Dækleasing A/S Recenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

Oceniono na 1 z 5

Man bliver tvunget til at betale for afmontering selvom man aldrig har fået af vide det ville komme når man opsagde eller at det står i kontrakten. Hvis man stiller spørgsmål til regningen bliver man... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Alt var super nemt! montering, afmontering og alt andet, kan klart anbefales. Helt sikkert ikke sidste gang, jeg leaser dæk fra dækleasing.

Oceniono na 5 z 5

Sikke en fornøjelse det har været! Ærlig kommunikation fra starten, ingen skjulte gebyrer, fleksibel montør med drop in! Nem abonnements aftale der bare køre fra dag 1, fantastisk produkt når du ha... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Lease vinterdæk til den leasede bil, der kom med sommersko på i november. God ide. Betaler kun for de måneder jeg har vinterdækkene på. Når jeg skifter til bilens sommerdæk stopper aftalen. Rigtig fi... Zobacz więcej

1. Usługi leasingowe

Napisane przez firmę

Danmarks største dæk-og fælge abonnement. Kom i gang med Dækleasing nu - lease dine dæk eller fælge på under to minutter

Dobra

Wynik TrustScore: 4 na 5

199 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 13

Napisz recenzję

Oceniono na 3 z 5

Ok men plads til forbedring…

De 3 stjerner går til dæk kvaliteten som intet fejler. De 2 manglende stjerner er for hele processen som var lidt bøvlet og i mine øjne (en medium stresset borger, der bare vil ha’ at tingene fungerer og er transparente) forvirrende og uigennemskuelige. Jeg endte med at betale knap 3800,- for 5 måneders brug. Det tog over 14 dage at klargøre vinterdæk i begyndelsen af perioden og 14 dage at få en aftale til udskiftning i slutningen af perioden… hvilket vil sige samlet 1 måneds betaling, som reelt ikke var nødvendig. Jeg ved firmaet arbejder på at optimere it systemet, kommunikation osv men det bliver altså ikke til mere end de 3 stjerner i denne omgang. Om jeg benytter denne model igen må tiden vise. Jeg kan få mine egne vinterdæk MED fælge for 14-15.000,- som snildt vil holde 5-6 sæsoner. Så måske jeg bare vender tilbage til den måde at gøre det på. Men fint alternativ når det kommer op og køre ordentligt👍

11 kwietnia 2025

Odpowiedź od Dækleasing A/S

Det glæder os, at du er tilfreds med dækkvaliteten, og samtidig tager vi kritikken af processen, kommunikationen og gennemsigtigheden meget alvorligt. Som du selv nævner, er vi i gang med at optimere både IT-systemer, bookingflow og kundekommunikation – netop for at undgå den type oplevelser fremover. Tak fordi du gav os 3 stjerner og konstruktiv feedback 👍
Vi håber, at vi på sigt får mulighed for at vise dig en langt bedre og mere strømlinet oplevelse.

God koncept

God koncept, god service

11 kwietnia 2025

Oceniono na 4 z 5

De er hjælpsomme de manglende en del …

De er hjælpsomme de manglende en del åbent i Nordsjælland ellers samarbejde mellem Dækcenter. Oppe i Nordsjælland og ikke kun i København fordi jeg har snakket med flere personer der gerne vil bruge det de vil ikke køre til København for det i mangel i Hillerød ellers Helsingør måske bør man overveje en ekstra gang velby i København om lukkede den så åbent i Nordsjælland nu

27 marca 2025

Tak for din feedback 🙏
Det er en helt fair pointe, og vi er enige med dig. Udvidelse til Nordsjælland (fx Hillerød og Helsingør) samt bedre samarbejde med dækcentre uden for København er allerede en del af vores plan, og det er noget, vi arbejder aktivt på at få realiseret snart 🚗🔧
Vi ved, at mange gerne vil bruge løsningen – men ikke vil køre til København – og netop derfor er geografisk dækning et vigtigt fokusområde for os fremadrettet.
Tak fordi du tog dig tid til at dele dine tanker – det hjælper os med at blive bedre 😊

Oceniono na 5 z 5

Virkelig fedt koncept for folk der ikke…

Virkelig fedt koncept for folk der ikke har behov for at investere i et helt sæt vinterdæk. Responsivt team der altid har taget sig godt af mig som kunde 😊

7 kwietnia 2025

Simpelt

Simpelt, ærligt, billigt + mulighed for at drikke en café latte mens man venter.

Alt i alt 300 kr. for lapning på en søndag 😃

23 marca 2025

Jeg har haft en god oplevelse nemt at

Jeg har haft en god oplevelse nemt at
Bestille gode service og gode dæk
Hilsen M.P

Rigtig dårlig kundeservice

Rigtig dårlig kundeservice

11 marca 2025

Efter redigering:

Det undrer os lidt, at anmeldelsen er blevet ændret til “Rigtig dårlig kundeservice”, da du oprindeligt gav 5 stjerner og skrev, at vores service var god. Ændringen skete efter, at vi havde takket dig for dine søde ord.
Hvis der inden for de seneste dage er sket noget, som har givet dig en dårlig oplevelse, vil vi meget gerne høre om det, så vi kan hjælpe og finde en løsning.
Du er velkommen til at kontakte os på mail eller telefon inden for vores åbningstider.

Super nemt og godt

Super nemt, god service fra både Dækleasing og montør.

30 stycznia 2025

Oceniono na 4 z 5

Perfekt løsning når du leaser bil

En god løsning når man leaser bil - friske dæk hver 6 md.
God service når der skal skiftes dæk

19 lutego 2025

Super god service

Super god service. Rigtig gode priser

2 stycznia 2025

God oplevelse

God oplevelse

8 grudnia 2024

Oceniono na 2 z 5

Punkteret dæk

Jeg er helt vild med konceptet! Desværre er det bare endt med at være en rigtig træls oplevelse… Hos montøren er der udelukkende drop in, hvilket jeg synes er træls da det medfører at skulle stå i kø i lang tid… desuden blev der monteret brugte dæk (helt fint og efter aftalen), men det ene dæk har fra starten mistet luft. Vi måtte derfor forbi montøren igen for at få det fikset. Igen ingen mulighed for tidsbestilling (skrev til dækleasing, der bare henviste til drop in), heldigvis var de søde hos montøren og få os lidt foran i køen. Men nu efter lapningen af dækket taber bilen stadig luft på dette dæk, altså skal bi nu for tredje!!! gang bruge tid og energi på at køre til Glostrup og få det lappet eller forhåbentlig skiftet… Den tid jeg har brugt på det her nu er desværre slet ikke det værd, ville ønske jeg havde købt nye dæk i stedet desværre

12 grudnia 2024

Odpowiedź od Dækleasing A/S

Tak for din ærlige og grundige feedback – og virkelig beklager, at din oplevelse er endt sådan 😔
Vi er glade for, at du kan se værdien i konceptet, men det er helt forståelig
Din feedback er vigtig for os og bliver taget seriøst – netop fordi den peger på de ting, vi arbejder på at forbedre (kvalitetssikring, kommunikation og fleksibilitet).
Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – og vi håber, vi får lov til at rette op på den 🙏

Godt koncept

Super godt koncept

3 listopada 2024

Rigtig god service

17 listopada 2024

Oceniono na 1 z 5

Fortæller ikke, at de kun er i København

De fortæller ingen steder på deres hjemmeside, at de kun forhandler i Københavnsområdet.

18 listopada 2024

Tak for din feedback.
Du har helt ret i, at det skal være tydeligere på vores hjemmeside, hvor vi aktuelt tilbyder montering. Det beklager vi, hvis det har skabt forvirring.
Vi arbejder løbende på at udvide vores samarbejdspartnere uden for Københavnsområdet. Din feedback er taget med videre og hjælper os med at blive bedre.

Rigtig god service!

Rigtig god service!

17 listopada 2024

Super nemt at lease dæk

Super nemt at lease dæk, go service trods de har travlt.

Kim

25 listopada 2024

Oceniono na 5 z 5

Lease vinterdæk til den leasede bil

Lease vinterdæk til den leasede bil, der kom med sommersko på i november.
God ide. Betaler kun for de måneder jeg har vinterdækkene på. Når jeg skifter til bilens sommerdæk stopper aftalen. Rigtig fin service både på telefon og mail. Selvom køen til dækskifte var lang denne weekend i november var oplevelsen god - glade flok der var super effektive selvom vanvittigt travle.

23 listopada 2024

Dækleasing.dk

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej