Computerspecialist Maastricht heeft een zeer ernstig probleem met de pc perfect goed weten op te lossen. Een extra (zesde) groene ster. Nogmaals, dankjewel. Computerspecialist Maastricht manage... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Topbedrijf!!! Ik ben enorm goed geholpen door dhr. De Vries en zal in de toekomst zeker nog gebruik gaan maken van zijn diensten. Hij heeft niet alleen verscheidene problemen voor mij opgelost, mij... Zobacz więcej
Rutger de Vries / Computerspecialist Maastricht biedt mij inmiddels al een aantal jaar betrouwbare en deskundige hulp bij vragen en problemen op het gebied van mijn computer. +++++Hij denkt acti... Zobacz więcej
Via paradigit kwam ik terecht bij Rutger. Via mail contact gehad over wat er vervangen moest worden aan mijn laptop en het kostenplaatje vernomen. Afspraken verliepen allemaal vlot en correct. Op... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
- Serwis komputerowy
- Serwis komputerów
- Ochrona komputerów
- Naprawa i serwis komputerów
- Odzyskiwanie danych
- Sklep z używanymi komputerami
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Computerspecialist Maastricht bied hulp aan bedrijven en particulieren op het gebied van computers en elektronica. Doordat de elektronische ontwikkelingen zo snel gaan is het voor de gemiddelde mens vaak een enorme uitdaging om dit allemaal soepel in te stellen en werkend te krijgen. Of u nu hulp nodig heeft met het nu het instellen van een nieuwe laptop of problemen heeft met uw draadloze netwerk of printer, ik kan u hier vast en zeker mee helpen. “Over ons” of “over de Computerspecialist” is eigenlijk “over Rutger de Vries”. Juist doordat ik alleen werk is er blijvende kwaliteit en flexibiliteit. Mijn streven is om klanten zo goed mogelijk te helpen en ervoor te zorgen dat ze altijd tevreden zijn; dat een klant zich op zijn gemak voelt en zich eerlijk behandeld voelt.
Dane kontaktowe
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Alles is remote zo eenvoudig gemaakt
Alles is remote zo eenvoudig gemaakt. Duidelijke instructies, prima service.
Zeer betrouwbaar en super goede…
Zeer betrouwbaar en super goede service. Erg duidelijke en heldere communicatie voor leken. Erg blij met deze computerspecialist!
Probleem? Opgelost!
Het was heel makkelijk om een afspraak in te plannen, en ik kreeg op tijd een berichtje dat het iets later ging worden. Het probleem was snel opgelost, en ik werd goed op de hoogte gehouden van de voortgang. Na afloop een mooi rapport met de bevindingen ontvangen. Al met al erg professioneel, voor een fatsoenlijke prijs.
rutger is a very good computerspecialist
BEN ZEER TEVREDEN
Kundige vriendelijke jongeman die je…
Kundige vriendelijke jongeman die je direct te woord staat. Pakt alles direct op en geeft duidelijk aan wat alles kost. Zeker een aanrader!
Zeer goede service
Zeer goede service, direct klaarstaan als er iets mis is
de computerspecialist was heel…
de computerspecialist was heel behulpzaam bij de overstap naar een andere virusscanner, gaf duidelijke instructies, zodat ik alle stappen zelf kon doorlopen.
De béste computerspecialist!
Rutger (Computerspecialist Maastricht) ervaren wij als zeer deskundig, pro-actief (adviseert je wanneer er een beter product op de markt komt), praktisch (een handleiding van Rutger begrijpt iedereen), supersnel en effectief in zijn werk en advisering! Wij kunnen Rutger iedereen aanbevelen!
Ik ben weer goed geholpen en zeer…
Ik ben weer goed geholpen en zeer tevreden.
Allround hulp
Ben heel tevreden met de
.. computerspecialist.
Heeft me afgelopen week een VPN
op mijn tablet geplaatst omdat die in de UK wil gebruiken .
Wekt prima
Ook met andere computer issues helpt hij goed.
Altijd beschermd!
Beveiliging op de computer is tegenwoordig prioriteit nr1. Mijn abonnement bij McAfee was verlopen en heb contact opgenomen met de specialist. Op zijn advies overgestapt naar ESET, ik ben hier zeer tevreden over!
super gemakkelijk en natuurlijk zonder…
super gemakkelijk en natuurlijk zonder veel poespas
Snelle hulp en heel professioneel!!
Klant zijn bij Computerspecialist Maastricht
Wij vinden het heel fijn om altijd goed advies te krijgen en snel geholpen te worden bij problemen.
Fijne en vriendelijke computerspecialist …
Super snel en goed geholpen met het installeren van mijn nieuwe laptop en software erop zetten. 👍
Super service
wij zijn heel tevreden met Computerspecialist Maastricht.
Doświadczenie Trustpilot