Jeg bestilte 3 forskellige varer med leveringstid op til 5 dage. Efter utallige mails og efterladte telefonbeskeder, har jeg annulleret ordren. Det er fint nok, at de ikke hæver pengene før afsend... Zobacz więcej
Cyclingpower
Dziękujemy za wizytę na Trustpilot. Niestety, musieliśmy tymczasowo uniemożliwić publikację nowych recenzji na tej stronie. Zapraszamy do skontaktowania się z nami, jeśli masz jakiekolwiek pytania.
Jeg fandt tilfældigvis hjemmesiden ifm. behovet for en Thule cykelholder til bilen. Da prisen var yderst attraktiv var sagen klar. At der så også vare gode priser på andet cykeludstyr, herunder cykelt... Zobacz więcej
Et ønske om nye hjul til min Trek 5.9 fik mig til at kikke på cyclingpowers hjemmeside. Valget faldt på Mavic Cosmic SL - til en rigtig pris. Ordreafgivelse kl 22 onsdag aften - opringning fra Cycling... Zobacz więcej
Bestilte 2 varer 6. juni og først 10. juni blev varerne afsendt. Det er ikke godt nok set gennem min optik, når jeg er vant til at andre netbutikker afsender bestillinger samme dag eller dagen eft... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Cyclingpower er grundlagt i 2003 som en Dansk internetbutik. Cyclingpower vision er at leverer high-end produkter til den kræsne cykelrytter af god kvalitet og til en konkurrencedygtig pris. Cyclingpower tilstræber at leverer alle ordre indenfor 1-3 arbejdsdage fra eget lager og danske grossister.
Kirkestien 56, 7100, Vejle
- +45 53 54 55 90
- salg@cyclingpower.dk
- www.cyclingpower.dk
Inni użytkownicy przeglądali również
lang leverings tid af cykeltøj
21. oktober 2012 bestilte jeg Xtreme cykel tøj hos Cyclingpower.dk og selvom hjemmesiden anviste 3-4 dages leveringstid, så blev jeg kontaktet skriftligt dagen efter om varerne desværre var i restordre fra Xtreme ( jakken skulle komme på lager ca. uge 44 og bukserne ca. uge 46). Jeg accepterede dog lidt uforstående, at vente på varerne, da det jo ikke er så koldt endnu. Onsdag den 21. november fik jeg så langt om længe en mail om, at varerne nu var afsendt med et tracking nummer fra Post Danmark og sørme om der ikke også kom en ny mail med et andet tracking nummer den 23. november - begge numrene virker ikke "Der er ikke fundet oplysninger om forsendelsen" (det viste sig at det er PostDK der er skyld i denne fejl). Her tirsdag den 27. november er tøjet langt om længe kommet og Peder viste sig at være yderst professionel. Tak for en god handel selvom leveringsfristen var lang.
Nemt og hurtigt
Det har været problemfrit, nemt og hurtigt at handle med Cyclingpower
Glimrende web-shop.
Har handlet et par gange hos Cyclingpower. Priserne er fine uden det går ud over service. Jeg har ikke oplevet problemer af nogen art. Alt var pakket perfekt og rigtigt og blev leveret til den tid der blev oplyst på sitet ved varen.
Gode priser og hurtig levering
På adskillige produkter matcher Cyclingpower flere af de større udlandske webshops!
Fede produkter, nemt og enkelt at bestille og havde produkterne i hånden næste dag :-)
Super produkter, fandt dem på hjemmesiden som er meget nem at finde rundt på.
Nem bestillings process på hjemmesiden og havde produkterne i hånden næste dag, mere enkelt kan det ikke være
helt i top
cyclingpower er en rigtig god side, de har rigtig meget til cykler osv. leveringstiden er fin og i det hele taget vil jeg helt klart anbefale denne side.
igen superservice fra cyclingpower
varen var ikke på lager men blev fremskaffet indenfor 24 timer fra grossisten og sendt så den nåede frem rettidigt.
Hjemme fra USA og have brug for hurting service
Jeg er et smut Hjemme fra USA på ferie og ville have en trøje med det Danske Dannebrog. Fik hurtigt service og quick forsendelse.. Kan vary an beefaloes.
Gode tilbud / hurtig levering
Hurtig levering og til den rette pris :-)
Hurtig levering og skap på prisen
Jeg købte bare lidt energi gel, men derfor er det jo alligevel godt at varen kommer hurtigt og der er relevant information i hele processen.
Hvor er mine varer?
Jeg er uforstående over at få denne mail om anmeldelse af Cyclingpower. Jeg har fået en ordrebekrætelse, men en uge senere har jeg ingen anelse om hvor mine varer er, og hvornår de kommer.
Jeg vil ikke anbefale cyklingpower, og jeg vil ikke bruge cyclingpower igen

Odpowiedź od Cyclingpower
Fuld tilfredshed
De varer jeg bestilte blev leveret på min adresse mindre end et døgn efter bestillingen. En forespørgsel pr mail blev besvaret på under en halv time. Alt er forløbet tilfredsstillende, så jeg handler også hos Cyclingpower næste gang
Hurtigt handel....
Jeg bestilte en cykellygte og havde den 2 dage efter. Nemt og perfekt.
Hurtig levering og venlig service
Bestilte og fik ordrebekræftelse med det samme. Havde lidt problemer med at komme igennem på tlf og mail for at aftale levering og blev en anelse nervøs. Men da jeg blev kontaktet dagen efter var det med super service. En enkelt vare var ikke på lager, så jeg fik en bedre til samme pris. Super!
Overskuelig hjemmeside, god info om varen, hurtig levering, fuld tilfreds.
God og overskuelig hjemmeside.
God pruduktinfo med gode størrelses indikationer.
God service og hurtig levering.
Super godt!
Hurtig og problemfri levering. De havde godt nok ikke hvad jeg havde bestilt, men allerede få timer efter fik jeg en personlig email med spørgsmål om hvad jeg ville have i stedet :)
Fremragende telefonservice og leveringsservice
Jeg er meget tilfreds med den professionelle service jeg modtog i forbindelse med valg og køb af cykeltøj.
Godt.. Bestiller gerne igen
Super - dog lidt lang tid til levering med GLS.. Ikke fra dag til dag
Uden de store dikkendarer..
Overskuelig hjemmeside, god pris og hurtig levering.