound anlæg
Fremragende handel. Alt forløb lige efter bogen.Handler helt sikkert hos jer igen.
Nem bestilling, lynhurtig levering og framragende tv!
Grunden til jeg har valgt at give 5 stjerner er at for det første kan jeg slet ikke sætte en finger på det mindste der skulle være dårligt ved min oplevelse med bestilling fra Dansk Datasalg A/S. Nem og hurtig bestilling, rigtig god pris, modtog TV'et dagen efter jeg havde bestilt, pris kvalitet og design mm. overgik mine forventninger. Jeg vil varmt anbefale til andre at handle hos Dansk Datasalg A/S og selv benytte det fremover hvis jeg skal købe elektronik mm.
Hurtig ekspedition
Varen blev afsendt straks, og nåede frem uden problemer.
hurtig og ukompliceret
Jeg købt et canon digital camera. Har tidligere købt camera hos Dansk datasalg og har været utrolig glad for det, så det var naturligt at gentage successen. Cameraet kom 2 dage efter bestilling, forsinket hos postvæsenet pga snestorm. Alt var i orden og det tager fremragende billeder.
Hurtige, flinke og imødekommende
1) Online systemet virkede perfekt - ingen problemer.
2) Omgående levering, forsvarligt indpakket (mere end).
3) Imødekommenhed da det viser sig, at *jeg* har kvajet mig og bestilt noget forkert.
4) Næsten omgående telefonisk reaktion og stor hjælpsomhed fra sælgerens side for at finde det rigtige produkt.
Seriøs netbutik, stor konduite, professionel og kompetent betjening. Kan stærkt anbefales.
Kom som bestilt.
Mit Canon G11 kamera og memorycard kom som bestilt. Meget tilfreds.
Fin behandling ved køb
"Kun" 4 stjerner skyldes, at jeg ved udpakningen bliver i tvivl om det er Canon Danmark, der har leveret kameraet; I hver fald skal der mellemstik til før laderen virker. Men købeloven gælder jo over for DanskDatasalg under alle omstændigheder.
god og sikker betjening
gode informationer omkring fremgangsmåde - pakken kom som aftalt og pænt indpakket.
Lyn hurtig levering
Vi havde bestil et videokamera torsdag - over middag. Fredag morgen kl 9 havde vi modtaget det med posten. Det var perfekt.
Det var også bestilt med "forsigtig" og "Express" levering - og sådan blev det.
Perfekt
Imponerende. Der gik ikke engang 24 timer, før jeg havde mit videocamera. Uanset hvor meget jeg anstrenger mig kan jeg ikke finde på noget dårligt at sige.
Vh. Gorm..
super information
min handel med danskdatasalg har været yderst tilfredsstillende. der er under forløbet blevet givet den relevante info ang. sagsbehandlingen, de lovede tids frister er overholdt til fulde.