Cyclingpower

Dziękujemy za wizytę na Trustpilot. Niestety, musieliśmy tymczasowo uniemożliwić publikację nowych recenzji na tej stronie. Zapraszamy do skontaktowania się z nami, jeśli masz jakiekolwiek pytania.

Oceniono na 1 z 5

Jeg bestilte 3 forskellige varer med leveringstid op til 5 dage. Efter utallige mails og efterladte telefonbeskeder, har jeg annulleret ordren. Det er fint nok, at de ikke hæver pengene før afsend... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg fandt tilfældigvis hjemmesiden ifm. behovet for en Thule cykelholder til bilen. Da prisen var yderst attraktiv var sagen klar. At der så også vare gode priser på andet cykeludstyr, herunder cykelt... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Et ønske om nye hjul til min Trek 5.9 fik mig til at kikke på cyclingpowers hjemmeside. Valget faldt på Mavic Cosmic SL - til en rigtig pris. Ordreafgivelse kl 22 onsdag aften - opringning fra Cycling... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

Bestilte 2 varer 6. juni og først 10. juni blev varerne afsendt. Det er ikke godt nok set gennem min optik, når jeg er vant til at andre netbutikker afsender bestillinger samme dag eller dagen eft... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

1. Sklep rowerowy

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Cyclingpower er grundlagt i 2003 som en Dansk internetbutik. Cyclingpower vision er at leverer high-end produkter til den kræsne cykelrytter af god kvalitet og til en konkurrencedygtig pris. Cyclingpower tilstræber at leverer alle ordre indenfor 1-3 arbejdsdage fra eget lager og danske grossister.

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Det virker bare :-)

Har købt dæk og slanger på Cyclingpower.
Hjemmeside og køb var nem at få overblik over
Pakken kom efter 2 dage
Alt i alt: Helt i orden.

16 sierpnia 2012
Oceniono na 5 z 5

Her handler jeg gerne igen

Jeg bestilte en række varer med leveringstid på 3 - 5 dage. Efter tre dage fik jeg en mail hvori Cyclingpower undskyldte da de havde problemer med en leverandør der muligvis kunne resultere i at leveringstiden blev 6 dage.

Det viste sig dog ikke at være et problem da varerne alligevel kom på 5. dagen.

Så jeg modtog det bestilte i den rette mængde og til tiden, men informationen undervejs fik Cyclingpower til at skille sig ud fra mængden og gør at jeg uden at blinke gerne handler der en anden gang.

6 sierpnia 2012

Utroligt hurtig og hjælpsom

Jeg skulle bestille et par Mavic cykelsko men kendte ikke størrelsen, men fik et par hjem samme dag som jeg kunne komme forbi lageret og prøve. Det lykkedes alt sammen i løbet af en halv dag.

31 lipca 2012
Oceniono na 4 z 5

Kanon service

Den vare jeg havde bestilt, var desværre udsolgt og næste dag fik jeg en mail at jeg kunne købe en tilsvarende (måske bedre) jakke men til samme prise. Og det er hvad jeg kalder god service.

Men meget tilfredes kunde og første gangs kunde men ikke sidste gangs :)

20 czerwca 2012
Oceniono na 4 z 5

ventetid, men god service

Jeg synes at behandlingen var lidt langsom, men det skyldte også at der var en pinse-weekend mellem bestilling og levering. Så ventetiden var ikke længere end I havde lovet.
Muligheden for at afhentning er super fed. Det fungerede rigtig godt og jeg følte at jeg fik god service da I ringede op og vi aftalte tidspunkt for afhentning. Tilmed fik jeg også en god snak med jer.

31 maja 2012

Super god service!

Bestilte sent om aftenen.
Blev ringet op næste dag, et enkelt produkt var ikke på lager, så vi fandt en anden smagsvariant - dejligt at varen ikke bare bliver sat i restordre.
Lageret ligger mellem mit hjem og arbejde, så det var super, at jeg kunne afhente på vej hjem, selvom klokken blev over 17.

Tak for en god service.

Mvh. Brian Nielsen

31 maja 2012
Opinia niezależna

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej