Cykelrabat.dk Recenzje

Wynik TrustScore: 2.5 na 5

Oceniono na 1 z 5

Pas rigtig meget på når du måske vil bestille varer her. Pengene bliver hævet på din kontor, varen bliver ikke leveret. Og svarer slet ikke på mail / rykkere..!! PAS PÅ

Oceniono na 1 z 5

Der står prismatch på deres hjemmeside, men så ville de ikke sælge cyklen til den pris jeg havde fundet. Lyver og prøver at komme af med en i stedet og ringede selvfølgelig ikke tilbage, som lovet. us... Zobacz więcej

1. Sklep rowerowy
  2. Sklep z akcesoriami rowerowymi

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Cykelrabat.dk er en netbutik, som har mange års eerfaring med nethandel og salg generelt. Uanset om du vil have din cykel leveret, eller selv afhenter den, er vores cykler altid 100% samlet og klargjort af en fagudlært cykelmekaniker på eget værksted. At købe cykel hos Cykelrabat.dk er både trygt, nemt og ikke mindst bekvemt. Vi sælger kun mærkevarer produkter i høj kvalitet, og til markeds absolut bedste priser. Vi ved at en god kunde er en tilfreds kunde, derfor er det vigtigt for os at vi altid yder en optimal service, og gøre din handel hos Cykelrabat.dk så positiv en oplevelse som overhovedet muligt. God fornøjelse med Cykelrabat.dk

Słaba

Wynik TrustScore: 2.5 na 5

38 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

hurtig billig god

Jeg fandt min cykel 700 kr. billigere hos "Cykelrabat" end hos tilsvarende internetbaserede cykelforretninger.
God kommunikation pr. mail og da jeg ringede for at lige at tjekke hvornår cyklen var klar. Fik jeg venlig og prof betjening.
Her var der heller Ikke noget med at hæve penge på min konto før udlevering af cykel.
Jeg valgte at afhente cyklen fremfor at få den tilsendt, og fik en god og prof betjening ved udleveringen.
bedre kan det vel ikke være.

12 października 2012

Helnöjd svensk!

Kanonsmidigt att beställa på er sajt, fick snabbt svar och återkoppling, toppen att det gick att betala på nätet från Sverige utan problem. Ska rekommendera er till många.

26 września 2012

Hurtig levering - god service - meget rimelig pris

Vi har købt Christiania cykel og fik en god behandling - meget hurtig respons på spørgsmål m.v. rettet via email - ingen tog telefonen de gang hvor vi ringede. Vi har nu en dejlig cykel, som også blev leveret meget hurtigere en ventet allerede 1 uge efter betilling, trods meddelse om at de kunne tage op til én måned - vi er meget tilfredse

19 września 2012

Hurtig, god service

Jeg havde en god oplevelse med Cykelrabat.dk, cyklen blev færdig til afhentning et par dage efter bestilling, og det var nemt at udfylde låneansøgning.

4 września 2012

Billigt og effektivt

Jeg købte en cykel for nyligt hos cykelrabat og jeg har ingen klager -De var billigere end alle andre og i løbet af et par dage kunne jeg hente en fin cykel på Nørrebro.

Sara

3 września 2012

Super service og billigt

Gode priser.

God levering (han glemte dog at ringe først som aftalt)

God service (vi fik hurtigt klar besked om leveringstid m.m.

god på reklamation (der var en defekt skrue på cyklen, vi fik en ny(skrue) tilsendt med lidt chokolade)

8 października 2010

Godt og kompetent personale

Jeg har været rigtig glad for firmaets service, de har et højt serviceniveau og er meget gode til at forklarer sig. Jeg havde problemer med noget gearing på min cykel og medarbejderen tegne og fortalte mig MEGET kompetent hvordan jeg skulle gøre for at rense systemet og få det til at fungere.

Rigtig positivt!

12 kwietnia 2010

brug dem

Købt to cykler her igennem og er fuldt ud tilfreds med servicen. Var i telefonisk kontakt med dem og fik følelsen af det hele bare spiller hos dem. Det var bare en tiptop betjening.

Rasmus Dalby
Roslev

20 czerwca 2009
Opinia niezależna

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej