Fik kontakt til Dansk Tagrens på messe i september, tilbud kom ugen efter og 1 måned efter var huset hulmurs isoleret med papir granulat. Resultatet er forbløffende - uden overskridelser eller andre d... Zobacz więcej
Dansk Tagrens ApS
Efter en del år med stigende mængder af mos på vores tag, fandt vi ud af, at der eksisterede et firma med navnet Dansk Tagrens Aps. Straks blev kontakten skabt og vi ventede kun på ideelt vejr til a... Zobacz więcej
Jeg kan trygt anbefale Dansk Tagrens, som overholder de indgåede aftaler. Samtidigt er deres priser yderst konkurence dygtige. Dansk Tagrens benytter et meget overskueligt skema, hvor du kan se h... Zobacz więcej
Fra dag 1 foregik det meget proff. med gode løsninger til isolering af det gamle hus. Der var steder det var meget besværligt at komme til men det blev også løst hurtigt og effektivt. Isolering... Zobacz więcej
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Dansk Tagrens klarer alle opgaver indefor tag- rensning og maling, samt alle former for isolering. Alle opgaver udføres med godkendt udstyr.
Strædet 7, 4241, Vemmelev
- 21943975
- www.dansk-tagrens.dk
Inni użytkownicy przeglądali również
God pris. godt arbejde
God kommunikation og arbejde. Dog kom de ikke til tiden, da de skulle påbegynde arbejdet. Derfor får de ikke den 5 stjerne. Med alt i alt godt arbejde.
God oplevelse
Dansk tagrens har været her og lave hulmursisolering, de kom til tiden og lavede et godt stykke arbejde til en god pris. Jeg kan varmt anbefale Dansk Tagrens
Tagrens, maling og isolering af loft.
Under hele forløbet fra første besøg, tilbud og udførelse, samt efterfølgende opfølgning på et par mindre mangler, har firmaet ageret helt tilfredsstillende.
Da jeg blev opmærksom på de mindre mangler, var der straks villighed til at komme og klare disse. Ingen snak om at det kostede ekstra.
Tilbuddene har holdt, uden ekstraregninger.
Jeg kan med glæde anbefale firmaet til andre.
ikke god oprydning
kom som aftalt men der var en del oprydning og rengøring efter en gang hulmursisolering.Noget af isoleringsmaterialet blæste ud ved stormen men forventer da at det meste fortsat er i muren.
Afsyring var ikke så pænt.
Skrev om det med oprydningen men de gad ikke svare og f.eks beklage.
overholder ikke ders aftaler
jeg fik et tilbud i marts 2012 om hulmursisolering og imprænering af mit hus. de kom i april og lavede det. Tilbuddet var billigt fordi jeg fik en god pris på impræneringen hvis jeg købte hulmursisoleringen med.
Arbejdet er ikke særlig pænt lavet og man har ikke forsøgt at ramme den samme farve som husets fuger var i forvejen. men det der skuffede allermest er at jeg intet har hørt fra dem om impræneringen. jeg har skrevet 10 mails og de vender ikke tilbage. nu her 1år efter, har jeg stadig intet hørt. derfor var det tilbud jeg fik pludselig dyrt. da de ikke vender tilbage vedr. det andet stykke arbejde. tilliden til det stykke arbejde der er lavet er også væk, da man jo ikke kan stole på dem. Jeg håber da at de kom isolering i væggene. jeg kan ikke anbefale dem.
Arbejde veludført, pæn oprydning.
Tilfreds med arbejdets udførelse, men det kniber lidt med at overholde aftaler vedrørende tid. Som en eventuel undskyldning for dette har vejret heller ikke været det bedste i perioden.
Uovertruffen arbejde til den bedste pris
Vi skulle have isoleret en krybekælder og var derfor ude for at indhente tilbud. Dansk Tagrens var 8000 kr. billigere end det dyreste tilbud, og 3000 kr. billigere end det billigste tilbud. Ikke nok med det så var det inklusive. ting som de andre firmaer ikke havde regnet med i prisen. Det var aftalt at det kunne ende med at tage 2 dage da der skulle laves noget tagpap arbejde underhuset, men det tog under 1 arbejdsdag. Ikke nok med det, så da de alligevel var her pudsede de da lige nogle huller som en anden havde lavet i facaden når de nu alligevel var i gang. kvaliteten er ikke til at tage fejl af gulvet er gået fra meget koldt, til at være helt rart at gå på. altså, billigst, bedst, ekstraarbejde uden merregning, og behageligt samarbejde fra start til slut.
Kan varmt anbefales.
aftaler overholdes
Jeg kan trygt anbefale Dansk Tagrens, som overholder de indgåede aftaler.
Samtidigt er deres priser yderst konkurence dygtige.
Dansk Tagrens benytter et meget overskueligt skema, hvor du kan se hvor meget tilskud du vil få fra staten og evt. energiselskab.
Håndværkerne som Dansk Tagrens bruger er yderst kompetente og der bliver ryddet pænt op.
God information afsluttet med godt arbejde
Alt overholdt og det ser ud til at være et godt veludført arbejde. Fremtiden vil selvfølgelig vise om resultatet og forventninger holder stik.
Troværdigt team med snas for SERVICE!
Vi har haft en fantastisk oplevelse med Dansk Tagrens fra start til slut.
De gav sig tid til at forklare hvilken isolering vi havde før, vidste hvordan de tjekker det, lappede huller efter tilsyn, udleverede vareprøve på kommende isolering.
Og gav et tilbud som man kunne forholde sig til og forstå.
Udførte arbejde på aftalt dag og fulgte derefter op på det. Cleanede efter sig - så meget som muligt.
Og ikke nok med det - så vejledte de os i forhold til betaling og det forslag på håndværkerfradrag der lå hos regeringen mens opgaven blev udført.
Alt i alt har vi haft en fantastisk oplevelse. Så tak!
et firma som holder sine aftaler
det var et firma som man kan stole på.men det ville have været perfekt hvis der var kommet en konsulent forbi adressen hvor arbejdet blev udført,således at man i fællesskab kunne se på fejl og mangler
hulmur isolering med avishalløj
fik en rigtig service og fik huset isoleret på 1 dag.
alt gik godt og hurtig, mange ++++ herfra.
jeg er meget tilfreds med udført arbejde og nu sparer jeg en masse penge på varme.
så hvis du har hulmur så det bare komme igang med at lave en aftale med dansk tagrens. det er gode priser og god service.
Fin service
På trods af dårligt vejr blev arbejdet udført tilfredsstillende.
Flot arbejde fint tag igen
Alt forløb planmæssigt. Arbejdet blev udført med stor omhug. Alle "kritiske" ting blev afdækket med plastik. 2 raske gutter der var behagelige at tale med. Et lille hjertesuk: Vi har haft fygesne på loftet i år og det har vi aldrig haft før, Vi mener at isoleringen i tagryggen er blæst ud ved afrensningen. Det burde vi have haft at vide inden påbegyndelse af arbejdet.
Perfekt håndværk!
Professionel tilgang til opgaven (Hulmursisolering i 3-etagers boligforening). Dygtige håndværkere som var effektive og samtidig lagde vægt på efterfølgende oprydning samt reparation af fugerne der blev brugt som indgangsporte.
Rigtig god planlægning forud for projektet. Alle aftaler blev overholdt, der var ingen uforudsete ekstraudgifter og vi er meget tilfredse med resultatat.
Vil anbefale Dansk Tagrens ApS til alle som overvejer at få deres bolig hulmursisoleret.
Firmaet er pålideligt, troværdigt, seriøst og effektivt
Jeg har brugt Dansk Tagrens Aps af 2 omgange. For snart 7 år siden, skulle taget friskes op. Fimaet tjekkede tagplader og spær, inden de påbegyndte malerarbejdet. De kom til tiden og prisen blev overholdt. Taget fremstår stadig som nyt.
Sidst jeg brugte firmaet var sidste år, hvor jeg fik hulmursisoleret og lagt ekstra isolering på loftet. De gamle legaperler blev suget ud af muren og papiruld blev blæst ind. Loftet blev renoveret efter gældende regler og al affald blev fortskaffet.
Der blev blæst papiruld på loftet og ansøgning om tilskud til Energi Midt blev ordnet fra firmaet. Igen blev alle aftaler overholdt og vi mærker en besparelse på vavarmen. Jeg anbefaler Dansk Tagrens Aps på det varmeste
Det værste svineri
Arbejdets udførelse er ok.
Afrensningen er det største svineri jeg nogensinde har oplevet.
Vindskeder, gavle samt naboens stern var helt sprøjtet til.
Hvilket betød at jeg måtte afrense og male dem.
Hvad angår stjernerne for oven er det ikke muligt at give nogen.
Alle der har bemærket at taget er blevet malet og har spurgt hvem der udførte arbejdet
har mit svar været. Ovenstående

Odpowiedź od Dansk Tagrens ApS
Meget professionelt firma
Jeg har allerede anbefalet Dansk Tagrens to gange, og det vil jeg gerne gøre igen.
Inponerende flot resultat
Taget er blevet fantastisk flot, jeg bliver spurgt om jeg har fået lagt nyt tag.
Jeg syntes også folkene var hurtige og effektive.
Firmaet var nemt at finde, informations materialet var tydeligt og klart formuleret, og man følte sig godt behandlet, det til trods for jeg måtte vente vinteren over inden de kunne fortsætte og færdiggøre tagene.
Jeg kan varmt anbefale, Dansk Tagrens til andre.