Martin som vi handlede med og har haft tlf. kontakt med flere gange mht. priser og spørgsmål inden køb, har været så venlig og hjælpsom og svaret på mange spørgsmål med den største tålmodighed. Tak f... Zobacz więcej
Danskdatasalg.dk
bestilte i week-enden. email-opfølgning mandag med trackingkode. Pakken kunne spores hele vejen fra lager til min dør. Men postvæsenet er lidt langsomme. Trods modtagelse på mit lokale postkontor lid... Zobacz więcej
Har købt et 46'' Samsung TV og valgt forhandleren ud fra pris og leveringstid, og det fungerede fint. Dog virkede track and trace ikke efter hensigten. Der stod stadig at det befandt sig på Nordjyllan... Zobacz więcej
Ringede og spurte om de havde varen. De kunne hurtigt bekræfte at den var på lager. Jeg bestilte og dagen efter kom Post Danmark med pakken. Bedste pris på pricerunner, varen på lager og ikke 14 dages... Zobacz więcej
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Vi er meget taknemmelige for alle vores kunders feedback. På forhånd tak for din anmeldelse og konstruktive kritik.
Boulevarden 5 ST TV, 9000, Aalborg, Dania
- salg@danskdatasalg.dk
- www.danskdatasalg.dk
Inni użytkownicy przeglądali również
Klar information og hurtig ekspedition
Bærbar HP computer med nyt styresystem 7
alt er gået som forventet, hurtigt og korrekt
men ! jeg overså i første omgang "at afhente i butikken" foregår i Ålborg, På en eller anden måde havde jeg forstået at det var " i en 3. forretning" og da jeg spurgte hvilken det var for mig blev misforståelsen rettet og jeg oprettede ny ordre der kom som lovet.
det ville for en del være rart at have mulighed for "at afhente i butik" overvej muligheden.
Der burde stå 5 stjerner
Jeg har købt en bærbar til vores dreng der går på efterskole i DK
Han er meget tilfreds med den, havde det ikke været på restordre burde der stå 5 stjerner
i anmeldelsen:o)
fremragende og upåklagelig behandling af ordre
Hurtig og sikker behandling af ordre. Pakken kom dagen efter og der har ikke været noget at sætte en finger på. Dejligt
kamera
jeg vil gerne give 5 stjerner da jeg er fuldt tilfreds med forløbet blev bland andet ringet op da der var problemer med internettet og det er meget betryggene, så jeg vil helt sikkert gerne handle hos jer igen. venlig hilsen Pia
God service, hurtig betjening.
Jeg købte et nyt LED samsung 32" tv. Jeg havde et enkelt spørgsmål. Jeg sendte det om aftenen og om morgenen, havde jeg 2 enslydende svar fra 2 personer. Jeg bestilte tv'et 5 min før deadline for afsendelse, og havde det om morgenen dagen efter.
Levereat vare men ikke helt fejlfri
Jeg har fået min vare til tiden osv. men det etui som jeg fik leveret til Garmin har ridser på - det er et irritationsmoment
Det fungerede bare på alle måder
Jeg bestile en iPad hos Danskdatasalg. Både købesproces og betalingsproces var upåklagelig, og varen var klar da jeg kom for at afhente den.
God håndtering af min ordre
Alt var som jeg forventer af en Internet shop.
Anders Nielsen
Ensure IT
Hurtigt og effektivt
Varen kom allerede efter en dag, og da det var en fødselsdagsgave, var det helt perfekt. Indpakningen var efter sigende fin, men den så jeg ikke selv. Eneste - lille - minus er, at man, når man køber en gave, ikke kan skrive en lille hilsen. Men det vigtigste var, at den kom frem hurtigt.
Fin fin service !
God service : Meget fin information omkring forsendelse af varen - Hurtig ekspedition -
Min erfaring gør, at jeg absolut kan anbefale andre at handle hos Dansk Datasalg !
Nemt, hurtigt og problemfrit
Skulle give fotoudstyr i gave, og bestilte lidt sent, men varen kom som lovet dagen efter bestilling og var pakket ind, så det kun var det personlig kort der skulle skrives.
Helt tilfredsstillende og problemfrit.
5 perfekt
5 , ordren kom 2 dage efter bestillingen alt var som det skulle dejlig service
Helt ukompliceret
Bestilte GPS søndag aften og modtog den med posten tirsdag. Hvis bare alle handler var så enkle...!
Valgte iøvrigt Dansk Datasalg p.gr.a. deres høje karakterer fra brugerne.
Rigtig god service :)
Hele handlen gik hurtigt og med en rigtig god service.