Oceniono na 1 z 5

Kan se vi fik samme behandling som andre gæster. Vi ankommer, bliver henvist til bordet og inden vi overhovedet sidder ned bliver der spurgt om vi vil have brus eller uden brus. Herefter kommer... Zobacz więcej

3,1

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Oceniono na 1 z 5

Kan se vi fik samme behandling som…

Kan se vi fik samme behandling som andre gæster.
Herefter kommer vores bestilte drikkevare og maden. Og da alle retter er kørt og vi lige sidder for at drikke ud kommer tjeneren susene forbi med en ekstra flaske vand, hvilket undrede os. Men gav mening da regningen kom - for 2 flasker vand var faktureret!
Super upassende service at give indtryk af at det er inkl. i besøget, og at komme og sætte ekstra vand på bordet, når man er klar til at gå og vide at man fakturere det! Så falder oplevelsen meget!

13 marca 2026

Kommer IKKE igen

Desværre var der flere ting som ikke levede op til vores forventninger.

Da vi ankommer og bliver taget i mod af tjeneren bliver vi vist hen til vores bord. Inden vi har fået jakkerne af og sætter os, siger vores tjener meget kort “med eller uden brus”. Vi svare uden brus, og står med en fornemmelse af at dette er et tilbud i tilbyder alle gæster ved bordene. Da regning kommer bliver vi faktisk lidt chokeret over at vandet er på regningen, taget i betragtning hvordan tjeneren bare sagde “med eller uden brus” inden vi var kommet til bords.

Næst modtager vi vores forretter. Men den vin vi har bestilt er stadig ikke kommet. Vi spørger pænt tjeneren om vedkommende har glemt vinen og han snyder sig at sænke et glas.
Senere på aftenen bestilles der en øl, den bliver også glemt og igen påpeger vi det for en anden tjeneren.

Ifh til maden, synes vi maden var alt for fed - i vores optik manglede det syre og balance. Nogle elementer fungerende mens andre virkelig haltede.
Vi synes at prisen versus det vi fik for pengene, desværre gjorde at vi efterlod med et dårligt billede af feed bistro.
En regning på 2600kr, hvor du betaler for meget små portioner “bidder” af mad, hvor balancen halter i retterne.

Vi havde set meget frem til at besøge feed, da vi har fulgt med i en lang årrække. Men efter endt aften og et kig på trustpilot, ville vi ønske vi havde læst anmeldelserne igennem inden vi bookede en tur til København.

6 marca 2026
Oceniono na 1 z 5

Desværre en oplevelse der slet ikke…

Desværre en oplevelse der slet ikke levede op til prisen eller forventningerne. Vi fik placering ved køkkenet, der gav ekstra larm til det i forvejen høje lydniveau der er i restauranten. Tjenernes høje energi, gav en stressende effekt. De løb konstant rundt om bordene i restauranten. De har selvfølgelig haft travlt, men det giver en dårlig vibe til gæsterne. Maden smagte ok, men var ekstrem fed og salt. Bestemt ikke de 1.000kr. værd vi betalte pr. person(mad og vin).

Tips til forbedringer:

- Ro på personalet, skaber bedre stemning
- Sæt ikke gæster ved køkkenet
- Tilføj flere smagsnuancer til maden. Ikke kun fedt, smør og salt

20 lutego 2026
Oceniono na 5 z 5

FEED BISTRO har været vores ynglings…

FEED BISTRO har været vores ynglings Restaurant i mange år og helt tilbage da Jacob åbnende på Nørrebro. Han har fået stemningen, hygge ,service og et fantastisk udsøgt menukort med på Vesterbrogade. Snyd ikke dig selv for en super god oplevelse i topklasse

14 lutego 2026
Oceniono na 4 z 5

Virkelig gennemført restaurant

Virkelig gennemført restaurant, både god service samt mad. Alt sammen lever virkelig om til prisen. Årsagen til kun 4 og ikke 5 stjerner er grundet, vi havde bestilt bord som vi så dagen før havde ændret til en halv time før. Da vi ændrer tidspunkt for booking går vi ud fra at det stadig er samme dato som der er tale om men det var så dagen før den havde valgt. Derfor var vores booking blevet annulleret og systemet havde booket bord til dagen før den rigtige dag. Dog kunne det være en god ide hvis den knap man trykker på i den mail som man får hvor man kan ændre booking at den går ind på den dag som man fra start har booket så man undgår en situation som denne hvor den ændrer til dagen efter den dag hvor man ændrede i sin booking. Men ellers alt i alt en virkelig god oplevelse og kommer gerne igen.

12 lutego 2026

Meget ubehagelig oplevelse

Meget ubehagelig oplevelse – dårlig håndtering

Jeg har absolut intet negativt at sige om maden eller rødvinen – det smagte virkelig lækkert.
Desværre blev aftenen fuldstændig ødelagt af en ekstremt ubehagelig oplevelse på restaurantens toilet.

Da jeg går derud, står der 3–4 store mænd. På håndvasken ligger der en telefon med synlig kokain på. Jeg går stille forbi dem og bruger pisoaret, hvilket de tillader. Da jeg efterfølgende vasker hænder, siger de også, at det er okay.

På vej ud tilbyder de mig en bane kokain. Jeg siger tydeligt nej, da jeg ikke tager stoffer. Da jeg er på vej væk, kalder de mig tilbage og forsøger igen – denne gang mere insisterende, hvor en seddel bliver holdt helt op til min næse. Jeg siger nej igen og skynder mig ud til dem, jeg er sammen med. Det var en meget grænseoverskridende og utryg situation.

Det, der gør oplevelsen endnu mere alvorlig, er tanken om, hvad der kunne være sket, hvis det havde været et barn, en meget ung fyr eller pige, eller en mere sårbar person, der stod alene i den situation. Det er ikke svært at forestille sig, at det kunne være endt helt anderledes – og langt værre.

Efterfølgende venter vi, til de pågældende personer er gået fra toilettet, før vi siger noget til personalet. Jeg taler med den ansvarlige leder den aften (en meget ung fyr), som fortæller, at de godt ved, at den slags foregår på restauranten, og at de umiddelbart ikke rigtig ved, hvad de skal stille op.

Vi får lov til at forlade restauranten via bagindgangen, da de samme personer sad nede i baren – det var fint håndteret i situationen.
Men samlet set er det dybt bekymrende, at personalet er klar over problemet, uden at der tilsyneladende er styr på sikkerhed eller forebyggelse.

Det er helt uacceptabelt at blive forsøgt tvunget til at tage stoffer på en stor og ellers anerkendt restaurant. Jeg var – og er stadig – rystet over oplevelsen.

30 stycznia 2026
Oceniono na 1 z 5

Vi besøgte restauranten med en…

Vi besøgte restauranten med en reservation til tre personer og blev mødt venligt ved ankomsten. Vi fik hurtigt vores drikkevarer serveret, men støjniveauet var ekstremt højt. Restauranten var helt fyldt, bordene stod meget tæt (under en meters afstand), og støjen var så voldsom, at vi slet ikke kunne høre hinanden tale ved bordet.

Jeg fik hovedpine af støjen og begyndte at få det dårligt, og vi valgte derfor at forlade restauranten, inden vi spiste. Vi spiste altså ikke på restauranten, men valgte i stedet en anden restaurant, hvor det var muligt at føre en almindelig samtale ved bordet.

Alt i alt en meget skuffende oplevelse, primært på grund af det ekstreme støjniveau og den manglende komfort.

7 lutego 2026

Glade smagsløg

Helt fantastisk aften. Maden var uovertruffen, med spændende og anderledes smagsoplevelser. Vores smagsløg blev forkælet i overflod. Der var meget personale overalt, og de var smilende og meget imødekommende. På et tidspunkt tabte en gæst et glas på gulvet. Der var 4 personaler inden for 5 meter. De stoppede op, havde omgående øjenkontakt, og uden et ord, koordinerede de, hvem der tog sig af uheldet. 3 af dem fortsatte hvad de var i gang med. Mega blæret.
Atmosfæren var afslappet, interiøret var lækkert.
Ikke sidste gang vi lader os forkæle.

23 października 2025

Lorteoplevelse jeg betaler 460 kr

Lorteoplevelse jeg betaler 460 kr. for tre bider. +25% moms som er 66 kr. oveni og oveni fik vi vand som vi først fik at vide efter vi betalte kostede 30 kr. per lorteoplevelse nul ud af ti kommer aldrig tilbage igen Burger King er bedre

28 października 2025

En meget uheldig oplevelse

Til rette vedkommende,
Fredag den 17. oktober 2025 valgte vores familie besøge jeres restaurant.
Desværre oplevede vi flere uheldige episoder under besøget, som jeg ikke forventer at møde på en restaurant af jeres standard.
Vi blev vist til vores bord i underetagen og afgav vores bestilling. Kort efter kom en kvinde, som jeg vil beskrive som asiatisk af udseende, og begyndte at belære den ene af de yngre mandlige medarbejdere om, hvordan de skulle tage imod gæster. Lidt efter gik hun op ad trappen, mens hun sagde højt: “I kan godt pakke den flabethed langt væk!”
Kort tid derefter kom en høj, lyshåret mand ned ad trappen og sagde ligeledes højt: “I kan godt komme i gang med at pudse den trappe!”
Herefter begyndte den ene af de unge mænd at pudse trappen med glasrens – midt under vores middag. Da vi sad tæt på trappen, måtte vi hele aftenen sidde i lugten af rengøringsmidlet, mens vi spiste.
Jeg må indrømme, at jeg finder det meget upassende at gøre rent på den måde en travl fredag aften, mens gæster spiser og personalet skal færdes på trappen.
De to unge mænd håndterede situationen yderst professionelt, men det var tydeligt, at de blev ydmyget foran både kollegaer og gæster.
Alt i alt var det en ubehagelig oplevelse, som desværre ødelagde en aften, vi ellers havde set frem til.

Svar fra restauranten:
Kære ….

Mange tak for din henvendelse og for at dele din oplevelse med os.

Vi er kede af at høre, at jeres besøg hos os ikke levede op til forventningerne. Den situation, du beskriver, skyldes en intern joke. Der var på ingen måde tale om en irettesættelse eller ubehagelig stemning, men vi kan godt forstå, at det kunne fremstå sådan for gæsterne i lokalet, og det beklager vi naturligvis.
Med hensyn til rengøringen af trappen, så er det vigtigt for os, at vores glas og overflader altid fremstår rene og indbydende for vores gæster. Derfor bliver der nogle gange pudset, hvis vi opdager fedtfingre eller pletter, vi beklager, hvis duften af glasrens hængte i luften og forstyrrede jeres oplevelse.

Vi sætter stor pris på, at du har gjort os opmærksom på episoden, så vi kan sikre, at lignende situationer håndteres mere hensigtsmæssigt fremover.

Ønsker dig en god søndag :)

Jeppe

17 października 2025
Oceniono na 4 z 5

Lækker.. lækker mad

Lækker.. lækker mad og god service.
Dog er det temmelig ærgerligt at det glas rødvin ( 145 kr ) jeg bestilte til maden var alt.. alt for kold , det ødelage lidt af oplevelsen.

18 października 2025
Oceniono na 3 z 5

Langsom servering

Venlig betjening men meget langsom betjening. 25 min. før vi fik drikkevarer og 30 - 35 min. mellem forret, hovedret og dessert.

29 sierpnia 2025

Vand til vinen? 120 kr tak

Vi spiste der her til aften. Sjælden har vi fået så god mad og så behagelig betjening. Jeg synes dog det skal nævnes at jeg ikke finder det fair at betale 120 kr for vand når vi køber en flaske vin til 695 kr

21 sierpnia 2025

Unik oplevelse

Helt fantastisk lækkert tilberedt og anrettet mad. Unik betjening med positive og meget imødekommende personaler, som er rigtig gode til at præsentere både mad og vine. Bestemt et sted jeg MEGET gerne besøger igen.

20 czerwca 2025

En fantastisk oplevelse

En fantastisk oplevelse

Vi havde en fantastisk oplevelse på Feed Bistro! Allerede fra det øjeblik, vi trådte ind ad døren, blev vi mødt af et smilende og imødekommende personale. De var opmærksomme, nærværende og enormt professionelle – man føler sig virkelig velkommen her.

Maden var helt i top og smagte fantastisk – tydeligvis lavet med kærlighed og råvarer af høj kvalitet.

Akustikken i lokalet er også rigtig god. Man kan sidde og tale sammen uden at skulle hæve stemmen, hvilket gør oplevelsen endnu mere behagelig.

Det eneste, der kunne være bedre, er antallet af toiletter – der kunne godt være lidt flere.

Vi glæder os allerede til at komme tilbage. Tak til hele holdet på Feed Bistro for en mindeværdig aften. En klar anbefaling herfra! 👌🏼

14 czerwca 2025
Oceniono na 2 z 5

Meget skuffende omgang på feedbistro og…

Meget skuffende omgang på feedbistro og stressende

Vi var på feedbistro den 9 juni hvor vi havde booket bord til kl 21:00-23:30. Vi kommer 21:15 desværre forsinket hvor da vi kommer ind møder en tjener som fortæller os køkkenet lukker 21:00. Allerede der en dårlig start. Vi får menu kortet og kigger på de forskellig ting hvor vi bestiller 2 stk beef Wellington der følger en rødvinssauce med. Min kæreste spørg om man kan få den byttet ud med en bearnaisesauce hvor tjener siger ja det kan vi godt finde ud af. Hvor på vi så får regningen har betalt 75kr for den. Der udover når vi er halvvejs med vores hovedet kommer måske var klokken 22:15 kommer tjeneren op og siger vi skal bestille dessert nu så stadig 1 time og 15 min tilbage og ikke færdig med hovedret. Det bliver man en smule træt af når man ikke ved om man har lyst til dessert når man ikke er færdig med at spise. Så klokken 22:50 kommer tjeneren med regning uden vi har bedt om den. Fair nok tænker vi og betaler da vi var færdig med at bestille derfra sidder vi 15 min hvor han kommer op og siger det ved at være slut hvor der stadig er 25 minutter tilbage
En virkelig skuffende omgang med hvor man regner med bare at hygge sig med en stress
Plejer give 200kr i drikkepenge 100 for maden og 100 for tjener service håber de 100kr kun gik til kokkene
Maden var rigtig godt service virkelig dårlig

9 czerwca 2025

Helt fantastisk oplevelse

Helt fantastisk oplevelse, det bedste spisested jeg har prøvet i Dk , maden, serveringen , og tjeneren Christian H. havde fuldstændig styr på det hele👍. Hvilken fantastiske smagsoplevelse det var , vi kommer igen , det er 100 % sikkert, helt klart en oplevelse der anbefales, mvh Bendix og Jutta

24 maja 2025

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej