ComputerCity Danmark Recenzje

Wynik TrustScore: 2 na 5

Oceniono na 1 z 5

Har aldrig fået så dårligt service. Har bestilt et højbed, efter levering er lavet om 7 gange ringer jeg ind og får mail på at varen ikke længer er på lager og ordren er annulleret.

Oceniono na 1 z 5

De borde inte gå förrän det finns i lager. Betala först sedan dröjer de länge-länge.. Väntar fortfarande! Därav aldrig mer handlar från nämnda företag! Andra levererar på 1-3 dagar samt frakt... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Efter 1 veckas bruk uppstår en minimal spricka i skärmen utan förklarlig anledning. Måste ha varit fabrikationsfel, men Computer City menar att det har kommit så hårt tryck på att den spruckit. Och de... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Jeg var i formiddags nede for at få gendannet min ipad til fabriksindstillinger. Mens det blev ordnet betjente den unge mand i serviceafdelingen 4 andre kunder. Vidt forskellige personer, vidt forskel... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

1. Finanse i ubezpieczenia

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

ComputerCity i Danmark lukker! Den 21. april 2017 kl.12.00 er sidste dag, du har mulighed for at købe varer på ComputerCity’s hjemmeside, og den 11. maj 2017 er sidste dag, varehuset i Glostrup har åbent.

Słaba

Wynik TrustScore: 2 na 5

628 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Fremragende ekspidition

Fremragende firma hurtig betjening

22 listopada 2016

Hej Preben

Tak for din anmeldelse af ComputerCity.

Vi takker for den fine anbefaling om dine postive oplevelser ved at handle hos os.

Du ønskes en god dag.

Oceniono na 1 z 5

Forudbestilte et spil 3 måneder i forvejen som ikke kom, og fik intet ad vide.

For over 3 måneder siden bestilte jeg spillet infinite warfare: leagacy edition. Det var blevet forudbestilt til at komme d. 4. november, og skulle komme senest kl. 10 om formiddagen. På dagen da jeg kom hjem fra skole var det ikke kommet og jeg ringede til dem. De havde ikke fået dem hjem, hvilket er virkelig irreterende efter at jeg har forudbestilt det 3 måneder før og de havde sagt at jeg kunne få det! Men at de så ikke engang har informeret mig om at det ikke ville komme er bare for dårligt! Jeg kunne endda have nået at bestilt det fra en anden butik til dagen hvis de havde sagt at det ikke kom!

5 listopada 2016

Hej Marius

Tak for din anmeldelse af ComputerCity.

Vi beklager den oplevelse du har haft i forbindelse med din bestilling.

I tilfælde hvor der sker leveringsforsinkelser, modtager du som kunde normalt altid en besked om dette.
Hvorfor dette ikke sket i dit tilfælde beklager vi meget og vi vil undersøge det nærmere,
således vi sikrer dette fungerer korrekt fremadrettet.

Super god behandling i Esbjerg

Har fået reparationer på min søns Laptop selvom fejlen var atypisk. Det er så godt at personale i butikken var så forstående og søde, så vi ikke selv skulle betale for den medfødte fejl.
Efterfølgende har jeg købt flere apparater i Butikken og har ligeledes været meget glad for butikkens service.

4 listopada 2016

Hej Wathik

Tak for din anmeldelse af ComputerCity.

Vi er meget glade for at høre om den positive oplevelse i butikken i Esbjerg, vi sørger
selvfølgelige for at sende roserne videre til butikken.

Ingen ordre bekræftelse

Jeg bestilte vare over nettet til c c d fik ingen ordre bekræftelse og dagen efter så jeg at varen var udsolgt . Så troede ikke der skete mere . Ja så bestilte jeg tilsvarende vare andet sted fra . Og kom så til at se om aftenen at c c d havde trukket ca 900 kr fra min konto for det jeg havde bestilt men ikke havde fået en bekræftelse på . Så varen var sendt til posthus , og jeg skulle nægte modtagelse af varen , jeg fik ikke en besked fra post at der var en pakke til mig ,kontaktede så ccd og de henviste med et nr så jeg kunne kontakte posthuset at jeg ikke ville modtage pakken . Ja så venter jeg med at få mine penge .

28 października 2016

Hej Hans

Tak for din anmeldelse af ComputerCity.

Vi beklager den oplevelse du har haft i forbindelse med dit køb.

Som udgangspunkt modtager du en mail umiddelbart efter bestillingen er gennemført, og
derefter en ordrebekræftelse samt kvittering når din ordre bliver sendt afsted.
Samtidig skal du ved levering fra posten modtage en advisering om at din pakke var klar til afhentning.
Vi undersøger selvfølgelige sagen så vi sikrer alt fungerer som det skal fremadrettet.

Vi kan se din pakke er kommet retur til vores lager og at din kvittering samtidig
er blevet krediteret. Beløbet vil være retur på din konto snarest.

Oceniono na 5 z 5

Altid god hjælp og vejledning

I computercity får du god hjælp og vejledning, til at købe det du har behov for, og ikke det der koster mest. Har handlet der flere gange igennem flere år, og har aldrig haft bøvl eller problemer.

Det eneste minus er at butikken er lidt dyre end andre af dens type, men føler at den højere pris er servicen og vejledningen værd, da vi jo snakker om en relativt lav merepris.

27 października 2016

Hej Martin

Tak for din anmeldelse af ComputerCity

Vi takker for den fine anbefaling og for at du har taget dig tid til at fortælle om dine postive oplevelser ved at handle hos os.

God weekend.

Købte defekt vare

Har i dag købt et kamera som var defekt. Det betyder at jeg skal bruge ca. 2 timer på transport for at bytte varen. Ringede og spurgte om de ville komme ud med byttevaren, hvorefter jeg fik svaret at det ikke var noget de gjorde. Det er ærgerligt at skulle bruge 2 timer af sin dag, fordi de sælger defekte varer. Derfor 2 stjerner i denne anmeldelse!

27 października 2016

Hej Lars

Vi er kede af at høre at du oplever problemer med dit kamera.

Hvis et produkt købt i vores varehuse ikke fungerer korrekt, har du flere muligheder for hjælp. Du er altid velkommen til at henvende dig i et af vore varehuse, så vil vores personale stå klar til at hjælpe.

Du har også mulighed for at sende produktet per post til vores varehuse - vælger du dette alternativ skal kopi af kvittering og serviceskema vedlægges forsendelsen.
Serviceskemaet finder du på vores hjemmeside.

Hvis du ønsker det, kan vi i Kundeservice også hjælpe med at fremskaffe et nyt produkt og få sendt til dig.

Du er velkommen til at sende os en mail på computercity@computercity.dk med dine kontaktoplysninger, en kopi af din kvittering, samt hvornår det er lettest at træffe dig - så kontakter vi dig efterfølgende.

God weekend, når tiden kommer til det.

Oceniono na 1 z 5

Betale mere, for at få mindre.

Jeg havde bestilt et spil, som de af en eller anden grund annullerede. så jeg fik ikke spilet, men de trak heller ikke nogle penge fra min konto. Men det var et specialtilbud fra producenten selv. da tilbuddet nu ikke findes mere er jeg nødt til at betale 100 Kroner mere end oprindeligt. og så får jeg endda mindre end hvad jeg kunne få før.
DÅRLIGT at de bare annullere ens ordre, uden grund.

25 października 2016

Hej Nikolaj

Vi beklager, at du har haft en mindre god oplevelse, i forbindelse med din bestilling.

Såfremt der foretages nogle ændringer med en bestilling vil kunder som udgangspunkt altid få besked herom, enten via telefon eller pr. e-mail.

Hvis dette ikke er tilfældet er du velkommen at sende en mail til computercity@computercity.dk og oplyse hvilket bestillings nummer dette omhandler,
så vil vi selvfølgelige følge op på sagen.

Køb af iPad Air 2

ComputerCity havde et super godt tilbud på en iPad Air 2, som slog priserne hos alle de andre forhandlere. Jeg var dog betænkelig ved at handle hos dem i første omgang, da jeg aldrig før har handlet hos dem, og på grund af deres middelmådige rygte på nettet og medier. Jeg kan dog kun anbefale ComputerCity. Min iPad kom i sikker indpakning, og til tiden, så jeg havde overhovedet ingen problemer. ComputerCity virker i øvrigt rigtig professionelle ift. Deres præcist angivne politik omkring returinering og reklamation. Derfor vil jeg fremover være 100% tryg ved at handle hos ComputerCity, og jeg vil også anbefale andre at gøre det.

21 października 2016

Hej Rasmus

Tak for din anmeldelse og anbefaling af ComputerCity og fordi du har taget dig tid til at fortælle om din positive oplevelse ved at handle hos os.

Ha en rigtig god dag, og god weekend.

Oceniono na 5 z 5

Fantastisk hjælp fra Martin O. Kundecenter i Computer City!

Kære Computer City!
Jeg henvendte mig til jer i august måned fordi jeg havde købt en Offfice 365 Home præmium fra Microsoft til 5 pc der viste sig til at være kun til 2.
Prisen og indpakning svarede til 5 licenser.
Der jeg kom i kontakt for første gang med Martin O. Han sagde at jeg skulle kontakte Microsoft og hvis jeg ikke kunne få hjælp hos dem vil han prøve at hjælpe mig.
Min kontakt til Microsoft var frustrerende og deres behandling var nedladende. De vil ikke har noget at gøre med sagen. De sagde at det var Computer City der havde solgt mig et forkert produkt.
Jeg ringede igen til Martin O. som bed mig om alle oplysninger og tog sagen op for mig med Microsoft.
Det tog næsten to måneder men igår hentede jeg en gratis licens til 5 pc og en undskyldning fra Microsoft for at have solgt en defekt produkt.
Ros til Martin O. for efektiviteten og venlighed.
Mange tak
Anna Amargós

11 października 2016

Hej Anna

Tak for din anmeldelse af ComputerCity.

Det er super dejligt, at høre om din oplevelse i forbindelse med din til Kundeservice og Martin.

Vi sørger selvfølgelige for at vores kære kollega får din ros.

Du ønskes en god dag.

Ringe service...

Tager til Computercity for at købe en IPAD Pro til 7500kr. I kassen bliver jeg bedt om at fremvise billedeID pga. deres politik om svindel. Jeg har ikke medbragt billedID og kan ikke købe produktet. Super ringe service at dette ikke skiltes tydeligt på jeres hjemmeside eller i butikken. Derudover kunne jeg have købt produktet på deres hjemmeside uden at skulle fremvise ID... ringe.

24 września 2016

Hej Niklas

Vi beklager, at du haft en mindre god oplevelse, da du besøgt vores varehus.
For både din og vores sikkerhed, skal der ved betaling af beløb over kr. 4000,-
fremvises samstemmende billede id, med betalingskortet.
Dette fremgår på vores hjemmeside og der skiltes med det i vores varehuse.

Hvis dette ikke er tilfældet er du velkommen at sende en mail til computercity@computercity.dk og oplyse hvilket varehus dette omhandler, så vil vi selvfølgelige følge op på sagen.

Ringe behandling af reklamationssag

Anmeldelsen nedenfor er desuden sendt som klage til Computercity, Glostrup. Jeg afventer svar på klagen.

Jeg indleverede min Samsung mobil til Computercity Glostrup mhp. at reklamere telefonen pga. en defekt i højttaleren (ingen lyd via telefonens højttaler) og skærmen (løs forbindelse, der resulterede i flimrende striber). Telefonen har en lille revne på max 1,5 cm. i glasset i telefonens ene hjørne. Revnen har været der længe. Der har ikke været nogen voldsom brug eller tab af telefonen, hverken tidligere eller i forbindelse med de to fejl. Reklamationssagen blev afvist af værkstedet Mobylife, der vurderede, at skaden på telefonen ikke var omfattet af reklamationsretten. Eneste afvisningsgrund var, at det ikke var muligt at reparere skærmen uden at skifte glasset. Der er således IKKE, ifølge værkstedet, tale om, at den fejl, der vedrører den løse forbindelse i skærmen, skyldes revnen i glasset. Værkstedet hævder heller ikke, at fejlen i højttaleren skulle have noget med revnen i glasset at gøre. Faktisk nævnes højttalerfejlen ikke på noget tidspunkt af Mobylife, og det har (endnu) ikke været muligt for mig at få afklaring på min reklamation af dette punkt. Efterfølgende henvendte jeg mig til kundeservice i butikken Computercity Glostrup og spurgte, om man kunne kontakte værkstedet for nogle opfølgende svar på selve afvisningen af reklamationssagen og på den manglende håndtering af højttalerdefekten. Jeg blev da mødt af en meget ophidset og tydeligt irriteret kundeservicemedarbejder, der med hævet stemme hævdede at: ”Du skal bare vide, at du får INTET ud af at vi kontakter værkstedet igen. INTET!!” En ting er, at kundeservicemedarbejderen efter min mening udviste en udpræget ringe grad af kundeservice, noget andet er, at det i mine øjne er en udmelding, der vidner om, at man ikke kan forvente en fair behandling af sine spørgsmål, men som tværtimod indikerer, at sagen er afgjort på forhånd, selvom der helt tydeligt var forhold, som fx højttalerdefekten, der ikke var blevet undersøgt. Kundeservicemedarbejderen indvilligede imidlertid alligevel i at kontakte værkstedet med henblik på de oversete forhold, og, som det fremgik af det samtaleudskrift mellem Computercity og Mobylife, jeg modtog, udbad Computercity sig svar fra Mobylife på, hvorfor de afviste at reparere telefonen, når flængen i skærmen ikke var skyld i fejlene på telefonen. Mobylife valgte at undlade at besvare dette spørgsmål, og henviste i stedet til Samsung support. Computercity har imidlertid ikke ønsket at kontakte Samsung (med begrundelsen at ”Det gør vi normalt ikke”), selvom Mobylife henstiller til, at Samsung support kontaktes i forbindelse med garantiforhold. Jeg undrer mig over, at kommunikationen mellem værkstedet Mobylife og Computercitys kundeservice slutter på en sådan måde, at Mobylife henviser til Samsung, hvorefter Computercity blot afslutter reklamationssagen og kontakter mig endnu engang vedrørende afvisning af reklamationen – ganske som de selv forudsagde, uden flere svar. Det er ikke rimeligt, at en ringe kommunikation mellem Computercity og værkstedet, hvor Mobylife helt undlader at svare på det, der spørges om, kommer mig som kunde til last. Det bør ikke være muligt, at ens sag ”kommer i klemme” mellem Computercity og Computercitys underleverandør og derefter blot afsluttes uden en fair afgørelse.

Jeg ser frem til at høre Computercitys svar på min klage og forventer en genbehandling af reklamationssagen.

21 września 2016

Hej Maria.

Tak for din anmeldelse af ComputerCity.

Vi kan forstå du haft en god og konstruktiv dialog med vores Varehuschef i Glostrup vedrørende
denne sag. Vi afventer din beslutning i sagen og beklager naturligvis at du har haft en dårlig oplevelse.

Ha en god dag.

professionel E-Butik

Vare opfylder 100% til beskrivelse, hurtig og fyldestgørende tilbagemelding, en hurtig lev, og sikker emballering. Så afgjort en Win-Win oplevelse..

19 września 2016

Hej Finn

Tak for din anmeldelse af ComputerCity og fordi du har taget dig tid til at fortælle
om din positive oplevelse ved at handle hos os.

Ha en rigtig god dag.

God service og vejledning

Skulle købe en printer. Var forinden forbi to af deres konkurrenter, hvor vi måtte lede efter en medarbejder og ingen af stederne kendte de til deres printere.
Efter en tur til ComputerCity i Glostrup blev vi mødt at en imødekommende medarbejder, som havde sat sig ind i de varer der var i butikken og kunne svare på alt lige fra forskellige typer blækpatroner til papirkvalitet. Og så hjalp han da lige med at bære printeren ud til bilen!

12 września 2016

Hej Stine

Tak for din anmeldelse af ComputerCity.

Vi er rigtig glade for at høre at du er tilfreds, og vi sørger for at sende roserne videre til vores afdeling i Glostrup.

Du må have en rigtig god dag.

Varen var der ikke

Var nede i deres butik i Lyngby for at købe et tv. Det viste sig at de ikke ville få flere af den model som de havde skilt på i butikken sidste model står i Horsens. De kunne ikke hjælpe med et alternativ der havde de ønskede funktioner og tilslutnings muligheder. Handler ikke hos dem igen.

2 września 2016

Hej Rasmus

Det lyder til at den model du kigget efter har været en udgående model. Der kommer dog løbende nye TV modeller
ind i vores sortiment og vi skulle derfor kunne hjælpe med at finde en model som har de funktioner som du ønsker.

Såfremt du ønsker vi skal følge op på sagen er du velkommen at sende en mail til comutercity@computercity.dk
og oplyse hvilket TV og funktioner du specifikt leder efter.

Ha en god dag.

Med venlige hilsen

Great Serivce

Ordered on Friday afternoon, received my order on Saturday morning. Perfect!

27 sierpnia 2016

Hello Mojtaba

Thank you for your review, and great to hear that everything is in order.

Wish you a good day.

Best Regards

Customer Service

Dårlig kundeservice

Jeg havde bestilt en MacBook air, men da jeg var på ferie og havde fået en mail om at jeg skulle ringe og bekræfte mine oplysninger, fik jeg min kæreste til at ringe og bekræfte oplysningerne. Men dette var ikke nok. Så jeg ville afbestille for at bestille en ny, da jeg skulle bruge den inden mandag morgen, men dette var ikke muligt. Og manden i telefonen, var i hvertfald ikke interesseret i at være kund venlig.

25 sierpnia 2016

Hej Louise

For at sikre både vores kunder og os selv som virksomhed har vi en intern procedure
som vi følger i forbindelse med håndtering af webordre.

I dette tilfælde har der været flere årsager som gjort at vi ikke umiddelbart har kunnet
godkende ordre og sende en relativt dyr maskine afsted. Vores kollega som du har haft en
dialog med, har prøvet hjælpe på bedst mulige måde ud fra de retningslinjer vi arbejder efter.

De informationer vi tjekker på dit køb kan ikke verificeres, og vi kan ikke komme i kontakt med dig, da du er på ferie.
Den manglende verificering gør at vores system annullerer din ordre.

Og i kan desværre ikke sende produkter ud til en anden person pga. af en telefonsamtale, selv om det er din kæreste.

Vi beklager, hvis du føler at vores medarbejder ikke har været kundevenlig, da du ringer ind for at bestille den igen,
Medarbejderen har blot fulgt vores regler om, at man ikke telefoniske kan ringe en ordre ind (efter den første er slettet).

Medarbejderen har alligevel formået at finde en løsning, således din Macbook er på vej…

God weekend til dig, når tiden kommer dertil.

Mvh

Oceniono na 5 z 5

Super service og hjælpsomhed.

Comptercity/Næstved
Jeg købte en ny Asus PC. torsdag 7/7. Det viste sig at den var fejlbehæftet harddisken var død kun SSD delen virkede. Jeg kørte tilbage fredag, hvor de beklagede og udstyrede mig med endnu en midlertidig SSD harddisk, så jeg kunne bruge den weekenden over. Man insisterede på at bytte til en ny Pc., og tilbød samtidigt at over føre programmer og data. Så især Stefan men i øvrigt også de øvrige medarbejdere, skal have stor tak for en enestående hjælpsomhed.

19 sierpnia 2016

Hej Uffe

Tak for din anmeldelse af ComputerCity.

Vi er meget glade for at høre om den positive oplevelse i butikken i Næstved,
og sørger for at overbringe roserne til personalet.

Ualmindelig træg arbejdsgang med en reklamation fra Computercity Aalborg SV

Desværre ualmindelig træg arbejdsgang med reklamation på kontant købt tv i Computercity Aalborg. Købte et 55 tommer Samsung tv i Computercity i Aalborg i 8000 serien. Fra start af kunne dette tv ikke skabe forbindelse til mini connect boxen, som er en betingelse for at jeg kan tilslutte andre enheder. I en måned måtte jeg maile, ringe, sms´se mellem medarbejdere på Computer city, Samsung support og Samsung teknisk afdeling for at få udbedret fejlen og i yderligere 14 dage måtte jeg undvære tvét endda under OL. Først efter vedholdenhed ud over det normale, hvor jeg hele tiden må tage kontakten, får jeg krediteret tvèt med besked om at jeg kunne få penge igen. God forretningsgang havde tilbudt mig et ombytnings tv på et langt tidligere tidspunkt. Efter yderlige pres fra min side, med henvisning til den urimelige behandling, får jeg tilbudt 700kr rabat på den nye model udfra et beløb på 12.000kr. Et hurtigt tjek på pricerunner viste at denne model kunne anskaffes til 11.450kr dvs en besparelse på 200kr for mig.11/2 måned med mange anstrengelser, ærgelser og tidsspilde. Slut med at handle i Computercity! PS Computer City var de første jeg kontaktede og herigennem fik jeg nummeret til Samsung support i modsætningen til, hvad CC oplyser herunder. Iøvrigt blev tv'ets hovedkort skiftet hos undertegnede og tv taget med til yderligere reparation, hvilket jeg oplyste CC om. Her burde CC have givet mig mulighed for nyt tv. Teknisk support fandt aldrig fejlen!

17 sierpnia 2016

Hej Heinz.

Tak fordi du gav dig tid til at skrive din anmeldelse.

Det er naturligvis beklageligt du har haft en dårlig oplevelse med din reklamation hos Samsung.

I det din første henvendelse er foretaget direkte hos Samsung, så vi bliver ikke bekendt med sagen før starten af augus,t da du kommer ind i vores varehus i Aalborg. De fleste TV producenter forsøger at sikre at TV’er har den nyeste software opdatering, hvilket ligesom med PC’er er kundernes eget ansvar.

Inden for 2 uger fra du har kontaktet os meddeler vi dig at dit TV bliver krediteret. Vi har dog kun en demomodel tilbage. Den bliver du tilbudt til et reduceret pris, som kompensation for den ventetid du mener Samsung er årsag til. Det står dig frit for at afslå dette tilbud.

Vi beklager du føler vi har været urimelige i vores håndtering af sagen. Vores medarbejdere i Aalborg har dog håndteret sagen efter gældende procedure og mener ikke at en håndtering på 2 uger er unødvendig lang tid.

ComputerCity”

Manglende ansvar

Jeg har købt en Samsung S6 i ComputerCity Aarhus, allerede efter få dage begynder den og gå i sort. Den bliver afleveret i butikken, allerede 2 efter kan jeg hente den igen, den har fået skiftet bagglas og er software opdateret. Ikke andet er oplyst i papirerne.

Den næste uges tid er vi inde i butikken med den 2 gange, da den er gået i sort flere gange, de får begge gange liv i den i butikken.De siger, det er meget normalt, den kan gå i sort, igen et par gange, når den lige er blevet opdateret, jeg får besked, jeg skal komme igen, hvis det fortsætter. Efter yderligere et par dage hvor den går i sort indleveres den igen, og beskeden fra butikken, da den kommer tilbage er, at den er fugtskadet.

Da jeg spørger ind til, hvorfor det ikke er opdaget første gang gives ingen svar. Telefonen har hele tiden været opbevaret i cover købt i forretningen, sammen med telefonen, og jeg spørger hvordan, evt. fugt kunne trænge ind.

Hvis det kan ske må telefonen have haft en brist fra start(måske derfor bagglas er skiftet). Ekspedienten giver mig til dels ret, men butikken vil ikke tage ansvar herfor. Han siger, dog han har mailet til samsung ang, telefonen, da det også undrer ham. Jeg får ingen info, om jeg senere vil modtage besked fra ham, når der kommer svar fra Samsung.

Update:
Det hjalp jo ikke meget, at i kiggede på den igen, ingen forklaring på hvorfor, der ikke blev omtalt fugt i første omgang og heller ikke nogen forklaring på, hvorfor man har valg og skifte bagglas ved første tjek(måske det var defekt/utæt ved køb). Så må sagen jo overgå til forbrugerstyrelsen

8 sierpnia 2016

Hej Thomas

Som vi har nævnt i telefonen i dag har vi været i kontakt med Samsung, og vi vil gerne undersøge sagen endnu engang.

Hvis det viser sig at telefonen ikke har været samlet korrekt efter første afhjælpning vil vi selvfølgelig påtage os det ansvar.

Hvordan væsken er kommet ind i din telefon kan vi ikke svare på, og vi vender tilbage så snart at det autoriserede værksted har undersøgt telefonen.

Mvh

Lager kaos

Har i denne uge flere gange forsøgt at få fat i en Acer Aspire ES1-331.
Der har flere gange stået på deres hjemmeside at de havde den på lager i Glostrup. Hver gang er jeg gået ind på den service hvor man kan få lagt den til side i 24 timer. Kort tid efter får jeg en besked om at de ikke har den. Dette er til trods for at deres hjemmeside siger noget andet. Idag tjekker jeg lige deres side, her står der at den er på laget i deres webshop. Fedt tænker jeg, betaler og er glad. Et par timer senere får jeg igen besked om at de ikke har den alligevel. Hmm tror jeg finder et andet sted at handle.

4 sierpnia 2016

Hej Rasmus

Vi har undersøgt sagen nærmere og hver gang vi ”fjernede” varen, regnede vi med den var væk. Men den blev desværre ved at dukke op. Det er har været ret trælst.

Det er super, du tager dig tid til at påpege denne fejl, og vi undskylder mange gange for den tid og de kræfter du har brugt på at bestille din Acer.

Vi er glade for du var forstående i telefonen og modtog vores undskyldning.

Og herligt du har fundet en anden vare, som vi har lagt til side til dig klar til afhentning.

Endnu en gang tak og vi glæder os til at handle med dig igen.

ComputerCity

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej