Cosina Recenzje

4,8

Jeg har købt en 1x Mini display flaske-køler - Scancool DC98BB - 98 liter hos Cosina ApS. Jeg vil efterfølgende gerne rose firmaet Cosina ApS for deres helt igennem meget fine kunde- og returbehand... Zobacz więcej

Cosina en professionel leverandør af specielt køkkenmaskiner og service til catering/ Restaurant branchen. Har købt flere ting fra dem. Bl.a. en stor Bjørn røremaskine. Nu siger producent kedler er bl... Zobacz więcej

Havde bestilt lidt forskellige kantiner. Super fint, hurtig levering. Og hjælpsomme ved opringning. Jeg var så kommet til at bestille nogle forkerte størrelser, heller intet problem, jeg fik tils... Zobacz więcej

Fejl kan jo ske selv det bedste sted, og det der giver 5 stjerner er hvordan firmaet takler fejl. Det kan nok ikke gøres bedre end her. Vi var uheldige at få forkert vare to gange – 'plukfejl' på lage... Zobacz więcej

1. Budownictwo i produkcja

Cosina sælger storkøkkenudstyr og maskiner til professionelle køkkener. I showroomet i Aarhus kan man komme og få rådgivning og se udvalget af produkter. Vores mission er at gøre det nemmere for nye iværksættere, at lave en succesfuld café eller restaurant. Dette gør vi ved at gå i dybden med produktbeskrivelser og guides på hjemmesiden, og ikke mindst ved at have erfarne konsulenter som kan hjælpe over telefon eller i vores showroom. Hvis du har haft en god oplevelse med Cosina, skal du være velkommen til at give os en anmeldelse her på TrustPilot.

Doskonała

God service

Servicen og produktet er i topklasse

1 stycznia 2020
Logo Cosina

Odpowiedź od Cosina

Hej MM

Mange tak for din bedømmelse.

Venlig hilsen,
Mark Andersen

Great from first contact to delivery!

Great from first contact to delivery!

We had been looking for some crêpe equipment for some time, and struggling to find them with a fast delivery. Luckily the guys at Cosina where helpful, and very effective! Got it a couple of days after talking to them. Better prices than the other places I had looked as well!

Have now ordered for the second time, and it was just as fast and good! Thumbs up!

17 października 2019