Computerspecialist Maastricht Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Computerspecialist Maastricht heeft een zeer ernstig probleem met de pc perfect goed weten op te lossen. Een extra (zesde) groene ster. Nogmaals, dankjewel. Computerspecialist Maastricht manage... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Rutger de Vries / Computerspecialist Maastricht biedt mij inmiddels al een aantal jaar betrouwbare en deskundige hulp bij vragen en problemen op het gebied van mijn computer. +++++Hij denkt acti... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Via paradigit kwam ik terecht bij Rutger. Via mail contact gehad over wat er vervangen moest worden aan mijn laptop en het kostenplaatje vernomen. Afspraken verliepen allemaal vlot en correct. Op... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Serwis komputerowy
  2. Serwis komputerów
  3. Ochrona komputerów
  4. Naprawa i serwis komputerów
  5. Odzyskiwanie danych
  6. Sklep z używanymi komputerami

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Computerspecialist Maastricht bied hulp aan bedrijven en particulieren op het gebied van computers en elektronica. Doordat de elektronische ontwikkelingen zo snel gaan is het voor de gemiddelde mens vaak een enorme uitdaging om dit allemaal soepel in te stellen en werkend te krijgen. Of u nu hulp nodig heeft met het nu het instellen van een nieuwe laptop of problemen heeft met uw draadloze netwerk of printer, ik kan u hier vast en zeker mee helpen. “Over ons” of “over de Computerspecialist” is eigenlijk “over Rutger de Vries”. Juist doordat ik alleen werk is er blijvende kwaliteit en flexibiliteit. Mijn streven is om klanten zo goed mogelijk te helpen en ervoor te zorgen dat ze altijd tevreden zijn; dat een klant zich op zijn gemak voelt en zich eerlijk behandeld voelt.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 7

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Deze jongen weet wat hij doet

Deze jongen weet wat hij doet, geweldig!
In een paar uur tijd een nieuwe computer volledig geïnstaleerd, met alle toeters en bellen er bij.
Alles werkt naar behoren, en ook een lastig bewakingscameraprobleem vrij snel en vlekkeloos opgelost.

22 sierpnia 2024

Ik ben 81 jaar jong …

Ik ben 81 jaar jong en moet dus soms leunen op de sterke schouders van jonge mensen die de kennis in huis hebben en daar is hij er een van zo kan ik nog plezier hebben van mijn laptop

31 lipca 2024

Vakkundig

Zeer correct, behulpzaam, betaalbaar en binnen no time waren mijn problemen met Outlook op mijn laptop en telefoon opgelost. Volgende keer bij problemen niet meer zo lang wachten maar meteen Rutger inschakelen

16 lipca 2024
Oceniono na 5 z 5

I didn't manage to realize new settings…

I didn't manage to realize new settings for a couple of Apps.
Emailed Computer Specialist Maastricht, Rutger de Vries, and the next morning he visited me at home and solved the problems.
Key words: friendly, fast, efficient, adequate, attractive rate.

2 lipca 2024

Top!

Rutger is snel, aardig en weet de zaken goed en helder uit te leggen. Het is erg fijn om hem te kunnen raadplegen als we weer eens ergens op vastlopen.

23 kwietnia 2024
Oceniono na 5 z 5

Diverse problemen gehad met een oude…

Diverse problemen gehad met een oude computer, Deze lapt Rutger steeds op, helaas loopt het nu wel op het einde en moet de computer vervangen worden.
Rutger regelt alles voor mij tot in de puntjes waar ik graag voor betaal. Je wordt echt ontlast. Echt service! Dit is voor mij als oudere erg prettig. Tot snel

25 stycznia 2024
Oceniono na 5 z 5

De Computerspecialist Maastricht is een topbedrijf!!

Topbedrijf!!! Ik ben enorm goed geholpen door dhr. De Vries en zal in de toekomst zeker nog gebruik gaan maken van zijn diensten. Hij heeft niet alleen verscheidene problemen voor mij opgelost, mij goed geadviseerd, maar ook veel inzicht gegeven in hoe allerlei zaken efficiënter, beter en goedkoper kunnen.
Kan hem iedereen aanraden.
Hartelijk dank Rutger en tot gauw, want ik heb nog veel vragen.

24 stycznia 2024

5 vette sterren

Rutger schiet me nu sinds een jaar of 5 te hulp bij problemen met PC of tablet. Zo ook afgelopen week weer. Hij is altijd vriendelijk, snel, to the point en alles marcheert na zijn vertrek weer als nieuw. En dat voor een hele nette prijs.

14 grudnia 2023
Oceniono na 5 z 5

Heb al meer dan 4 jaar een computer van…

Heb al meer dan 4 jaar een computer van Rutger de Vries, bevalt super. Nog nooit problemen gehad. Vandaag heeft hij mij geholpen met het data vrij maken van een apparaat. Ik vertrouw het niemand anders toe. Heel fijn

13 grudnia 2023
Oceniono na 5 z 5

Heer de Vries helpt ons al jaren met…

Heer de Vries helpt ons al jaren met onze ICT problemen. NA 6 Jaar beveiligd te zijn zijn we vandaag overgestapt naar een beter programma. Dit heeft de Vries geheel voor ons in orde gemaakt. Het geeft ons weer een prettig gevoel. We hebben zelf wat bespaard op jaar basis.

6 grudnia 2023

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej