Kan ikke svare på basale spørgsmål om gæld og renter. Ved man ingen ting om regler om gæld, så kan du stærkt regne med at de løber om hjørner med dig. Jeg beder om at snakke med en medarbejder d... Zobacz więcej
Danaktiv
Dan aktiv eller Resurs Bank som har købt Dan Aktiv benytter sig af bondefanger metoder. Fald ikke for butikkens argumenter for at få sådan et kort (i mit tilfælde Fona). Selv om man ikke benytter sig... Zobacz więcej
Købte tilbage i 2011 eller 2012 nogle møbler der blev finanseret gennem DanAktiv - da det gik op for mig at renterne var skyhøje - lavede jeg mine indbetalinger om fra 682 til 2000 om måneden. Jeg sku... Zobacz więcej
Lånte i 2009 penge af DanAktiv. På låneaftalen stod hvor mange ydelser der skulle betales, og hvor store hver ydelse skulle være. Men DanAktiv har bare trukket det som de nu syntes de ville og fo... Zobacz więcej
Lautrupsgade 9, 2100, København Ø, Dania
- www.danaktiv.dk
Inni użytkownicy przeglądali również
Dårlig service og flabede rådgivere
Virkelig flabede rådgivere man ringer ind til. Kundeservice, det ord skal de vist have lavet om derinde, for der er ingen service overhovedet. Kun en smart lille K..... som tager telefonen og snakker til en som om man er 5 år.
Fucking træt af alle de skjulte gebyr som man som kunde ikke har en chance for at finde ud af. LORTEFIRMA!!
En flok grippe der ripper folk for sygt! Deres renter er fuldstændig hjernedøde!!!
Jeg har lånt 23.000 for 4 år siden og betalt 16.000 af, men nu skylder jeg 46.000..!! Grunden til dette var, at jeg var ude for en arbejdsulykke og ikke kunne arbejde i en lang periode, hvor jeg så stort set ikke havde nogen indkomst.. Jeg forsøgte at snakke med dem og forklare dem situationen og lave en aftale, men de var fuldstændig usamarbejdsvillige og ligeglade! Jeg har nu forsøgt, efter flere års tovtrækkeri og en retsag med dem, at tilbyde dem at betale det resterende skyldige beløb af, men minus alle de renter der er kommet på siden da jeg slet ikke har mulighed for at betale så meget (jeg tilbød dem faktisk 12.000 her og nu, som er alt hvad jeg kunne skrabe sammen) og så kunne sagen komme ud af verden.. Men igen var de total ligeglade og umulige at tale med.. Først får jeg afvide af hende jeg taler med fra Danaktiv, at de vil gå med til at jeg betaler 20.000 af.. Senere i samtalen er beløbet pludselig steget til 36.000 og så påstår hun, at hun aldrig har sagt at de vil gå med til 20.000..?? De er virkelig for underlige!!! Og det værste af det hele er at den computer, jeg lånte pengene til i Fona, slet ikke virkede og var til rep. i flere mdr. for så efterfølgende at gå i stykker igen kort tid efter..!! Det er jo latterligt! Hvis de tror jeg betaler dem så mange penge for et produkt der ikke engang virkede, så kommer vi til at fortsætte de næste mange år - det er skruen uden ende!!
Bondefangerfirma!
FONA kort mig i røven!
Da jeg købte min imac for en måneds tid siden, blev jeg overtalt til, at oprette en FONA kort. For så fik jeg x antal 5 i rabat! Og som ekspedienten sagde, kunne jeg jo bare aftale med dem, at jeg indbetale hele beløbet og så var den potte ude af verden! Få dage efter ringer der en gut fra Dan-Aktiv og høre mig om, hvordan jeg havde tænkt mig, at klare betalingen. Jeg forklarede ham, at jeg ville betale kontant. Så han sendte mig et giro kort med forfaldsdato 10.12.2012.
En uges tid senere, modtager jeg så en opgørelse hvorpå, der pludselig er kommet 25 kr. i administrationsgebyr! Og med et afbetalings beløb på 354,15 kr. MED EN FORFALDS DATO DER HEDDER 01.12.2012!!
Niul putte tænker jeg og går ind og indbetaler de 11.780,00 kroner som jeg havde købt computeren for. Og samtidig sletter jeg den PBS aftale der er med i aftalen om kortet.
Jeg kan så idag konstatere, at beløbet på de 354,15 kr. alligevel er trukket!
Jeg har lige haft en lille slips dreng i den anden enda af røret! "Jamen vi kan kun tilbagebetale beløbet på en check! (Og hvis det skulle være check var der et gebyr på 120 kr.) Og ellers kan du jo bare få beløbet på FONA kortet! GGGggggrrrrr! Jeg skal ikke ha' noget FONA kort!
For helvede en gang bondefangeri!
Så kære venner her er tre lorte ting i skal tage jer i agt for:
FONA købekort - ex-pand og Dan-Aktiv
Perfekt
Jeg har ingen problemer haft med Danaktiv, tværtimod.
Jeg ansøgte dem om penge en søndag, og allerede om fredagen var det hele på plads og pengene udbetalt. Så alt var perfekt, ingen klager herfra, kun ros og stor tilfredshed.
Overholder ikke deres låneaftaler
Men DanAktiv har bare trukket det som de nu syntes de ville og for endda fortsat betalingen ud over hvad der stor.
Da jeg ringede derind var forklaringen, at deres låneaftaler, som jeg skrev under på, ikke altid er helt rigtige og sårn er det bare når man låner penge fra dem. Så finder man ud af efterfælgende hvordan lånet kommer til at hænge sammen.
Vil anbefale andre ALDRIG at låne i dette firma. Især ikke når man ikke ved hvordan lånet er.
Det fungerer bare!
Jeg har en forsikring ved Danaktiv, og jeg synes bare det kører. De er endda så venlige at ringe og oplyse hvis betalingen bliver afmeldt PBS, og hjælper med at få tilmeldt igen, og dette sker inden der sendes rykkere.
Jeg synes det bare fungerer, og det sætter jeg stor pris på!
Chikanerer potentielle kunder
Kort tid efter jeg fik mobiltelefon begyndte Danaktiv at kime mig ned, selv om jeg ALDRIG har været i kontakt med firmaet og ALDRIG har lånt penge.
Da mobilen er indstillet til at ringe lydløst, blev jeg noget overrasket over de første 10 opkald, men besluttede, ikke at gøre noget ved det...Jeg mener hvad rager det mig? Jeg skal ikke låne penge og reklamer lader mig kold. Desuden finder de nok hurtigt ud af, at ingen svarer, tænkte jeg.
Men i de følgende 3-4 måneder blev det til over 20 opkald om ugen, mandag til lørdag. Så stoppede det og jeg tænkte at de endelig havde opdaget, at telefonen aldrig blev taget.
Man ak, vinteren efter begyndte de igen.
Det er nu ca 3 år siden de ringede første gang og jeg har modtaget MINDST 500 opkald fra Danaktiv (forsigtigt skønnet).
Jeg overvejer så småt at politianmelde firmaet, men med politiets indsats i den slags småsager, er det jo sikkert spild af tid.
Jeg kunne nok standse det ved at tage telefonen bare én gang og bede dem om aldrig at ringe igen, men der er ligesom gået sport i at se hvor lang tid de bliver ved. Jeg mener, der MÅ da være bare én person i Danaktiv med IQ>50, der kan se det tåbelige i at ringe SÅ mange gange til det samme nummer.
Elendig Service
De opretter Pbs som åbenbart ikke er gået igennem,de ringer ikke eller skriver ingen brev om at den ikke er gået igennem. Sender rykker 2 stk. den ene slet ikke modtaget, og den anden modtager jeg så. 1 måned efter betalingen skulle være betalt. de kræver så 100 kr. per rykker :(. For at jeg stolede på at de have check på deres ting, Det har de ikke.
De var villige til at trække den ene fra, men det hjælper intet, for jeg er blevet snydt for 100 kr., for at tro på dem. Ud fra datoerne af rykkerne, fik jeg at vide der blev sendt en den 16 dec den jeg ikke fik. og den som jeg modtog blev udskrevet den 20 dec med betalingsdato den 21 dec, men som jeg faktisk først modtog den 30 dec!!!! Selv deres rykker system er møg !!!!!