Crowne Plaza Copenhagen Towers Recenzje

Wynik TrustScore: 2.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Ekstremt dårlige senge, hårde madrasser og halvtynde dyner. Glem alt om tandpasta, vatpinde mm. Første gang i mit liv jeg oplever et hotel uden at de tilbyder almindelige toiletsager. Vi betalte 2000k... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Vi overnattede i påsken og alt var helt perfekt. Værelset var rent og pænt og morgenmaden var i top. Derudover var der påskejagt i lobbyen og et hel etage med legetøj, krea og læsehjørne. Servicen v... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Skønt hotel, men personalet i receptionen er uvenlige og taler kun engelsk. Personale er kundemindet i restauranten, men også kun engelsktalende her. Det depositum der opkræves ved indlogering, love... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Brunch i Bark. Elendigt. På ingen måde pengene værd. Mulighed for at bestille gluten og laktosefri .Når jeg så rykker for glutenfri brød får jeg 3 skiver knækbrød og en frossen bolle (om er våd og... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Hotel

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Crowne Plaza Copenhagen Towers is a hotel in the Ørestad city area of Copenhagen.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 11

Napisz recenzję

CAFE TOWERS IS A HORRIBLE PLACE

Cafe Towers located at Crowne Plaza Copenhagen Towers is a horrible place. Disrespectful people who ignore you and do not care for you. Treating delivery people very bad. Bad food and expensive prices

14 września 2024
Oceniono na 1 z 5

Ringer til deres reservations “service”…

Ringer til deres reservations “service” kl. 23.00 d. 1 juni 2024
Får en arrogant engelsk talende kvinde i røret, spørger så om jeg kan tale med en der taler dansk.

Hun sætter mig på hold og venter nu, fortsat på at vil tale med mig og der er gået over 15 min..

Tydeligvis, selvbestaltet arrogance på dette hotel.
Hvem end der styre dette hotel, har tabt kontrollen til de ansatte.

Ringer igen, får en ny medarbejder, igen kun engelsk talende..
Spørger igen efter en dansk talende, men får afvide, at det har de ikke..

Jeg bruger dette hotel, 7-8 gange om året, til nogen af mine ansatte, men har først haft direkte kontakt med dem selv, i dag..

Konklusion, slut med crowne Plaza, deres service er et backpacker fælles bo værdigt.

1 czerwca 2024
Oceniono na 1 z 5

Ikke en specielt god oplevelse

Ikke en specielt god oplevelse. Ankom til 2 dages seminar kl. 8:30 til den lovede morgenmad. Vi havde alle rejst langt og havde været oppe tidligt (4:30 for undertegnedes vedkommende) og havde nok forventet lidt mere end et enkelt rundstykke med smør/ost…ingen pålæg, ingen marmelade, ingen juice, ingen frugt eller morgenkage.
Til formiddagspausen var der….kun kaffe
Corona og andre sygdomme har man tilsyneladende ingen respekt for - alle spritdispensere var tomme (begge dage).
Værelset fremstod nusset med pletter på gardiner mmm.
Værst var dog service. Kan det virkelig passe at INGEN ansatte (ikke engang i receptionen) taler dansk? Jeg har ingen problemer med engelsk men hotellet ligger i Danmark og så må man da forvente, at de ansatte kan begå sig på landets sprog! De var heller ikke flydende i engelsk og var både uhøflige og arrogante hvis man kom til at henvende sig til dem på dansk …

23 stycznia 2024

Horribel oplevelse

Horribel oplevelse! Find et andet hotel!

Fuldstændig overbooket. Inkompetent, arrogant personale. De hævede prisen 200 kr. ved ankomst, hvilket vi heldigvis opdagede hvorefter vi fik det til den pris vi havde booket til. Gigantisk kø til morgenmad - det tog 20 minutter at få en kop kaffe.

Værelser lige op ad elevatorskakten —> larm hele natten. Værelser slidte, ingen toiletbørster. Larm fra faldstammen.

Alt dette til den lækker sum af 1500,- pr. nat.

Ergo: FIND ET ANDET HOTEL

18 listopada 2023
Oceniono na 1 z 5

Selv det værste Scandic hotel er…

Selv det værste Scandic hotel er bedre!!
#Ingen tryk på vandet (13 sal)
#Toilettet kan ikke skylle ud
#25 min. Ventetid på en drinks i baren
#1 tjener på arbejde

De har fuld booket pga. Nik og Jay koncert, men åbenbart ikke kaldt nogen ekstra på arbejde.

18 listopada 2023
Oceniono na 1 z 5

Pas på i den ellers hyggelige "Library…

Pas på i den ellers hyggelige "Library bar"
Tjeneren smed 4 drinks ned ad ryggen på undertegnede således at jakke, trøje, skjorte, bukser og sko blev fuldstændig gennemblødt. Ikke den bedste start på en aften i det københavnske natteliv. Fik ikke en undskyldning... men vi fik da 4 nye drinks og en serviet til at tørre op med. Regningen var der til gengæld ingen problemer med at huske ;)

16 lutego 2023

Dårlig service

- Når man ringer til dem kan man taste 1 hvis man ønsker en engelsktalende receptionist. Men man får uanset en engelsktalende selvom man ikke har trukket 1.
- Vi bestilte en babyseng flere dage inden. De skrev det ikke var et problem. Da vi ankommer er den der ikke. Vi siger det i receptionen og de lover at komme med en. Vi kommer hjem fra Tivoli 22:30. Sengen er der stadig ikke. Vi ringer og fortæller hele historien om sengen. De finder til sidst en. Men da receptionisten kommer med den siger hun: "Hvis I mangler noget skal I først ringe om morgenen".
- Morgenbuffeten er derimod rigtig god og har super service.

26 grudnia 2022

4-stjernet med så dårlig service

4-stjernet med så dårlig service? Utroligt! Vi skal bo på hotellet og vil gerne spise der om aftenen. Har ringet til reception og hotellets restaurant i alt 17 gange, har skrevet to mails til restauranten. Får hver gang en inder i røret, som giver mailadresse eller tlf til restaurant, som ikke svarer på nogen tider af døgnet. Mærkeligt, at en reception ikke kan tage imod bordbestilling, og forøvrigt burde der være plads til hotellets gæster. Fik endelig er afslag på et bord efter en uge, da inderen blev truet med henvendelse til management og anmeldelse på Trustpilot.

9 grudnia 2022
Oceniono na 2 z 5

Brugte deres rest Angelina lørdag den…

Brugte deres rest Angelina lørdag den 10.09.22. Venlig men glemsom udenlandsk betjening. Deres rib-eye bøf var den ringeste jeg har fået i mange år. Jeg tror ikke en gang min hund ville have spist den. Jeg efterlod 75%. Og så en meget tam salat til uden meget andet end salat.
Mvh
Ulf Dener-Madsen

10 września 2022
Oceniono na 2 z 5

Dårlig service og ikke pengene værd.

Vi er min mand og jeg og vores 1 årige datter. Da vi ankommer om formiddagen går vi til skranken og spørger til tjek-in. Vi får et vagende svar af en medarbejder der dårligt taler eller forstå dansk eller engelsk. Vi og får at vide at vi måske kan tjekke ind før (normal tjek-in kl. 15.00). Vi får så at vide at vi må vente en halv time. Jeg spørger i steder om vi kan tjekke ind senere, end kl. 15.00 da de har 24 timer reception, men det kan vi ikke..
Vi vælger at vente, for efter 30 min at tale med en anden, der fortæller at værelset ikke er klar fordi der ikke er sat en ekstra seng ind til den 3 person. Jeg siger at vi jo havde skrevet spædbarn i vores seng. Hun siger 'nårh ja, så er det klar'. Så hvis vi havde fået det afklaret til start havde vi ikke behøves at vente.

Da vi kommer tilbage efter en lang varm dag i KBH, vil vi gerne have et bad. Hvor vi finder ud af at bruseren ikke virker. Vi konfronterer personalet i skranken og de beklager men siger de ikke kan få en tekniker nu.. INGEN service overhovedet.. Om morgen konfronterer jeg mangeren med problemet. Han tilbyder at få deres raperatør tilbat fikse det 2 timer før tjek-ud og bliver bare ved med at sige 'det er jeg ked af'.. Det er da godt du er ked af det.. Men det giver ikke os et bedre ophold.
Det eneste der gør det er 2 og ikke én stjerne er morgenmad-buffeten, hvor vi mødte et venligt, servicemindet og nærværende personale, der sørgede godt for os, kom med kaffe og lavede frisk ommelet til os og spurgte om vi manglede noget til vores datter.
Værelserne var ellers fine, dog ikke højere standard end andre middel hoteller til billigere penge. Det er ikke noget vi vælger igen.

5 sierpnia 2022

Super ophold

Har været så tilfreds for opholdet, stor ros til Onkel Allan i restauranten for hans dejlige energi... Hotellet kan varmt anbefales...

15 lipca 2022
Oceniono na 5 z 5

Wow – from good to middle and back to great! Mats Öhman is the man of service

Mats Öhman is the man of service
As a Spire Elite member of IHG Hotel Group this is valuable review (since I do not make reviews of hotels on TrustPilot, hmmm maybe I should?)! Outstanding service and ensuring people are having a good time. Mats Öhman you know what GREAT CUSTOMER SERVICE IS! You are the person that understands how to make a stay from good to great! More specifically you fixed all the missing parts of a crucial meeting and ensured that the service was in top – despite that the start was full of errors - after COVID there are some things that need to be inspected, but this you did fare more than expected!

9 grudnia 2021
Oceniono na 2 z 5

Et hotel skal være mere end tag over hovedet....

Vil ikke besøge hotellet igen. Lækkert sted at sove, men absolut ikke et sted, hvor der er fokus på den gode service. Havde booket et Executive room med lounge adgang og morgenmad via Hotels.com. Men ved check in fik vi at vide, at loungen var lukket pga Covid-19. Her midt i september er der ikke længere restriktioner, så det undrer. Men min booking lød på lounge, hvilket min teenagesøn havde glædet sig til. Hotellet har haft 1½ år til at rette i teksten, så det synes jeg med rimelighed, at man kan forvente.
Der var mulighed for i stedet at få "det samme som i en lounge" i restauranten ved en voucher, men vores oplevelse var ikke positiv her.
Havde ringet til Conciergeservice inden ophold for at købe en gave til min søn til ham når vi kom. De sagde de ville ringe tilbage, men det gjorde de aldrig! Der lå til gengæld nogle chokolader og juice da vi kom...
Vi oplevede morgenmaden som rent kaos. Et råd vil være, at personalet forsøger at lege gæst. Se hvordan det er at stå foran "Wait to be seated" skilt uden at blive mødt af betjening. Sno sig forbi en lang kaffekø, som er placeret lige foran indgangen. Finde et bord der er gjort rent, osv osv. Det tror jeg ville være en øjenåbner.
Et hotelophold bør være mere end tag over hovedet og en seng at sove i. Det kan vi gøre derhjemme. Når jeg tager på hotel vil jeg gerne betale for en god oplevelse. Men det synes jeg ikke jeg fik her.

20 września 2021
Oceniono na 1 z 5

Booker via booking.com og ankommer…

Booker via booking.com og ankommer tidligt, men bliver nægtet adgang trods forudbetaling med en stædig og trodsig attitude med jeres medarbejder med navn Michael. Man kan ingen gang tilbyde os et alternativ.
Vi har tidligere haft flere gode ophold på Crowne, men dette er på ingen måde i orden. Vi har altid fået kvalitets service af Niels og håbede endnu en gang at møde denne 4 ✨ oplevelse, men nej. Trist, trist

18 września 2021

Slidt værelse

Slidt værelse, der generelt fremstod nusset. Huller i gardiner mv. Morgenbuffeten var et stort kaos med kø ifm. indgang og kø til diverse drikkevareautomater. Opgav morgenkaffen efter at have ventet 5 minutter. Man skal helt sikkert tilvælge morgenmad på dette hotel hvis man ikke er til hjemmelavet mad. Eneste plus var egentlig en udmærket parkeringskælder, men det er omvendt heller ikke nok til et genbesøg.

13 września 2021
Oceniono na 5 z 5

DET HAR VÆRET EN VERDENSKLASSE OPLEVELSE AT ARBEJDE MED CROWNE PLAZA I KØBENHAVN OG IKKE MINDST VEENA FØR, UNDER OG EFTER VORES BRYLLUP!

Vi valgte at ”gå all-in” på dette bryllup i forhold til andre arrangementer vi eller resten af familien tidligere har holdt nogensinde. Der skulle ikke spares på noget og det skulle være en dag med en masse wauw-faktor. Det endte også med at blive den første egentlige fest for begge vores familier og fælles venner efter 1,5 år covid-19 nedlukning, isolering mv. – så gæsterne trængte til en ordentlig fest…

Og hverken vi eller vores gæster blev skuffede – Det var en fantastisk dag, aften og nat for os alle sammen og alle pengene værd! 😊

Derudover bør det tilføjes at event manageren Veena er en utrolig sød, tålmodig og tillidsvækkende pige. Vi kan ikke forestille os at vi kunne have været i bedre hænder end hendes og resten af teamet!

Janne og Anders

14 lipca 2021
Oceniono na 5 z 5

Vi har nu flere gange boet på hotellet

Vi har nu flere gange boet på hotellet, og det har været en fantastisk oplevelse.

Foruden det så kunne vi ved en fejl booke bord til restauranten (Bark) på et tidspunkt, hvor der ikke var åbent. Det blev ordnet inden for en time, så vi trods fejlen kunne spise mad og desuden få rabat selvom de lige så godt kunne have bedt os om at gå!

Fantastisk service, utroligt hjælpsomt personale. Tak for en god oplevelse.

1 maja 2021
Oceniono na 5 z 5

Vi er lige kommet hjem efter en dejlig påskeferie

Vi er lige kommet hjem efter en fantastisk påsketur til Kbh. hvor vi boede på Crowne Plaza. Dette er første gang jeg skriver på Trust Pilot men jeg undre mig virkelig over hvor få stjerne Crowne Plaza har fået og tænker det er pga. folks meget negative måde at kommunikere på når vi snakker sociale medier -for hold op hvor havde vi et fantastiske ophold på Crowne Plaza. Vi har boede på Crowne Plaza siden de åbnede og vi har aldrig haft en dårlig oplevelse (efter ca. 30 ophold) men denne gang var noget helt specielt. Vi har oplevet mange steder at man bruger et nød Corona mandskab (meget få ansatte) bare for at holde tingene i gang og ofte med et meget faldende og nærmest ikke eksisterende service niveau. Dette var IKKE tilfældet på Crowne Plaza selv om de selvfølgelig ikke er så mange som de plejer at være -Dominika og Sandra var helt vildt fantastiske og meget personlige på en naturlig og lige til måde, hvilket kan være en stor udfordring da det ofte kan blive for meget -men også rengøringspersonalet var outstanding, søde, smilende... Jeg har normalt over 100 rejsedage om året hvor jeg bor på hotel og har gjort det igennem de sidste 20 år og jeg har ALDRIG oplevet noget så godt som på Crowne PLaza -hotellet er et rigtig dejligt hotel men det er altid medarbejderne som gør det store og afgørende forskel. Vi vil gerne sige et stort tak til alle på Crowne Plaza og ikke mindst Jens Frank-Mikkelsen som er general manager på hotellet da det er ham som sætter holdet og skaber det meget personlige præg. Vi glæder os til at besøge jer igen til sommer :-) De bedste hilsner Carsten Hartmann

6 kwietnia 2021

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej