Har aldrig fået så dårligt service. Har bestilt et højbed, efter levering er lavet om 7 gange ringer jeg ind og får mail på at varen ikke længer er på lager og ordren er annulleret.
De borde inte gå förrän det finns i lager. Betala först sedan dröjer de länge-länge.. Väntar fortfarande! Därav aldrig mer handlar från nämnda företag! Andra levererar på 1-3 dagar samt frakt... Zobacz więcej
Efter 1 veckas bruk uppstår en minimal spricka i skärmen utan förklarlig anledning. Måste ha varit fabrikationsfel, men Computer City menar att det har kommit så hårt tryck på att den spruckit. Och de... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jeg var i formiddags nede for at få gendannet min ipad til fabriksindstillinger. Mens det blev ordnet betjente den unge mand i serviceafdelingen 4 andre kunder. Vidt forskellige personer, vidt forskel... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
ComputerCity i Danmark lukker! Den 21. april 2017 kl.12.00 er sidste dag, du har mulighed for at købe varer på ComputerCity’s hjemmeside, og den 11. maj 2017 er sidste dag, varehuset i Glostrup har åbent.
Hovedvejen 11, 2600, Glostrup, Dania
- computercity@computercity.dk
- www.computercity.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
BEDSTE KØB
Først og fremmest var jeg rigtig glad for at der var gratis porto. Derefter får jeg en besked dagen efter at den allerede kan hentes :)! og oven i det, så er det den bedste grill maskine jeg har købt, og især til prisen :D! Har kun positive ting at sige :)

Hurtig og nemt
det gik hurtigt og det var super nemt og varen var pakket ordenligt så det ikke kunne gå i stykker under levering

Odpowiedź od ComputerCity Danmark
Bestilte et headset på ComputerCity.dk ...
...varen blev leveret NÆSTE dag, selvom leveringstiden stod som 3-5 dage.
SUPER HURTIG LEVERING:)

Køb af mac
I mandags var mig og kæresten ude og købe en MacAir og fik som altid en super service, det var i glostrup
Fortrækker at købe den slags der ude, da jeg ved at hvis der skulle være noget, så får jeg den rette hjælp

Holder ikke leveringen
Bestilte lørdag ig nu idag tirsdag skriver de så først at de sender min vare.
Lover 1-2 dage så bruger ikke dem igen helt sikkert.

Odpowiedź od ComputerCity Danmark
Ingen problemer herfra, dagen efter min ordre var afgivet havde jeg varen i hånden.

Super handel i Aalborg
Købte en printer i Aalborg og fik fantastisk engageret, smilende, venlig og perfekte informationer. Meget god oplevelse. Tak til den unge dygtige ekspedient.

Bose Companion 3 fup
Det er det rene bondefangeri når den vare der bliver slået op som det helt store tilbud er udsolgt inden tilbudet gælder. I dette tilfælde drejer det sig om et tilbud på Bose Companion 3 der hverken var kø eller timetilbud, men som alligevel var udsolgt både i deres netbutik og i fysiske butikker samme morgen den var gældende fra. Så med mindre man vil tage til esbjerg, så er dettte tilbud ikke for dig.
Jeg var ellers helt sikker på at det var imod loven og god markedsføring at fuppe folk på den måde. Det er IKKE ok kun at have 1-2 af en tilbudsvare i hver butik.

Imponerede inkompetent serviceforløb
Min under 4 uger gamle iPhone 6 blev indleveret med et udbredt "red screen" iOS 8 problem. Problemet er hardwarerelateret, og have den været købt hos ComputerCity Aalborg ville der være øjeblikkelig ombytning af telefonen.
Men fordi jeg af uransagelige årsager valgte at købe telefonen hos Computercity, skal den først omkring deres servicepartner ADMIRE APS, hvilket i sig selv er fint nok, og jeg accepterer at skulle undvære telefonen i op til 3 uger.
Hos ADMIRE bruger deres "teknikker" så under en time på et afskrive telefonen som en "væskeskade". Det ved jeg fordi jeg ca. én time inden jeg bliver kontaktet af Computercitymedarbejderen, har kontakt med teknikeren pr. mail for at hjælpe ham med at låse telefonen op. Computercity medarbejderen giver mig så et "tilbud" om at købe en erstatnings telefon til ca. 2/3 dele af hvad en ny ville koste.
Jeg beder istedet om at se billederne af den "væskeskadede" telefon. Og jeg får tilsendt de sørgeligste eksempler på en "væskeskade", der lige så godt kunne være lavet med en af teknikerens fedtede fingere. Og jeg ved af gode grunde at telefonen i hvert fald ikke er væskeskadet i min varetægt.
Men hvad kan man reelt gøre? Føler mig gjort til grin af ComputerCitys latterlige "service", og glæder mig ikke ligefrem til at modtage et automatisk svar om at jeg kan sende en email og få min henvendelse prioriteret højt.
Til info kan jeg fortælle at ADMIRE søger både Apple og telefon teknikkere, og det kan jeg det ved gud godt forstå. Søg stillingen på deres hjemmeside og hjælp med at højne ComputerCitys "service".

Super flot service
Indleverede en IPAD 2 til garanti rep. og fik efterfølgende at vide den havde været tabt, hvilket jeg var uforstående overfor, jeg bad om at få den retur. da jeg ville afhente var der kommet et stort hak i det ene hjørne, jeg ikke havde påført? Jeg blev en smule "knotten". Forretningen lovede at vende tilbage med en løsning.
Jeg fik pengene retur som den tidligere var købt for. valgte at købe en ny IPad i samme forretning.
Super dejligt med en forretning som tager ansvar, noget man kan lære af andre steder.

Fantastisk service
Har fået en fantastisk service i Computercity i Esbjerg. Min søster havde købt en iphone 6 for 5 dage siden som havde nogle problemer med skærmen (det var nogle problemer der var svære at se ved første øjekast) Men medarbejderne i Esbjerg tog sig god tid og forhørte sig ved chefen osv. og de endte med at bestille en ny telefon til min søster. Det er i hvert fald ikke sidste gang vi handler ved dem. Jeg er også glad for jeg købte min iphone 6 ved dem :)

Reklamation
Rigtig dårlig service, de gør alt for ikke at ombytte defekt controller, selv om udstyret er 9 måneder gammelt.
Aldrig køber jeg noget igen der.

Dårlig kundeservice
Prøvede at kontakte over chat, da jeg tænkte, at jeg kunne få svar hurtigt på flere spørgsmål... Det var ikke lige tilfældet. Medarbejderen skrev ét meget kortfattet svar og nægtede derefter at svare på yderligere spørgsmål. På grund af det valgte jeg at købe mit produkt et andet sted, hvor produktet var en smule mere dyrt; men kundeservicen var bedre

Ikke egnet til nethandel
Internethandel, er jo "opfundet" for at gøre det let at handle, og få varen sendt lige til døren. Det kan man så ikke i computercitys system. Der skal man afhente i en postbutik. Så ryger hele fidusen jo.
Jeg køber meget på nettet, og det er så nemt at få leveret til døren, eller arbejdspladsen hvor det er muligt, og det er vel netop det som gør det brugbart. ComputerCitys model og ikke værd at bruge. Så heller den store elektriske gigant med rigtig fri fragt.

Forkert levering
Jeg bestiller en vare på nettet, da den alligevel ikke er tilgængelig i ComputerCity butikken, hvor jeg havde bestilt. Da det er en gave, bestiller jeg med anden leveringsadresse. Men I videregiver faktureringsoplysninger til fragtfirmaet Bring, og de leverer derfor til min egen adresse, med det resultat, at fødselaren, som skal have sin gave dagen efter, selv tager imod pakken. Meget utilfredsstillende

Overskredet ventetid + umulig service
Hej!
Jeg fik den 11. april 2015 indleveret min HP stationær pc til reparation ved ComputerCity i Glostrup. Jeg fik at vide, det ville tage op til maks 2-3 uger, hvilket var ok. Nu er der gået FIRE uger UDEN tidshorisont, og jeg står i en rigtig dårlig situation, hvis jeg ikke snart får den tilbage! Jeg har ringet op til flere gange til jeres kundeservice, men gang på gang får jeg fat i den samme medarbejder, der ikke kan sige andet, end jeg får at vide, når den er klar. De kan ikke give nogle status på det, og jeg er flere gange blevet lovet at blive kontaktet med henblik på en status omkring min pc. Men jeg modtager ingen opkald.
Jeg vil bede jer om at tjekke op på dette NU og give mig en tidshorisont, da jeg SKAL bruge den meget snart til en vigtig begivenhed. Ellers må vi finde en anden løsning, hvor jeg får erstatning for min pc, som nu er til reparation, for det kan ikke være rigtigt det her. Dette er jeres ansvar, som en stor virksomhed!
Jeg håber på et svar og en løsning meget hurtigt!
Jeg vil helst ikke skabe dårlig omtale om ComputerCity, så derfor synes jeg, I skal hjælpe mig i denne rigtige dårlige situation, som jeg står i!
På forhånd tak!
hilsen
Thomas

Kundetække
Man skal lede langt og længe for at opleve en sådan uforskammet behandling.
Efter at have stået og ventet ca en halv time, og hørt på andre kunder det også stod og sukkede og bemærkede "at det går sandelig ikke hurtigt herude" ( I Glostrup) tillod jeg mig at spørge en medarbejder, ( eller modarbejder) til om der måske var en chance for at blive betjent inden for en vis tidshorisont, det skulle jeg ikke have gjort, til svar fik jeg bare et NEJ!!! det kan jeg IKKE!!! OG DU MÅ HA`EN GOD DAG!!!
Hvad jeg præcist gjorde galt ved jeg ikke, men mage til vrede og aggressiv afvisning, har jeg ikke været ude for, da jeg kommenterede det, vendte medarbejderen sig rundt og råbte at jeg overhovedet ikke skulle blande mig, ( i hvad??? ) jeg opfattede det som at, om lidt ville han stikke mig en på hovedet, så jeg skyndte mig at forlade butikken....
Og jeg kommer nok aldrig tilbage igen.
Fy og pøj siger jeg bare, sikke en ubehagelig butik.

Billigst og hurtig levering
Billigst da jeg skulle købe Samsung Galaxy S4.
ComputerCity lovede 3-5 dages levering - jeg havde produktet i hånden efter 2 dage.
At produktet ikke helt lever op til forventningerne vil jeg hellere give Samsung skylden for; jeg er tilfreds.

Minus til plus
Jeg har haft en længere dialog med ComputerCity om en klage. Der har været en række misforståelse, og en fejlramt funktion på deres hjemmeside, som har medvirket til, at det blev en langt større sag end der var behov for.
Kort fortalt havde deres kundeservice givet mig et løfte, som ikke var i overensstemmelse med butikkens praksis. Derfor blev løftet ikke indfriet i butikken, hvilket var den primære årsag til min oprindelige klage, over den behandling jeg modtog. Sidenhen har jeg været i dialog med chefen for varehuset (Odense), som på professionel vis har håndteret sagen til min fulde tilfredshed. Faktisk gjorde han mere end forventet, for også at kompensere for den tid der har været brugt på udredningen.
Det har været et ærgerligt forløb, men i sidste ende har det genvundet min tillid. Det er et godt eksempel på, at med en positiv tilgang og åben dialog med kunden, så er det muligt at få minus vendt til plus.
På baggrund af sagens ændring, vil jeg også være at finde som kunde i fremtiden.

Odpowiedź od ComputerCity Danmark
Utrolig dårlig service. HOLD JER FRA DEN HER DÅRLIGE BUTIK!
Jeg købte en iphone 5s fra cirka et år siden hos ComputeCity. Den har fungeret rigtig godt indtil den begyndte at tabe meget strøm. Batteriet kunne også højst holde i 4 timer og efter 20 forsøg med opladeren ville den lade. Jeg tog ind med den da der jo stadig var reklamationsret på den. Jeg fortalte butiksassistenten om problemet og hun sagde at der kunne gå op til tre uger hvorefter hun siger at der er mulighed for at det hele er slettet efter. Men at chancen var lille.
Efter cirka 3 ugers venten kom den tilbage, dog ikke med ønskede resultat. De skulle have 350kr for at kunne sige at der ikke var noget i vejen med den? Den er gendannet så alle mine ting er væk. Fair nok, det stod på papiret at det kunne ske. Men den har stadig problemer med strømmen?
Herefter ser jeg et hul i skærmen, som om der var tabt noget på den. Så sagde jeg at det aldeles ikke var der før. Manden sagde at han godt kunne sende den ind, men så kostede det yderligere 350kr og yderligere 3 uger. Udover det ville det nok ikke hjælpe da manden faktisk så hullet da den blev sendt afsted. Så det ville alligevel ikke hjælpe noget. Så manden siger jeg står og lyver. ALDRIG OM JEG KØBER FRA DEN HER SKOD BIKS IGEN!
FANDEME HELLERE GIVE 500 EKSTRA FOR EN NOGENLUNDE ORDENLIG SERVICE!
-Kasper maden, dybt skuffet kunde.

Odpowiedź od ComputerCity Danmark
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.