Företaget har gått i konkurs, beställ inget för du kommer inte få någon produkt. Även om du får är det bara skräp, gick sönder efter 6 månader och dom vägrar garanti - eftersom dom har gått i kon... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Top! 13 kg Classic pearl Gewichtsdecke bestellt, Versand war super schnell und am übernächsten Tag da. Die Decke ist sauber und ordentlich verarbeitet - Danke Cura of sweden für diesen tollen Ablauf... Zobacz więcej
Beställde ett tyngdtäcke på black friday. Nu den 17/12 är det fortfarande inte levererat. En julklapp som nu inte kommer komma fram i tid, trots goda marginaler för transport och hantering. D... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Täckena i sig väldigt bra men vänder mig mot deras vilseledande marknadsföring där nya kunder förleds att tro att de snubblat rakt över fantastiska erbjudanden. Sett till pris. Faktum är att jag, gen... Zobacz więcej
Förbättra din sömnkvalitet och hälsa redan idag med ett tyngdtäcke från Cura of Sweden. 90 dagars öppet köp. 10 års garanti. En produkt för varje hem.
Gärdevägen 11, 85650, Sundsvall, Szwecja
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Jak firma korzysta z Trustpilot
Dårlig kundeservice, skrev en melding til dem for 2 måneder siden og har ikke fått en dritt av svar enda
En alltigenom hemsk upplevelse.
Man kände sig fängslad och instängd.
Täcket kändes som en otvättad/smutsig produkt.
Efter ett antal nätter så valde jag att skänka bort det.
Vi köpte ett helt annat täcke som är fantastiskt som att sova på moln.
fraud! I transferred the money by direct transfer. but have not received a shipping confirmation. Customer service does not respond via social media or email
Rekommenderar ej Cura täcke. Har använd täcke i nästan 2 veckor. Sommen förstördes helt. Vaknade helt trött och hade ont i hela kroppen. Så fort tog jag fram gamla täcke somnade jag utan problem samma natt och vaknade utvilad och pigg.
Har fått ett 13 kg täcke samt en kudde i present och är mycket nöjd med båda.
Jag har både en tyngdfilt på 6 kg samt nyss provat ett tyngdtäcke på 13kg som jag kommer att byta till ett annat täcke och på 9kg. Jag kan verkligen rekommendera att prata med deras kundtjänst innan du beställer ett täcke för att få rätt täcke just för dig. Det går nämligen inte bara att utgå från sin kroppsvikt utan det finns fler viktiga faktorer som man bör känna till. Det är också viktigt att gradvis vänja sig med sitt täcke för att kroppen ska svara som bäst. Jag pratade med Anneli på kundtjänst som var supertrevlig och väldigt kunnig både produktmässigt men även lärd av arbetsterapeut och har lång erfarenhet av Curas tyngdtäcken. Så ring kundtjänst innan ni beställer!
Hvordan kan man aflægge ordre uden at være nået til betaling ??
Synes godt nok det er dårlig stil.
Jeg var på hjemmesiden idag og inden jeg så mig om var der aflagt en ordre ved firmaet.
Jeg håber at min mail jeg har sendt bliver besvaret så ordren kan annulleres inden den afsendes.for jeg ønsker ikke den tyngdedyne...
Haft mitt basic täcke i snart 1 år, älskar det så mycket, har förbättrat sömnen väldigt mycket men då jag är otroligt fryssen av mig blr det lite tunt höst till våren, har därför köpt hem erat Cozy täcke, 1kg tyngre än mitt basic, det är varmt och skönt men känner tyvärr inte av tyngden på samma sätt som basic när det bara är märkbar vikt i mitten och inte över fötter eller bröstkorg, ångrar mig inte över köpet men inte lika nöjd helt enkelt då jag inte känner vikten lika över hela kroppen.
Mainostavat isoon ääneen tyytyväisyystakuuta ja palautusoikeutta. Kun tuote havaittu käyttäjän terveydelle haitalliseksi ja ilmoitat tästä yritykselle, he ilmoittavat, että palautus onnistuu ja sinulle hyvitetään tuotteen hinta, MUTTA palautus- ja postikulut ovat tuotteen hintaiset. En suosittele tilaamaan heiltä mitään, koska heidän liiketoimintansa näyttää pohjautuvan huijaukseen.
Krøll med forsendelsen hos PostNord.
Cura of Sweden svarte ikke på henvendelser så jeg måtte selv spore opp hvor pakken hadde blitt forlagt.
Ref. svaret under om å kontakte info@cura...
Det gjorde jeg 30 August og har enda ikke hørt fra dem.
Endrer til en stjerne da dette blir for dumt.

Odpowiedź od Cura of Sweden
I bought the hybrid pillow ONLY coz it was said to have cooling properties. Unfortunately, not at all the case! Paying 149 euros for something you won t get is SCAM !
The pillow is otherwise ok, but actually I guarantee it even warms up faster than a regular pillow.
I regret having bought that coz it don t cool down absilutely.
So, wouldn t recommend it to anyone in case your neck/head heats up and you need a "refreshing touch" !!!

Odpowiedź od Cura of Sweden
Jeg bestilte et dynetrekk til min CURA dyne på mandag 06.09 og fikk det allerede i dag 07.09. Har aldri opplevd så rask levering som dette og det fortjener virkelig full pott

Odpowiedź od Cura of Sweden
Fick mitt påslakan men tyckte inte färgen motsvarade bilden. Otroligt dåligt att kunden behöver betala 249kr för en retur och inte får ta upp påslakanet för att kolla på färgen för då anses paketet öppnat. Jag förstår om kunden måste betala frakt för returen men att lägga på en returkostnaden upp mot 300kr är väldigt dålig kundservice. Kommer inte handla hos er igen.

Odpowiedź od Cura of Sweden
Jag har haft mitt cura täcke 9kg i 2,5 år nu, min sömn blev mycket bättre och jag var jättenöjd i början... Men redan efter ett år så tyckte jag att det började bli färre "pärlor" i mitten av täcket som oftast ligger över kroppen. Nu efter 2,5 år så är vissa av facken på mitten nästan tomma och den mesta tyngden ligger i kanterna. Det är så himla tråkigt eftersom jag var så nöjd med det i början.

Odpowiedź od Cura of Sweden
Hybridkudden luktar gammal fuktig källare…

Odpowiedź od Cura of Sweden
Ingen problemer med køb eller levering, derfor den ekstra stjerne.
Men aldrig har jeg da været så skuffet over så dyrt et køb. Allerede da jeg tog dynen, CURA Pearl Eco, ud af posen, vidste jeg, at det ikke ville blive godt. Der er næsten ingen fyld i dynen, og den er meget flad og meget tynd. Når man ligger med den, kan man tydeligt mærke "sandet", som det samler sig i hårde klumper i lommerne. Det er som at sove med et tæppe fyldt med sten. Mit gamle, billigere og desværre udslidte vægttæppe var meget bedre at sove med.
Det er 100% et køb, jeg har fortrudt, men jeg har pakket det ud og sovet med det, så det er bare ærgerligt. Jeg må leve med det, til jeg får sparet op til et nyt, der absolut ikke skal være fra CURA of Sweden.
Jeg vil IKKE anbefale dette produkt.

Odpowiedź od Cura of Sweden
Varen kom fort og det er bra. Var en sovemaske som de reklamerte for om hvor bra den er. Den er dårlig, kjempe stor at den dekker halve av ansiktet nesten og ikke som de viser på bilder. I tillegg er det som skal feste masken bak veldig tynn for å holde den tunge masken på plass, så den sklir derfor opp og ned hele tiden.
Oppdatering:
CuraofSweden har løst problemet etter å ha vært i kontakt med dem ved å skulle gi meg 50% av det jeg betalte.

Odpowiedź od Cura of Sweden
Fantastiskt täcke och kundservice i världsklass. Ett fel fixades snabbt och enkelt med mycket vänligt bemötande. Sånt som gör att man återkommer som kund.

Odpowiedź od Cura of Sweden
Har nu provat CURA Pearl Eco 9 kg i en vecka och är inte helt nöjd. Väger 75 kg, men upplever täcket för tungt och lite för tunt. Sover ok, men inte bättre än tidigare. Har gått tillbaka till mitt vanliga täcke och CURA-täcket ligger i garderoben. Skulle nog valt ett lite lättare täcke, men någon bytesmöjlighet tror jag inte finns.

Odpowiedź od Cura of Sweden
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.