Köpte en Zenkuru Back Massager från Coolstuff i Malmö som inte kontrollerats innan sändning. Trasig stick-kontakt. Trots försök att komma i kontakt med företaget för att slippa skicka tillbaka varan,... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
+ 1 kr för frakt + billigt + bra produkter - lagerstatus är ej korrekt - frakten tar oftast en månad, vid beställningsvara - frakten tar flera dagar, när varan är i lager - få saker i... Zobacz więcej
Trevligt bemötande och relativt kort svarstid på frågor, trots att dessa ställdes i mellandagarna. Tyvärr kunde informationen angående leveranstid pga ett restat gpu-block varit bättre, på gott och... Zobacz więcej
Bästa servicen jag har mött, skickade in en beställning som jag trodde skulle fungera. Blev direkt upplyst om att delarna inte passade i hop och fick i samma mail förslag på en ny konfiguration. Fic... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Cooling Stuff
Dane kontaktowe
Tunnbygatan 27, 29531, Bromölla
- info@coolingstuff.se
- www.coolingstuff.se
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Inni użytkownicy przeglądali również
Helt perfekt
Ingenting att klaga på, allt gick snabbt, effektivt och problemfritt.
Utmärkt
Snabb leverans, bra och trevlig support, inga problem att hitta vad man ska ha och lägga en beställning. Har inget att klaga på.
snabbt!
Väldigt snabbt och enkelt. Bra kundservice, rekommenderar cooling stuff
Bra utbud och överkommliga priser.
Behövde lite kablar och mostånd för PC fläktar och Coolingstuff var ett av de få ställen där detta fanns att köpa. Allt gick snabbt, enkelt och utan problem.
Bra service, bra priser, snabb leverans.
Alltid bra hjälp vid val av delar, bra priser och snabb leverans.
Suverän service, fick min order redan nästa dag.
Ohotat bäst kundservice i Sverige!
Det är enkelt - Köp dina vattenkylningsdelar och andra datorgrejer coolingstuff. Där är man mån om sina kunder på riktigt. Bra priser och snabb frakt. Finns grejerna i lager beställer jag ALLTID mina grejer från Arthur. Inet må vara grymma, men här har de faktiskt mött sin överman!
Coolingstuff ställer upp!
Är det något som fattas i sortimentet? Inga problem, Artur fixar. Snabb leverans och kundsupport som är utom denna värld. Tack för att jag kan beställa allt till mina byggen från Coolingstuff
Jätte Bra! Men kommunikationen kunde vara snabbare.
Jätte Bra! Men kommunikationen kunde vara snabbare. Perfect score hade varit 5 om svar kommit snabbare på mina frågor angående order, förståligt med ett så litet företag att det kanske inte alltid går, men som kunde kan jag inte ta det i beaktning, helst inte om tiden av väsentlighet.
Artur och coolingstuff föregår med gott exempel!
Förmodligen den bästa näthandlaren som går att hitta!
Returer, reklamation, specialbeställningar - allt blir löst lika smidigt. Extremt god upplevelse att handla av någon som är passionerad och mån om att kunderna ska få samma goda upplevelse av vattenkylning som jag antar att Artur själv har haft!
Rekommenderas starkt!
Grym service/leverans!
Sjuk service o bra priser!
Handlade helt spontant ifrån Artur för några år sedan o nu är det enda stället man beställer vattenkylnings komponenter ifrån.
Snabb leverans och väl packat.
Snabb leverans och väl packat
precis som man förväntar.
Mycket bra
Allting med min beställning fungerade mycket bra, även snabb leverans.
Snabbt, smidigt och enkelt.
Det som finns i lager finns i lager. Det finns ett brett utbud och det skickas snabbt och enkelt. Precis som svensk e-handel skall vara.. Och att varorna skickas med posten och inte (D)et (H)änder (L)ångsamt borgar ju enbart för bra affärer det med. Har handlat flera gånger och aldrig haft något strul. Snabb och smidig kommunikation via mail om det uppstår frågor.
Doświadczenie Trustpilot