Cykelbanditten

Oceniono na 1 z 5

Rigtigt dårlige mountain bike. Køb ikke herfra. Efter Ca 8 måneder efter er cyklen helt rustet, kæden trænger til skift, forgaflen med støddæmper er Fake, samt gearne virker ikke. Pedalerne er skæve.... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Takk for en hyggelig handel av min Tokyo Bike med fornlaster fra Copenhagen Parts. Kasper og de hjelpsomme bandittene ordnet også en ekstra styrepinne for montering av bagasjestativet. Alt ble sendt t... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Cykelbanditten er en temmelig ung og smart forretning, hvor man får, hvad man betaler for. I mit tilfælde var det en ny og billig cykel. Det kan være ganske rart, at der mere tale om udleveringer af... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

Oplevelsen ved dette cykelkøb kunne have været fem stjerner. Følgende trækker dog ned: - Cyklen var sløset samlet - Jeg blev solgt en dårlig lås i butikken - Sadlen er utæt som en si... Zobacz więcej

1. Sklep rowerowy

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Cykelbanditten.dk er verdens sejeste cykelkæde. Vi elsker vores kunder og gør alt for at de også elsker os...

Inni użytkownicy przeglądali również

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Oceniono na 3 z 5

Super hurtig levering - skidt service

Jeg købte en cykel på Cykelbandittens webshop da jeg ledte efter en ny cykel til rimelig pris. Jeg fandt en Create C8 Gear til onlinepris et tilbud der gav en god besparelse så jeg købte. Jeg modtager cyklen allerede 3 dage efter betaling endda i helligdagsperiode og fik super hurtig respons.

Det irriterer mig dog at den lås jeg køber med som er den ENESTE jeg kan vælge i fanen ved køb af cyklen IKKE passer til cyklen grundet dens fælge. 250 kr. ud af vinduet og de vil ikke give mig pengene tilbage i den fysiske butik. Derudover vil de heller ikke hjælpe mig i den fysiske butik på Amagerbrogade med nogle enkelte ting jeg var i tvivl om omkring samlingen af min cykel.
Jeg modtager bare svaret webshop og butik er forskellige ting og jeg skal betale dyr pris for hjælp - RINGE SERVICE.

Jeg køber ikke cykel gennem Cykelbanditten igen. Men er glad for mit produkt.

Hej Peter

Vi er glade for at høre at du er glad for din nye cykel - men vi er naturligvis rigtig kede af at du har haft en uheldig oplevelse i butikken på Amagerbrogade! Vi har netop i sidste uge haft fat i alle butikkerne for at slå fast overfor personalet, at webshopkunder skal behandles på samme måde som butikskunder, også i butikkerne. Derfor er vi selvfølgelig ekstra kede af at høre om din oplevelse.

Med hensyn til låsen må du meget gerne sende os et billede af den lås du har fået med. Umiddelbart skulle der ikke være problemer med at montere en ganske almindelig Basta Click bøjlelås på cyklen. Har du fået en forkert eller defekt lås ombytter vi den naturligvis uden problemer.

Du kan kontakte vores kundeservice på support@cykelbanditten.dk, så er vi sikre på i nok skal finde en løsning.

Vi håber at du, trods din sidste kommentar, alligevel skulle have lyst til at handle hos Cykelbanditten igen, så snart vi har fået løst de problemer du har haft.

Gode Cykler - Sløjt at tilbuddet på vores Cykler starter dagen efter

Jeg har netop købt 3 Cykler, de er flotte og fine og familien er glade... Spurgte pænt om nogen af dem kom på Tilbud snart og svaret var klart Nej...

Dagen efter afhentning var priserne sat ned, så selv min 10 årige følte sig vældig snydt ( han har nemlig været med til at spare sammen)

Ellers god service og flotte cykler, men lad være med at lyve for mig. Det ødelægger desværre en ellers udemærket oplevelse.

Hej Line

Tak for din anmeldelse. Vi er rigtig glade for at høre, at du er glad for dine nye cykler!

Vi er til gengæld også rigtig kede af at du føler vi har løjet for dig. Ofte ved vores personale i butikkerne og i kundeservice ikke hvornår der er udsalg på de forskellige produkter før udsalget nærmest er startet, da det er beslutninger, der bliver taget på højeste ledelsesniveau og kan være et middel til at øge salget på bestemte produkter i kortere perioder.

Vi beklager naturligvis, hvis der direkte er blevet fortalt, at cyklerne ikke kommer på udsalg snart. Så vil det selvfølgelig være bedre som ekspedient blot at være ærlig og sige at man ikke har noget viden om det, men at det ikke kan udelukkes.

Vi vil gerne give jer den gode oplevelse af Cykelbanditten tilbage, så hvis i kontakter vores kundeservice på support@cykelbanditten.dk, så er vi sikre på at vi kan finde på en form for kompensation til jer.

Vi håber i fortsat er glade for jeres cykler, og glæder os til at byde jer velkommen tilbage i butikkerne eller online.

Fantastisk oplevelse

Jeg var med min datter på udkig efter ny cykel til hende. Da vi kommer ind i butikken bliver vi mødt af en ung smilende herre med fuldskæg, der tager godt i mod os, så vi begge føler os meget velkomne. Vi havde følelsen af, at her er plads til alle.
Jeg fortæller at vi i på udkig efter en cykel til datteren og under hele ekspeditionen taler han både i voksen- og i børnehøjde, en god og for os behagelig egenskab. Dertil skal lægges en god portion humor, som vi begge faldt for.
Ekspedienten er et stort aktiv for butikken/kæden.

Hej Holm

Tusind tak for din anmeldelse. Det er jo en sand fornøjelse at læse! :-)

Vi håber din datter fik sig en ny cykel, som hun er rigtig glad for, og vi glæder os til at byde jer begge velkomne tilbage både i vores fysiske butikker og online.

Super service, hurtig levering

Bestilte en cykel i går formiddags via webshoppen. Der gik et par timer, så fik jeg mail om at den var klar til afhentning i butikken på Nørrebrogade. Jeg hentede den samme dag - fuldt samlet. Jeg havde glemt lygter, og det monterede de med det samme, og jeg cyklede derfra 20 minutter senere.

Jeg havde kontakt til kundeservice via mail flere gange i løbet af dagen, for at være sikker på at cyklen var samlet når jeg hentede den, og her var service super fin - og hurtigt svaret. Medarbejderne i butikken var ligeledes super flinke og meget serviceminded.

Mht. den cykel jeg har købt - en "København" dame cykel, så er det ganske glimrende til prisen. Den virker solid, og cykler godt. Når man er vant til at cykle på racer er det altid lidt "nervepirrende" at skifte over til en "bedstemorcykel".

Ville bestemt anbefale Cykelbanditten til andre.

19 maja 2015

Hej Sabrina

Tusind tak for din anmeldelse! Det er en sand fornøjelse at læse :-)

Vi håber du fortsat vil være glad for din cykel langt ud i fremtiden, og vi ser frem til at hjælpe dig igen en anden gang.

Rigtig god dag..

Oceniono na 4 z 5

God pris. Men havde glemt adresse på pakken

God pris og blev leveret hurtig men i havde glemt adressen på pakken, så udleveringsstedet kunne ikke finde pakken.

19 maja 2015

Hej Jean

Vores system virker sådan, at når du i checkout processen vælger det posthus du ønsker at afhente pakken hos - så er det den adresse, der bliver skrevet som modtageradresse. Og altså ikke din egen privat adresse.

Det gør vi for at sikre, at pakken bliver leveret til det posthus du har valgt, og ikke til nærmeste posthus, som ellers ville være tilfældet.

Vi beklager, hvis det har skabt lidt forvirring :-)

Vi glæder os til at kunne hjælpe dig igen i fremtiden.

Oceniono na 4 z 5

fin levering og god intro-rabat

Hövding 2.0 virker som et tillidsvækkende prdukt. Tungere end ventet; men det er sikkert nødvendigt.

14 maja 2015

Hej Leif

Tak for din anmeldelse! :-)

Vi håber du bliver glad for hjelmen.

Lad os endelig vide, hvis der er noget vi kan gøre bedre for at få den sidste stjerne med næste gang :-)

Oceniono na 5 z 5

God cykel, fedt design, hurtig levering.

Super cykel til pengene. Men pedalerne virker billig i kvalitet i forhold til resten.

14 maja 2015

Hej Steffen

Tak for din anmeldelse! :-)

Vi håber du bliver rigtig glad for din nye cykel.

Vi har aldrig hørt at der skulle være problemer med pedalerne på den cykel, men tak for din feedback :-) Det er altid brugbart.

Cykelkøb.

God service, men lang leveringstid.

13 maja 2015

Hej Annemette

Tak for din anmeldelse :-)

Den cykel du bestilte har en leveringstid på 4-12 dage, som det også fremgår af hjemmesiden. Den bestilles hjem, når vi får ordrer på den, og det er altså ikke en vi har stående på vores eget lager.

