Dækleasing A/S Recenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

Oceniono na 1 z 5

Man bliver tvunget til at betale for afmontering selvom man aldrig har fået af vide det ville komme når man opsagde eller at det står i kontrakten. Hvis man stiller spørgsmål til regningen bliver man... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Alt var super nemt! montering, afmontering og alt andet, kan klart anbefales. Helt sikkert ikke sidste gang, jeg leaser dæk fra dækleasing.

Oceniono na 5 z 5

Sikke en fornøjelse det har været! Ærlig kommunikation fra starten, ingen skjulte gebyrer, fleksibel montør med drop in! Nem abonnements aftale der bare køre fra dag 1, fantastisk produkt når du ha... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Lease vinterdæk til den leasede bil, der kom med sommersko på i november. God ide. Betaler kun for de måneder jeg har vinterdækkene på. Når jeg skifter til bilens sommerdæk stopper aftalen. Rigtig fi... Zobacz więcej

1. Usługi leasingowe

Napisane przez firmę

Danmarks største dæk-og fælge abonnement. Kom i gang med Dækleasing nu - lease dine dæk eller fælge på under to minutter

Dobra

Wynik TrustScore: 4 na 5

199 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 13

Napisz recenzję

Super oplevelse

Super oplevelse. Professionelt, nemt og lige til. Ingen binding - billige priser.

21 lutego 2024

Oceniono na 5 z 5

Super service ! Ringer onsdag dæk i dag fredag, skiferie er reddet👌🤘

9 lutego 2024

Oceniono na 5 z 5

Super service, kan varmt anbefales!

9 lutego 2024

Super god service

1 lutego 2024

Skuffet!!!

Efter telefonsamtale
Med firmaet og bestilling af dæk, var alt tilrettelagt. Men.. Vi fik besked på at bestillingen var annulleret, samme uge vi skulle have dem på. nu står vi uden vinterdæk.. Og der er - grader!

4 stycznia 2024

Kære Kasper,

Først og fremmest vil jeg gerne udtrykke vores oprigtige beklagelse for den ulejlighed og frustration, du har oplevet som følge af annulleringen af din dækbestilling. Det er yderst beklageligt, især i betragtning af de aktuelle vejrforhold.

Vi forstår fuldt ud vigtigheden af at have pålidelige vinterdæk, især når temperaturen falder under frysepunktet. Vi beklager dybt, at du er blevet berørt af denne situation, og vi ønsker at løse det så hurtigt som muligt.

For at sikre, at vi kan håndtere din sag effektivt, beder vi om, at du kontakter vores kundeservice direkte med oplysninger om din ordre. Vi vil straks tage fat på at løse problemet og arbejde hårdt for at sikre, at du får de nødvendige vinterdæk så snart som muligt.

Vi værdsætter din feedback, da den hjælper os med at identificere områder, hvor vi kan forbedre vores service. Endnu en gang undskylder vi for de gener, du har oplevet, og vi håber, at vi kan gøre det godt igen.

De bedste hilsner,
Dækleasing A/S

Oceniono na 5 z 5

Har lige fået monteret vinterdæk

Har lige fået monteret vinterdæk. Super god service og hurtig behandling.
Kan klart anbefales.
De er meget hjælpsomme og flinke.

10 stycznia 2024

Oceniono na 5 z 5

Jeg var blevet faktureret 8 dage før…

Jeg var blevet faktureret 8 dage før jeg fik monteret mine dæk, da jeg kontaktede dækleasing svarede de hurtigt og refunderede en halv måneds beløb. De er super hurtige og det klart billigeste sted jeg kan finde på nettet

22 listopada 2023

Oceniono na 5 z 5

Super service. Alt virker som det skal.

13 listopada 2023

Oceniono na 5 z 5

God løsning til dig med leasingbil

Jeg har indtil videre haft en rigtig god oplevelse. God service og hurtig eksekvering på værkstedet få dage efter bestilling. Har du leasingbil er abb. ordning via dækleasing en super god løsning.

5 listopada 2023

Oceniono na 5 z 5

2 års leasing af dæk, og stadig super tilfreds!

Jeg har i 2 år siden jeg købte min bil benyttet mig af dækleasing, og jeg har aldrig nogensinde været utilfreds, tværtimod.
Monteringen sker hurtigt altid til fleksible tider, der er kaffe til ventetiden, rigtig god kvalitet på dæk, montering og afbalancering, og en super god kundeservice som altid bestræber sig efter at besvare spørgsmål og hjælpe med det som skulle være nødvendigt, så hurtigt som det er muligt.

4 grudnia 2023

Oceniono na 5 z 5

Super service, hurtigt og nemt.

4 grudnia 2023

Oceniono na 1 z 5

Jeg venter stadig på svar på min…

Jeg venter stadig på svar på min forespørgsel...har slet ikke handlet..det haster for jeg vil gerne snart have vinterdæk på min bil!

19 listopada 2023

Kære Liz,

Tak for din anmeldelse, og vi beklager oprigtigt den skuffende oplevelse, du har haft med vores service. Det er vigtigt for os at forstå og forbedre, så vi sætter pris på din feedback.

Vi vil gerne informere dig om, at vi den 22. november 2023 har sendt en e-mail til dig for at give information om, at vi desværre ikke kunne foretage montering i Jylland i år på grund af manglende monteringspartnere i Sønderjylland-området. Samme dag har vi også refunderet beløbet til dig.

Vi er kede af, at denne information måske ikke nåede dig rettidigt, og vi beklager for eventuelle gener, det har forårsaget. Vi er altid på udkig efter måder at forbedre vores kommunikation og kundeservice, og vi vil tage dine kommentarer til efterretning.

Hvis der er yderligere spørgsmål eller noget, vi kan gøre for at rette op på situationen, bedes du kontakte os direkte. Vi værdsætter din tålmodighed og forståelse.

Endnu engang tak for din feedback, og vi håber på muligheden for at genvinde din tillid i fremtiden.

Dækleasing A/S

Skuffende

Skuffende
Jeg kontaktede firmaet pr mail, for hjælp til valg af de rigtige vinterdæk. For konceptet med at lease dæk til leasingbil er en god løsning. Jeg fik ingen svar på min mail, og kontaktede dem telefonisk. Fik afvide at de havde lukket for nye kunder og at det nok var derfor de ikke havde svaret mig på min mail.
Hvis i skrev på jeres hjemmeside at i ikke tager nye kunder, så havde jeg været sparet for mail og telefonopkald. Trist oplevelse desværre.

28 listopada 2023

Kære Ulla,

Tak for din ærlige tilbagemelding, og vi beklager oprigtigt den skuffende oplevelse, du har haft med vores service. Det er vigtigt for os at forstå og rette op på fejl, og vi sætter pris på din feedback.

Vi beklager meget, at du ikke har modtaget svar på din mail, og at du fik at vide, at vi havde lukket for nye kunder, da du kontaktede os telefonisk. Vi forstår, at dette har skabt frustration, og det er ikke den serviceoplevelse, vi stræber efter at levere.

For at rette op på situationen vil vi gerne give dig muligheden for at få den assistance, du har brug for med valg af de rigtige vinterdæk til din leasingbil. Hvis du ønsker at fortsætte med os, bedes du kontakte os via e-mail på info@daekleasing.dk. Vi vil straks tage hånd om din henvendelse og sikre, at du modtager den nødvendige vejledning og service.

Vi erkender, at der har været en fejl i vores kommunikation, og vi arbejder på at forbedre vores processer for at undgå lignende situationer i fremtiden. Din tilbagemelding er værdifuld for os, og vi ønsker at vise, at vi sætter pris på din kundetillid.

Vi ser frem til at høre fra dig og at have muligheden for at levere den service, du fortjener.

Med venlig hilsen,
DÆKLEASING A/S

Oceniono na 5 z 5

God effektiv kunderservice og super…

God effektiv kunderservice og super hjælpsomme ansatte.

11 listopada 2023

Oceniono na 5 z 5

Meget flot og fin service.

Meget flot og fin service.
Kan kun anbefales.

13 listopada 2023

Oceniono na 5 z 5

Sikke en fornøjelse det har været

Sikke en fornøjelse det har været!
Ærlig kommunikation fra starten, ingen skjulte gebyrer, fleksibel montør med drop in! Nem abonnements aftale der bare køre fra dag 1, fantastisk produkt når du har leasing bil og ikke skal ud og købe nye dæk. Jeg kontaktet dækleasing i november /december 2022 og grundet juleferie af mit valg, blev de først påsat 4. januar.
Jeg har nu opsagt aftalen og leveret dækkene tilbage, da bilen skal tilbageleveres. Jeg vil helt klart benytte mig af dette super koncept ved leasing af bil en anden gang. Tusind tak for denne gang.

1 listopada 2023

Oceniono na 5 z 5

Alt i alt er jeg glad for at lease dæk gennem dækleasing

Fin og nem hjemmeside. God service også ift. Montering af dæk, hvor der ingen problemer har været. Foregår uproblematisk også mht. Regninger mm.

19 września 2023

Dækleasing.dk

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej