Fik kontakt til Dansk Tagrens på messe i september, tilbud kom ugen efter og 1 måned efter var huset hulmurs isoleret med papir granulat. Resultatet er forbløffende - uden overskridelser eller andre d... Zobacz więcej
Dansk Tagrens ApS
Efter en del år med stigende mængder af mos på vores tag, fandt vi ud af, at der eksisterede et firma med navnet Dansk Tagrens Aps. Straks blev kontakten skabt og vi ventede kun på ideelt vejr til a... Zobacz więcej
Jeg kan trygt anbefale Dansk Tagrens, som overholder de indgåede aftaler. Samtidigt er deres priser yderst konkurence dygtige. Dansk Tagrens benytter et meget overskueligt skema, hvor du kan se h... Zobacz więcej
Fra dag 1 foregik det meget proff. med gode løsninger til isolering af det gamle hus. Der var steder det var meget besværligt at komme til men det blev også løst hurtigt og effektivt. Isolering... Zobacz więcej
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Dansk Tagrens klarer alle opgaver indefor tag- rensning og maling, samt alle former for isolering. Alle opgaver udføres med godkendt udstyr.
Strædet 7, 4241, Vemmelev
- 21943975
- www.dansk-tagrens.dk
Inni użytkownicy przeglądali również
Sjusket arbejde og dårlig efteroplevelse
De kom som aftalt og efterisolerede, men desværre noget uprofessionelt, da de ikke målte, hvor der løb strøm, inden de borede. Efterfølgende gik alt vores strøm i huset, hver gang vi tændte udebelysning. Vi ringede til en elektriker, der kom og undersøgte problemet, det tog lang tid at få fikset og vi endte med en regning på 10000 :-( Da problemet var blevet lokaliseret til at være gennemborede ledninger i væggen på grund af efterisoleringen, kontaktede vi Dansk Tagrens og spurgte, hvad vi skulle gøre. Til start foreslog de, vi slog halv skade på deres selvrisiko ved forsikring, hvilket lød ok rimeligt. Men efterfølgende trak de det i langdrag, kunne åbenbart ikke få deres forsikring til at dække deres sjaskede arbejde, der ikke skyldtes uheld! Og pludselig ville de dårligt betale en kr. Vi endte med kun at få dækket 3000 af den regning vi måtte betale pga af deres sjusk og det er bestemt ikke ok. Samtidig tog det ca 5 mdr. at få pengene ud af dem.
Vi er pt. I gang med at undersøge vores klage muligheder.
Vi vil bestemt ikke anbefale dem til nogen.

Odpowiedź od Dansk Tagrens ApS
Tilfredsstillende
Meget professionelle og venlig håndværkere, der kunne deres kram
Super arbejdsomt team, der rydede ordent efter sig.
Isoleringen kunne straks måles idet stuetemperaturen om morgenen blev 4 gr. højere end før; d.v.s. at isoleringen holdt længere på varmen
Christian Fischer.
Hurtig ekspedition
Alt i alt en god oplevelse , hurtig og professionel behandling . Godt arbejde
Hurtig og godt arbejde
Rigtig godt og hurtig arbejde, ryddet flot fra mur støv.
Hurtig og venlige
Fik sat ekstra isolering i krybekælder, hvilket skete hurtigt efter bestillingen. intet at udsætte på udførelsen.
Det er effektivt arbejde
Firmaet var nemme at komme i kontakt med. De kom hurtigt og vurderede opgaven og efterfølgende et tilbud på udførsel af opgaven, som var isolering af skunke.
Vi accepterede deres pris og i efterfølgende uge, blev arbejdet udført.
De udførte opgaven med omhu og uden vi efterfølgende havde en større rengøring.
Kan anbefales, vi mødte medarbejdere med et smil og godt humør.
Fint arbejde
Vi var ikke hjemme under arbejdets udførelse, men alt var ryddet op og i orden da vi kom hjem.
hurtigt og præcis levering af arbejdet
Vi havde bestilt hulmursolering og det blev færdig på en dag som aftalt .Det eneste vi havde glemt var at få flyttet vores have møbler væk fra væggen, så vi have et større arbejde med at gøre dem rene igen.Vi kan anbefale at få flytte blomster og møbler væk.
Vi er meget tilfreds med det færdige resultat.
God og hurtig opfølgning på reklamation.
Jeg har benyttet Dansk tagrens til efterisolering med papir. Det var hurtigt og effektivt med god dialog og alt overholdt til tiden. Jeg havde dog en reklamation hvor jeg mente jeg ikke havde fået den fyldning jeg skulle have. Det blev der regeret på med det sammen uden nogen for diskussion og jeg fik en efterfyldning. Særdeles god opfølgning :-)
Venlig modtagelse - aftaler blev holdt og vi fik et fint resultat!
Nu er det ca. et halv år siden - vi er glade for resultatet og forbipasserende roser vores hus's "nye tag".
super firma og service
Hurtig, effektiv og god service. God vejledning inden endelig beslutning om iværksættelse af opgaven.
Fint arbejde
Kommer som aftalt, og udfører afrensning og maling til fuld tilfredshed
Fint tag men stoppet faskine
Arbejdet med afrensning og maling blev udført hurtigt og omhyggeligt. Desværre var folkene -og heller ikke jeg selv - opmærksom på, at de ret store mængder mos m.v. der blev vasket af, ikke burde i faskinen, men ledes ud på græsplæne eller andet steds. Resultatet er, at faskinen stoppede. Jeg har prøvet at få den skyllet af kloakservice og håber at det kan holde.
Med velig hilsen, Per Laage Kragh. 2026 3717
Samlet set et godt og pålideligt firma.
Firmaets folk skal have 5 stjerner for deres venlighed og kvalifikationer. De er grundige, veluddannede og leverer til tiden. Jeg fik efterisoleret min krybekælder med rockwool.Det bekymrede mig meget, at håndværkerne foretrak at arbejde uden støvmasker. Derfor burde jeg have været oplyst om alternative isolerings materialer, da jeg mener, at rockwool kan skade lungerne.
Jeg har ikke ved slevsyn kunnet kontrollere det udførte arbejde på grund af den vanskelige tilgængelighed.
ikke tilfredsstillende
Maling ok, men afrensning og afdækning ikke godkendt.
Det er pokker-TAGE-mig bare OK!
Det gik godt nok hurtigt. Fra eftersyn af taget, med henblik på tilbud, til vi accepterede dette, gik der kun en lille uge før to friske fyre, i rigtig godt humør, dukkede op og gik igang med arbejdet, efter at have lagt afdækning ud på loftet.
Efter rensning og maling af taget (som jo sviner en del), blev der rengjort og ryddet op til vores store tilfredshed.
Så nu kan vi bare glæde os over vores flotte tag.