Vi løb desværre også ind i et problem, hvor den farve du oprindeligt bestilte var udsolgt, hvilket betød at vi skule have en anden farve hjem til dig. Cyklen blev dog sendt afsted til dig efter 6 hverdage. Det er vi selv ret tilfredse med, hele forløbet taget i betragtning :-)

Vi håber du bliver rigtig glad for den nye cykel og glæder os til at hjælpe dig igen en anden gang. Så skal vi nok gøre hvad vi kan for at være endnu hurtigere med leveringen!

Oceniono na 1 z 5

Kan desværre ikke anbefale

Der står på hjemmesiden, at de bestræber sig på at have ens ordre klar indenfor 5 hverdage. Jeg købte en cykel på nettet. Efter et par uger ringede jeg til kundeservice, der ik kunne svare på noget som helst. Da cyklen endelig var klar efter næsten 4 uger, fik jeg en utrolig dårlig betjening, da jeg hentede den. Flot cykel, det skal den ha, men de gad ik spørge, om den passede i størrelsen, styret er skævt (og ja det kan jeg selv rette ud), sadlen, som de i butikken satte helt ned og samtidig har ødelagt skruen, der sætter den ned, kan jeg ikke sætte op igen selv af samme grund. Alt i alt følte jeg mig utroligt meget til besvær i butikken på Nørrebrogade. Jeg vil dog sige, at på Vesterbrogade, hvor jeg kiggede på cyklen oprindelig, var de sindssygt flinke. Men som helhedsoplevelse synes jeg, det er kritisabel service desværre.

11 maja 2015

Hej Marianne

Alle anmeldelser er brugbare for os - specielt de dårlige da de hjælper os til at blive bedre. Vi er kede af at der har været lang ventetid på din bestilte cykel. Vi gør altid vores bedste for at informere om eventuelle forsinkelser på ordrer. Hvis det er glippet i dit tilfælde er det naturligvis meget beklageligt.

Rettet: 13.05.

At du har oplevet at der ikke var tid til ordentligt betjening da du hentede din webshopbestilling i butikken er ikke iorden! Alle kunder skal behandles ens og det skal vi så være bedre til og beklager at det er gået udover din oplevelse.
En kunde må aldrig føle sig til besvær hos os.

Yderligere er det naturligvis meget beklageligt, hvis vores medarbejder har ødelagt en skrue, så sadelpinden ikke længere kan justeres.
Vi håber du vil finde tid til at komme ned forbi forretningen så vi kan få udskiftet skruen og få styr på din cykel.

Alt i alt er vi naturligvis kede af at du har haft en uheldig oplevelse. Vi håber det bliver bedre næste gang, og at du ellers er glad for cyklen :-)

Oceniono na 5 z 5

Bedste pris og hurtig levering

Så har man vidst ikke rigtig nogen grund til at give mindre end 5 stjerner. Bestilte 2 stk. forsikringsgodkendte cykellåse, og fik sammen med låsene leveret papirer/registrering af låsene.

7 maja 2015

Hej Per

Tusind tak for din anmeldelse.

Vi glæder os til at hjælpe dig igen i fremtiden :-)

Nemt og hurtigt

Det var nemt at bestille online, og jeg fik hurtigt den lås jeg havde bestilt :)

2 maja 2015

Hej Joe

Tusind tak for din ordre!

Vi glæder os til at kunne hjælpe dig igen i fremtiden :-)

Alt gik som smurt!

Og god info via mail!

30 kwietnia 2015

Hej Tina

Tusind tak for din anmeldelse!

Vi håber at se dig igen :-)

Oceniono na 2 z 5

Halvdårlig kundeservice og lang leveringstid

Bestilte en cykel fra cykelbandittens hjemmeside. Der stod klart angivet, at der var 4-12 dages leveringstid. Da jeg så skriver efter en lille uges tid og jeg stadig ikke har hørt noget om leveringsdato, får jeg et svar tilbage om at cyklen vil være i deres besiddelse efter ca. 4 uger. Dette er på trods af, at der stadig står på deres hjemmeside, at der er 4-12 dages leveringstid.

Jeg ringer til dem for at høre, om man så evt. kan få noget rabat eller lign pga den meget forsinkede cykel, men det er ikke muligt.

Til andre købere, vær lige opmærksom på leveringstiden på cykelbanditten.dk

24 kwietnia 2015

Hej Peder

Først og fremmest vil jeg gerne sige, at vi naturligvis er mindst ligeså ærgerlige over ikke at kunne levere den cykel du har bestilt, som du selv er. Det er desværre sådan at vi har en del varer, som er på fjernlager - det vil sige varer som vi bestiller fra leverandøren når vi har kunder til dem. Det vil også sige, at vi er afhængig af leverandørens lagerstatus, og når den ikke passer, så er det at det begynder at gå galt.

Rent teknisk kan jeg oplyse, at vi ikke har mulighed for at vise lagerstatus helt ned på "farve og størrelse" niveau på vores webshop, da vores eget varelager simpelthen ikke kan kommunikere med webshoppen. Det er selvfølgelig noget vi skal kunne i fremtiden, men indtil nu må vi nøjes med denne løsning, hvor lagerstatus kun vises for det overordnede produkt.

Jeg vil dog gøre opmærksom på, at vi igennem hele købsprocessen gør opmærksom på, at vi tager forbehold for udsolgte og udgåede varer.

Vi gør selvfølgelig altid hvad vi kan for at oplyse om forsinkelser hurtigst muligt.

Da vi talte sammen tidligere i dag var du i tvivl om hvorvidt du ønskede at vente på din ordre - hvilket vi har fuld forståelse for - men du ville vende tilbage når du havde undersøgt om du kunne få cyklen hjem andetsteds.

Indtil vi hører andet behandler vi stadig din ordre og gør hvad vi kan for at få din cykel hjem hurtigst muligt.

Oceniono na 2 z 5

fint frontalt, men dårlige bolte

I mit første forsøg på at sætte mit frontalt på, var boltene knækker morgenen efter. Heldigt at det var tre sæt med.

18 kwietnia 2015

Hej Anders

Vi skriver netop på vores hjemmeside i beskrivelsen af produktet, at man skal passe på ikke at spænde beslagene for hårdt, da de i så fald kan ende med at knække. Af samme årsag sender vi konsekvent ekstra beslag med til frontladene :-)

Vi håber du er glad for frontladet, og at du har lyst til at handle hos os i fremtiden.

spirallås fra Masterlock

Det var super, forsendelse gik hurtigt fint indpakket, eneste minus var ingen navn på min pakke da jeg hentede den som ikke post delt add. i brugsen hvor der kun stod deres addr. og ikke min ( kun et ? tegn ) men ellers var der ikke noget at komme efter - så super herfra.

18 kwietnia 2015

Hej Jean

Tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre at du er glad for din vare! :-)

Med hensyn til forsendelsen, så står dit navn og telefonnummer faktisk under "Contact" på fragtbrevet, lige under postnummer. Men det er rigtigt, at pakken står adresseret direkte til posthus/postboks, så det kan være lidt forvirrende. Vi har desværre ikke noget alternativ på nuværende tidspunkt.

Vi håber selvfølgelig at du vil handle hos os igen i fremtiden :-)

Hurtig levering, gode priser

Godt tilbud på Kryptonite lås

13 kwietnia 2015

Hej Lars

Tusind tak for din anmeldelse.

Vi håber du er glad for dine varer og ser frem til at hjælpe dig igen i fremtiden :-)

Forsinkelse

Jeg er tilfreds med varene jeg købte.

Mindre tilfreds med forsinkelsen.
Savner muligheden til at vælge Pickup alternativ ved GLS pickup-point, når jeg bestiller varer.

God og hjælpsom kundeservice.

12 kwietnia 2015

Hej Daniel

Vi arbejder allerede på at gøre det muligt at vælge en GLS Pakkeshop til levering med GLS. Vi har netop indført levering til Post Danmark pakkeboks/posthus, så det er helt sikkert noget vi arbejder på at få klar i nærmeste fremtid.

Vi håber vi kan få lov at hjælpe dig igen en anden gang :-)

Meget tilfreds

Jeres imødekommenhed ved mine to henvendelser var meget god. Selv ved den anden henvendelse, hvor det drejede sig om, at I havde sendt en defekt "sikkerhedslås" gid det lynhurtigt at returnere med en ny. Tak for det. Personalet fortjener stor ros - i hvert fald dem jeg har talt med- så I kan godt give en gang flødeboller.

2 kwietnia 2015

Hej Erik

Tusind tak for din anmeldelse!

Vi er rigtig glade for at høre om din oplevelse - også selvom der var lidt problemer med låsen.

Der er flødeboller hele vejen rundt ;-)

Cykelhjelm

Dagen efter jeg bestilte på nettet ,modtog jeg pakken.

flot service

1 kwietnia 2015

Hej Grethe

Tak for din anmeldelse, den er vi rigtig glade for!

Vi håber vi kan få lov til at hjælpe dig igen i fremtiden :-)

God påske!

Hurtigt og enkelt

Bestilte tilbehør til cykel til afhentning i deres fysiske butik. Varen var klar inden for 1-2 dage og blev afhentet til fuld tilfredshed.

30 marca 2015

Hej Lars.

Tusind tak for din anmeldelse!

Vi håber du fortsat er glad for dine varer, og vi glæder os til at se dig igen :-)

Cykelbanditten.dk

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej