Danhost ApS Recenzje

Wynik TrustScore: 1.5 na 5

Oceniono na 1 z 5

Har problemer med udbyderen siden mere end 2 år - nu skal jeg selv holde øje med om der kommer en faktura fra dem af ... Man bliver hverken informeret om firmaændringer, prisstigninger eller yderli... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Da vi skal skift udbyder, troede vi Danhost var et spændende bud, set ud fra deres hjemmeside. Men det virkede desværre ikke, flytning af eksisterende domain, var ikke flytte eller aktivt eller... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 1 z 5

I får en stjerne for at smide hele skidtet til UnoEuro og løbe, Ingen besked om prisforhøjelser, ingen besked om funktioner der eksisterede hos jer men ikke kunne tages med over. Folk der er efter... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Havde købt domæn på Danhost´s meget ikke brugervenlige homepage. Ringede op, fordi, der er ikke er nok information om setup. Jeg taler med en support medarbejder, der ikke aner, hvad han skal sige til... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

1. Hosting internetowy
  2. Dostawca DNS
  3. Dostawca rozwiązań e-commerce

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Vi leverer alt i webhoteller, domænenavne og serverløsninger - Både til private og erhverv. Hos Danhost får du adgang til fri support på både e-mail og telefon - Husk vi er her for at hjælp dig. Til iværksættere og eksperter, tilbyder vi en mobiloptimeret webshop løsning. Vi hjælper dig og din webshop hele vejen til succes, hvor vi giver gode råd om opsætning, design og markedsføring. I webshoppen er ALT indbygget fra start af. Vi udvikler løbende webshoppen for at give dig og din forretning en fleksibel og fremtidssikret platform! Har din virksomhed brug for IT Outsourcing, tilbyder Danhost bl.a. Hosted Desktop løsninger til optimering af virksomhedens ressourcer. Arbejd direkte på vores sikrede terminal servere fra dit kontor, eller arbejd hjemmefra. Uanset, hvor du befinder dig, har du adgang til dine programmer og dokumenter.

Bardzo słaba

Wynik TrustScore: 1.5 na 5

221 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Nemt - suveræn "oppetid"

jeg har driftet flere mindre sites som amatør. Jeg har aldrig været "låst ude" eller på anden måde været forhindret i at passe mine sites.
Jeg har kun ros til overs til Danhost.

4 lutego 2012

Hurtig og velfungerende service

Til familien Danmarks behov lever DanHost til fulde op til hvad der kan forventes af et mail og web hotel, ikke mindst på prisen.
Jeg har været med hos DanHost siden 2003. Og har ikke på noget tidspunkt overvejet om jeg skulle skifte til andre udbydere.

4 lutego 2012

Fin samarbejdspartner!

Firmaet arbejder seriøst på serviceområdet, men tænk lidt på telefonbetjeningen!

3 lutego 2012
Logo Danhost ApS

Odpowiedź od Danhost ApS

Vi er rigtig glade for at høre, at du oplever os som en god samarbejdspartner. Vores serviceområde en vigtig faktor, så har du har haft dårlige oplevelser med telefonbetjeningen, er dette klart noget vi tager til os.

Hvis du har tid og lyst, er du meget velkommen til at kontakte mig for en dialog omkring hvordan du mener vi kan gøre det bedre.

Mange hilsner
Kathrine

info@danhost.dk
Tlf.: 87 11 87 87

Danhost er billig kvalitet

Jeg har haft Danhost gennem en halv snes år som mit web-hotel til 11 forskellige hjemmesider (nu kun 4 aktive), og jeg har kun ros tilovers for den service, som medarbejderne har givet mig, når jeg en gang om året ringer til dem med problemer. Disse bliver løst på en hurtig, venlig og kompetent måde, og jeg har ikke én eneste gang fornemmet utålmodighed eller nedgørelse under samtalen. Prisen på ydelserne er absolut overkommelig.
Eneste irritationsmoment er, når jeg skal ind og konfigurere f.eks. email-konti - så er hjemmesideadressen ændret, eller jeg kan ikke finde rundt i systemet .... men en opringning kan løse mine kvaler, hvis jeg opgiver.
Alt i alt min anbefaling af Danhost.

30 stycznia 2012
Oceniono na 4 z 5

godt, stabilt produkt til god pris uden bøvl!

Jeg oplever at Danhost leverer et super produkt som jeg kan bruge i en travl professionel hverdag hvor tingene bare skal fungere uden spildtid og specielle indstillinger der skal "overrides" hele tiden som jeg har oplevet det andre steder. De er flinke på mailen hvis der er spørgsmål – og så er priserne særdeles rimelige!

30 stycznia 2012

Webhosting på 1.klasse til budget pris

Har lagt både privat, forening og alle erhvervs webhoteller hos DanHost for de giver 1. klasses kvalitets produkter på et iværksætter budget. Når der er brug for service er den rettidig, omhyggelig og gennemført.

29 stycznia 2012
Oceniono na 5 z 5

Stabilitet og sikkerhed i top

Vi har haft mail og webside hos Danhost i flere år. Vi valgte dem, da de virkede troværdige og seriøse. Det har vi ikke fortrudt. Det er vigtig for os med stabilitet og sikkerhed og det er til fulde blevet indfriet hos Danhost, vi kan kun anbefale dem til andre. Deres priser ligger midt imellem, men som virksomhed er det også vigtigt, at det hele fungerer, og man kunne forestille sig at de allerbilligste firmaer ikke kan yde en god nok service når der er brug for det.Tillige en super god kunde service og god seriøs behandling af deres kunder.

100 % stabil

Stabil, god service og support. Har ikke haft nogen form for problemer i de mange år jeg har haft forskellige sites hostet hos Danhost.

det virker

det virker upåklageligt eneste minus er at man ikke kan tilmelde det til pbs,det vil for os alm,bruger et være et stort pluds

Fuld tilfredshed

Jeg har brugt danhost.dk siden 2002 og er helt tilfreds med service i almindelighed og oppe-tid i særdeleshed.
Jeg har på intet tidspunkt så meget som overvejet at skifte web-hotel!

Oceniono na 5 z 5

Fair pris!- godt koncept - god service!

Det er sjældent i dagens Danmark, at man kan få både god og venlig hjælp, de få gange man havde problemer med et ellers meget velfungerende og nemt koncept - og så tilmed til en yderst rimelig pris!

Opinia niezależna

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej