Har aldrig fået så dårligt service. Har bestilt et højbed, efter levering er lavet om 7 gange ringer jeg ind og får mail på at varen ikke længer er på lager og ordren er annulleret.
De borde inte gå förrän det finns i lager. Betala först sedan dröjer de länge-länge.. Väntar fortfarande! Därav aldrig mer handlar från nämnda företag! Andra levererar på 1-3 dagar samt frakt... Zobacz więcej
Efter 1 veckas bruk uppstår en minimal spricka i skärmen utan förklarlig anledning. Måste ha varit fabrikationsfel, men Computer City menar att det har kommit så hårt tryck på att den spruckit. Och de... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jeg var i formiddags nede for at få gendannet min ipad til fabriksindstillinger. Mens det blev ordnet betjente den unge mand i serviceafdelingen 4 andre kunder. Vidt forskellige personer, vidt forskel... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
ComputerCity i Danmark lukker! Den 21. april 2017 kl.12.00 er sidste dag, du har mulighed for at købe varer på ComputerCity’s hjemmeside, og den 11. maj 2017 er sidste dag, varehuset i Glostrup har åbent.
Hovedvejen 11, 2600, Glostrup, Dania
- computercity@computercity.dk
- www.computercity.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Ikke imponerende service
Jeg kom ind med en PS4 controller, som i løbet af 1½ md. havde fået et par skavanker. Controlleren blev kontrolleret af ekspedienten, og blev sendt til reparation med notatet "brugsslid".
Der går så de ca 3 uger, hvor controlleren er til reparation, og jeg får en sms med besked om at jeg kan afhente mit produkt som er kommet tilbage fra reparation. Det viser sig dog, at reparationen er blevet afvist pga., en nyopstået skade, som ikke var der ved indleveringen, og jeg afviser så at betale gebyret på de 350ish kroner det koster, da den nye skade ikke er en jeg har været skyld i. Computercity står selvfølgeligt fast ved service værkstedets afgørelse, men giver mig besked om at jeg kan snakke med deres service mand når han kommer tilbage fra ferie.
Jeg får efterfølgende sendt dokumentationen fra service værkstedet, da jeg ikke mener at de har udført arbejdet ordentligt. Efter en skrivelse med forbrugerrådet, som fortæller at de ikke må afvise de andre problemer controlleren har, medmindre de er direkte relateret til den skade den bliver afvist på, tager jeg fat i computercity igen, og de sender den endnu engang til rep.
Efter godt 8 uger fra første kontakt, kontakter jeg igen computercity, som kan informere mig om at Sony ikke kan bestemme sig om de vil reparere den eller ej, og får dagen efter nyt om at jeg kan afhente en ny controller i butikken.
Jeg tager til butikken for at afhente controlleren med det samme, og medarbejderen fikser sit papirarbejde, og giver mig controlleren uden nærmest at kigge på mig, og ikke skyggen af en undskyldning for den dårlige service.
Jeg er naturligvis glad for endelig at kunne bruge min PS4 igen, og enkelte af computercitys medarbejdere har været hjælpsomme og forstående, men når man køber sin vare i en fysisk butik, så forventer man den der ekstra service som man betaler de ekstra kroner for. Når man har lovgivningen på sin side i sådan en sag, er det ikke rart at blive behandlet som om der er snakket stort bag ryggen på en. Og slet ikke for et produkt som koster ca 500 kr. fra nyt.

Køb af ny computer
min søn køber en ny computer som han skal bruge til sin nye uddannelse. Computercity Næstved siger , nå du skal starte på bygningskonsruktør. Så er det denne du skal bruge. Som sagt så gjort. Han køber, men inden en måned går computeren helt i sort. Alt er væk. Computercity sender den ind til reparation, der kan gå op til 28 dage inden den kommer retur. Jamen jeg bruger den til skolebrug, der går 28 dage er svaret. Tiden går, vi ringer, kører derop. Stadig ikke kommet retur. Ingen lånecomputer.
Han må nu pga computercity, udsætte sin uddannelse et halvt år, da han ikke kan lave den sin eksamensopgave, da han er bagud.
TAK COMPUTERCITY rigtig flot.
I burde med det samme have beklaget og givet ham en ny computer.
Man sender sgu da ikke en helt nykøbt computer til rep, den ombytter man.
I bliver meldt til Forbrugerrådet og vi vil undersøge muligheder hos Forbrugerrådet.
DET ER IKKE KUNDESERVICE. TAG JER SAMMEN.

