Jeg kan ikke give 0 stjerner ellers ville jeg, 16 februar bestilte jeg varer og fik en ordrebekræftigelse, siden ingenting?? Svindel??? Hold jer væk
Først og fremmest gode informationer på hjemmesiden om produktet, her var det et sæt lange grill handsker, der skulle gå helt op til albuen. (Så min far ikke brænder sig mere, når han skal bage pizz... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jeg brugte min nye stegesoi går ogden er god og med ørehanke og låg med håndtag. Jeg blev glædelig overrasket over, at min osso buco blev færdig efter kun 2timer iovnen (i opskriften stod 4-5 timer. J... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Efter 35 års brug var min gamle Granitware stegeso ( i daglig tale: Tryllegryden ) efterhånden blevet så slidt i emaljen at den ikke var til at gøre ordentlig ren mere. Så en sen eftermiddag bestilte... Zobacz więcej
- Sklep z przyborami kuchennymi
- Sklep AGD
- Dostawca urządzeń chłodniczych
- Konsultant przemysłowy
- Wyposażenie przemysłowe
Napisane przez firmę
Med over 25 års erfaring er Elding Nordic en førende leverandør af professionelt udstyr til storkøkkener, industrien, og private kunder i hele Norden. Vores sortiment dækker alt fra avancerede opvaskemaskiner, termokander og varmeplader til skræddersyede løsninger inden for industrielt køkkenudstyr og catering. Vi fokuserer på høj kvalitet, konkurrencedygtige priser og hurtig levering. Vores stærke relationer til de bedste producenter sikrer produkter, der opfylder både små og store behov. Med personlig kundeservice følger vi dit projekt fra start til slut.
Priorsvej 7D, 8600, Silkeborg, Dania
- 30 50 31 71
- salg@elding-nordic.dk
- elding-nordic.dk
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Inni użytkownicy przeglądali również
Jeg kan ikke give 0 stjerner ellers…
Virker som et ok produkt
Købte stegeso oval da de runde ikke lige stod til at komme igen - desværre for oval , er bare en skidt form
Kunne godt ønske mig bare lidt mere tyngde i låg , så det ikke klaprede når retten koger
Og så til den manglende sidste stjerne - hold op noget møg klister i kommer på - det tog mig 15 min at skrabe det l... Af ,
Jeg fik varen inden for 1 uge
Meget dårlig kvalitet med skarpe kanter…
Meget dårlig kvalitet med skarpe kanter på låg køber ikke denne vare igen
Fantastisk udvalg af apparater
Fantastisk udvalg af apparater! Betjeningen var super venlig og hjælpsom. Priserne er rimelige, og kvaliteten er i top. En oplevelse, jeg bestemt vil gentage!
fantastisk produkt
Hurtig levering og fantastiske produkter! Havde dem selv men købte nu som gave :) vil klart anbefale deres ildfaste fade
god service
god service, leveret hjemme. Hjalp med aflæsning og god kommunikation :-)
Jeg fik gratis vare
Efter rod med leveringen, endte jeg med at få penge retur og en ny vare. De de er da service.
Elding Nordic har lige det jeg skal…
Elding Nordic har lige det jeg skal bruge og til en god pris.
Varen blev superhurtigt leveret.
Jeg vil helt sikkert bruge "Elding-Nordic.dk" fremover.
Varen passede til beskrivelsen samt…
Varen passede til beskrivelsen samt hurtig levering.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.