Elendig kundeservice og reparation
Besøger man computercity i Glostrup, er det første man møder man en række middelmådige sælgere, der vil gøre næsten hvad som helst, for at sælge deres IT-udstyr andet HIFI-udstyr.
MEN... Hvis de ting, man køber går i stykker eller ikke virker, så kommer man virkelig til at se det grimme fjæs, der gemmer sig bag forretningen ”ComputerCity”!!!
Her viser ComputerCitys personale med stor tydelighed, at de intet begreb har om det de beskæftiger sig med!!
Derfor kan man sagtens opleve, at hvis man eksempelvis, som jeg netop har opleveret, at indlevere en computer med defekt netkort, så beholder ComputerCity bare computeren i op til 4 uger og kommer så tilbage med den forklaring, at det må være den software man har installeret på maskinen. Er der tale om en softwarefejl, så tror ComputerCity nemlig, at de under garantiperioden har kan afkræve kunden mere end 400 kr.
Som andre kunder også har erfaret her på Trustpilot, så er kundeservice ikke noget ComputerCity kender til og uanset reglerne om garanti og reklamationsret, er det ComputerCitys fornemste opgave at hive penge ud af kunderne, uanset hvad!!!
Når man så ringer for at forhører sig den maskine man har indleveret til reparation, har men 117 åndsvage undskyldninger, om at jeg har selv sat en SSD (Solid State Disk) i maskinen og da jeg tilladt mig at installerer en Windows 8.1 ENTERPRISE med alle tilhørerende drivere, så er det jo nok derfor netværkskortet ikke virker??!! Jeg ved ikke hvem ComputerCitys medarbejdere tror de er... men hvis man er computerekspert, så arbejder man sku' nok ikke i et computervarehus og får en løn som er tilsvarende en kassemedarbejders!!
Og ydermere har man også den frækhed at opføre sig ubehøvlet og arrogant i telefonen. Det er skammeligt og helt uacceptabelt!!!! ComputerCity skal bare tage sig sammen og sørge for, at de produkter de sælger, virker i overensstemmelse med det grundlag hvorpå de er blevet solgt!!!

Odpowiedź od ComputerCity Danmark
Ubrugelig reklamationsret og dosk medarbedjer!
Gik igår d24/9/15 ind i computercity Horsens med min macBook air som er købt d 11/6 2014, altså små 15måneder gammel, min lader er blevet defekt og derfor ville jeg have mig en ny, da sådan en skulle holde minimum garantien ud!
først står medarbejderen og spørg sin kollega om en lader overhovedet har 2 år reklamationsret som selve pc'en, hvilke den selvfølgelig har, det har alt du køber i DK!
hertil siger han så at den skal sendes ind, og hvis der rep-afdeling mener det er selvforskyldt så koster de 350 kroner hvis ikke så får man en nu, men han mener de ville sige det er selvforskyldt.
jeg kender udmærket den teknik, den har jeg oplevet tit, du får aldrig ret og de tager dine penge, medarbejderen mener at ledningen var en smule vredet hvilket er klar når den skal snøres om laderen som den er lavet til, og dette bliver den dagligt da den bruges til skole, manden kunne godt forstår at dette ville ske men ville stadig ikke hjælpe. #ubrugelig service!

kanonoplevelse
Superhurtig levering. Bestilte torsdag aften og lørdag middag kunne varen hentes på posthuset. Ingen vrøvl og ingen bøvl. Dejligt.

Computercity Glostrup
Hurtig god og smilende betjening, fik købt det jeg skulle bruge.

Dårlig forsendelse
Lørdag den 5/9 kørte vi til Næstved efter et cover til en mobil telefon og en cover/oplader til en anden mobil , i følge deres tilbudsavis skulle det være på tilbud, men da vi ankommer til computercity ved de ikke hvad vi taler om og de har ikke set avisen, men de går dog med til at gå ud bagved for at se hvad vi taler om, den unge fyr kommer tilbage og siger at de desværre ikke har noget af det vi mangler hjemme, men vi kan altid bestille på nettet.
Vi bestiller så vores ting på computercity hjemmeside og få så en SMS om at nu er vores vare på vej , men istedet for at sende til vores lokale posthus, så sender computer City det til et post hus 16 km fra vores hjem, så 32km for at hente et skide cover til en mobil telefon.
Tak for det Cybercity, det var pænt af jer.
bedste kundeservice nogensinde!
jeg har i dag været nede og købe en bærbar computer i jeres butik i Lyngby, og fik en dejlig varm velkomst af to unge herre som var meget imødekommende (blev lidt bange i starten) indtil jeg syntes at det var en super måde at servicere kunder på, meget inspirerende og utroligt informerende drenge.
kan kun anbefale jeres utrolige kundeservice til andre.

God opfølgende service
Jeg købte en soundbar som demo, og kom hjem med den uden fjernbetjeningen til. ( Det kan ske for enhver - da en fjbtj. ikke er standard på en sådan ting )
I butikken fik jeg god service og endda hjælp til at bære den ud til bilen.
Jeg skrev til Computercity's facebook side, og fik hurtigt og serviceorienteret svar - at de ville sørge for at jeg fik en tilsendt hurtigst muligt. Jeg fik den nogle dage senere helt efter bogen.
Tak for fin service og held og lykke med Preben salgsassistents fortsatte uddannelse. Han skal nok blive god.

Reklamation af ipad
Familien skal på ferie på torsdag og det blev derfor besluttet, at vi ville købe en længe ønsket iPad til turen. Valget faldt på ComputerCity da de havde den bedste sammensætning af pris og levering på pricerunner (måske ikke det rette valg denne gang).
Ipad'en har været i brug i under 48 timer og vi har netop opdaget 2 små skærmfejl (som man sagtens kan leve med), men når man lige har betalt for en ny Ipad, så er det ikke acceptabelt.
Efter at have drøftet sagen med kundeservice, som virkede lidt arrogant (men klokken var selvfølgelig også 10.00 og han havde netop åbnet telefonen) var eneste løsning , at jeg skal køre til nærmeste varehus med produktet (men jeg købte den netop på internettet, for at slippe for transport og er desuden ikke bekendt med (eller interesseret i at vide), hvor det nærmeste varehus er). Herfra bliver den sendt ind til Apple, men der er 2-3 ugers behandlingstid på sådan et produkt, selvom det er nyt og fejlen er synlig med det blotte øje. Alternativt kan produktet sendes ind med post, hvilket ikke forlænger behandlingstiden.
Resultatet er, at vi må vente flere uger på denne reklamation og ikke kan tage den med på ferie, som oprindelig planlagt. Medmindre vi benytter et produkt med en "fejl", med chance for at reklamationen bliver svære at bevise??? Hvem ved???
Jeg tror ikke jeg tidligere har oplevet en "kunde"service med så manglende forståelse og så arrogant en holdning. Og har slet ikke haft interesse i at dele lignende oplevelser på en side som denne, men fremover holder jeg mig til at købe elektronik hos konkurrenterne: ComputerCity kan ikke anbefales!

reklamation af mus
Fik for et år siden en forholdsvis dyr logitech mus i gave og den blev efter kort tid ombyttet da der var problemer med hjulet man bruger til at scrolle med. Igennem et stykke tid har en af knapper på den ombyttede mus nu blevet mere og mere slidt indtil igår hvor den satte sig fast og gjorde at jeg ikke kunne gøre noget på min computer. Idag var jeg nede med musen i computer city glostrup og der var ingen problemer med at få ombyttet musen til en ny.
Nu håber jeg så bare at den holder lidt længere tid end de to andre, men det har jo ikke så meget computercity at gøre, men mere producenten :-)
God service, som jeg gerne vil videregive til andre.

Fremragende service Glostrup afdelingen
Tak Kimmy. Kun ved din hurtige og pragmatiske afgørelse fik jeg min tele fon tilbage, uagtet den allerede var pakket og klar til afsendelse for reparation . Det gjorde at jeg at jeg fik nogle nødvendige data ud som skulle bruges den pågældende dag.
Tak for din venlighed..Du er dagens mand !!!
super service!
Tak for hjælpen i dag computercity aarhus! havde købt et displayport kabel som viste sig, at være for "gammelt", simpelthen en gammel model, kørte der op, og fik straks stukket en ny i hånden, det viste sig, at den var 50 kroner dyrrere, det skulle jeg ikke tænke på, super service, glad og smilende, ikke sidste gang jeg handler der!

Odpowiedź od ComputerCity Danmark
Elendig levering. Ingen formation og megen usikkerhed
Leveringen på 5 dage af TV lyder lovende , men er på ingen måde noget ComputerCity kan leve op til. På 5 dagen ved kontakt via chat gives der lovning på levering på 9 dagen. Intet sker. Henvendelse igen på 12 dagen.Leveringen bliver nu lovet til 21 dagen. Modtager et opkald fra Bring, som leverer for ComputerCity, at vi må køre dem i møde og hvis det ikke er en mulighed må vi vente yderligere en uge. For ikke at skulle bøvle mere med ComputerCity og risikere at skulle vente yderligere på vores betalte TV vælger vi, at gøre alt hvad vi kan for at møde fragtmændene. Desværre viser det sig at disse unge mænd på ingen måde kan navigere og kager rundt i vejnavne som resulterer i en større skattejagt i byen. Til sidst lykkedes det at få dem stoppet og vores relativt dyre TV er nu i vores besiddelse efter ihærdig indsats - både med ComputerCity og Bring. En relativ simpel opgave endte desværre i en fadæse hvor initiativ og indsats fra vores side var nødvendig for at få vores bestilte og betalte TV.
Tv'et fejler ingenting men det gør ComputerCity's levering og informations- samt serviceniveau.

Odpowiedź od ComputerCity Danmark
Jeg købte en pc hos computer City. Den kom som planlagt og intet var galt. Et par måneder efter modtager jeg en 500 GB ekstern harddisk, og en besked der siger at de ikke har sendt den rigtige model af min pc. Nemlig én med 500 GB i stedet for 750 GB.
Dette er sket uden at jeg overhovedet havde opdaget at der var noget galt.
Super service!
Helt i orden
Jeg bestilte et fladskærms TV. Det var billigt og kom hurtigt. Gratis levering.

dårlig info og service
Har købt en Iphone 5s i computercity, som skal til reparation inden for de 2 års reklamationsret. Ankommer til Computercity i Odense, som siger, at der kun er 1 år på batteriet og at hvis det bliver sendt til reparation uden at vi har nulstillet telefonen selv koster det os 400 kr, hvis det er fejlen. Vi spørger så, om de vil hjælpe med at nulstille telefonen inden den bliver sendt afsted, men det vil de ikke.
Vi tager den derfor med hjem igen, får hjælp til at nulstille telefonen, dette hjalp ikke, så vi får derfor batteriet skiftet andet steds for egen regning.
Det viser sig så, at det ikke er batteriet, det er galt med og vi går derfor i Humac Odense C i stedet, da vi har fået anbefalet god service der. De siger så, at det det ikke passer, vi kun har 1 års garanti på batteriet, men at de nu ikke kan hjælpe mig med reparation, da der har været andre inde at skifte batteriet.
Så pga. dårlig information og service fra medarbejderen hos Computercity i Odense, står vi nu selv med hele regningen på reparation af telefonen, der ellers skulle have været repareret gratis, det er godt nok ringe......

Dårlig levering
Det var nemt og hurtigt at bestille vores tv på computer City hjemme side , de har gjort deres arbejde godt , men gab en dårlig levering " Bring ", har sider hjemme i næsten en hel uge og tv'et er ikke kommet i nu ,,, Nu har jeg endelig fået fat i Bring og de siger at tv'et nok skal komme i morgen ... Det håber jeg de gør ellers bliver jeg rasende ....

Dårlig kundeservice
Mandag kørte jeg i ComputerCity i Glostrup med min 2,5 måned gamle iPad, som havde fået en revne i glasset, jeg har ingen idé om hvordan den er opstået, den er kun brugt i hjemmet og opbevaret i cover. Man meddelte mig det var en slagskade og at jeg ingenting ville få ud af at den blev sendt ind, kun at jeg ville komme til at betale returgebyr når den havde været på værkstedet, samt citat: "Der har aldrig på verdensplan, været nogen fejl i glasset på iPad".!!!! Heldigvis havde de ikke panserglas til beskyttelse af den, hvorfor jeg kørte til HUMAC i Lyngby for at købe et.
Her blev jeg mødt af en fantastisk ekspedient, i stedet for at sælge mig et stk. panserglas, overbeviste han mig om at vi skulle sende den ind, uden omkostning hvis den ikke blev taget under garantien. Se det er kundeservice.
I dag har jeg så været ovre at hente en ny iPad dækket under garantien.
Jeg har i de senere år købt en del hos ComputerCity, men det er vist slut nu.

Dårlig service og langsom levering - WTF langsom levering
Min oplevelse med internet køb er det er nemt og hurtigt.
De har ikke samme opfattelse hos Computercity.
Bestiller en computer på deres webshop og betaler via dankort/ visa.
2 dage efter bliver jeg ringet op om jeg nu var den rigtige person og at jeg kunne bekræfte det. " øh ja I har jo mit navn og dankort - I skal jo leverer til vores firmaadresse -som også står på dankort ". Dagen efter skriver jeg og spørger ind til levering da jeg endnu ikke har modtaget track and trance eller andet fra dem. " Jo den bliver pakket enten i dag eller i morgen " - Ok jeg tager selv ud til en af jeres butikker. Den computer er den i Glostrup ? - Jo flere butikker har den liggende." Tager til Glostrup og de har de den ikke ( de tilbyder at ringe til Østerbro for at få den lagt til side GOD SERVICE - PÅ Østerbro vil de ikke tage i mod mit dankort da det ikke stemmer overens med vores firmakort ! - Øhh nej jeg hedder ikke APS eller A/S til mellemnavn og i kan da se I har trukket pengene fra vores netkøb som nu er blevet annulleret da jeg selv vil hente den og betale for en ny ... Så glem jeres produkter køber I Fona - dem kan man regne med ....For den service som I har både på webshop og ikke mindst den dårlige service på Østerbro den må i gerne beholde.... og ordrenummer er : 70019871

Odpowiedź od ComputerCity Danmark
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.