Comfort Housing ApS Recenzje 142

Wynik TrustScore: 5 na 5

4,9

Oceniono na 5 z 5

Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Comfort Housing. De er kompetente, servicemindede og fik udlejet min lejlighed på kun en uge. Kommunikationen var tydelig og hurtig hele vejen igennem. Kan var... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Perfekt service hele vejen. Bestemt! Comfort Housing var også effektivt til at finde den rette lejer til min bolig ret hurtigt. Hvorfor jeg herned giver firmaet den bedste anbefaling.

Oceniono na 5 z 5

Vi vil til enhver tid anbefale at bruge Comfort Housing. Vi har haft lejet vores hus ud af to omgange i samarbejde med Comfort Housing/Elisabeth. Begge gange, har vi været meget tilfredse med den serv... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Vi har I Seeland Property Invest ApS nu 2 gange benyttet Comfort Housing til udlejning af nogle lejligheder. Begge gange er opgaven blevet løst upåklageligt og meget professionelt. Kan kun give de... Zobacz więcej

1. Biuro nieruchomości
  2. Agencja wynajmu we wspólnotach mieszkaniowych
  3. Agencja nieruchomości
  4. Agencja pośrednictwa w wynajmie nieruchomości
  5. Agencja pośrednictwa w wynajmie krótkoterminowym

Napisane przez firmę

Comfort Housing har siden 2011 udlejet boliger til private personer samt virksomheder og ambassader, der søger boliger til expats, som skal være i Danmark i en kortere eller længere periode. Vi er til for dig, der ønsker at udleje din bolig og finde en lejer, der vil passe på den, som var det hans eller hendes egen. Og vi er for dig, der mangler et sted at bo, og som i en kortere eller længere årrække ønsker at skabe en tryg base for dig selv og eventuelt din familie.

4,9

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Profesionelle & fleksible.

Vi har lejet en rigtig dejlig lejlighed/hus gennem Comfort Housing, og det har været virkelig nemt. Comfort Housing var hurtige at svare, profesionelle og fleksible. Vi vil uden tvivl bruge dem igen og kan varmt anbefale dem.

9 września 2022
Oceniono na 5 z 5

Jeg engagerede Comfort Housing til at…

Jeg engagerede Comfort Housing til at udleje en lejlighed i København. De har været professionelle, hurtige og imødekommende i deres håndtering af deres hverv, og udvist god forståelse for vores ønsker og krav. Comfort Housing har stået for identifikation og kontakt til lejer, kontrakt og dokumentation af indflytningen til vores tilfredsstillelse.

30 września 2022

Fint samarbejde med Comfort Housing

Jeg har samarbejdet med Comfort Housing i flere i år og det har gået rigtig godt. Det tog næsten ingen tid at leje min lejlighed ud, da jeg benyttede mig af Comfort Housing, som har professionelle og kompetente medarbejdere.

9 listopada 2022

ANBEFALES!

Klart anbefales! Comfort Housing sørgede for alt i forbindelse med udlejning. Vi var i trygge hænder, de svarede hurtigt og var dygtige til at screene interesserede, så vi fik de helt rigtige lejere. Har hørt mange skrækhistorier om udlejning. Dem oplever man ikke med Comfort Housing. Jeg vil klart bruge dem igen!

5 lipca 2022

Excellent and Professional Services

Excellent and Professional Services
Elisabeth from Comfort Housing offered great services and support to us along the entire moving process. Her professional and friendly communication were a plus I would definitely recommend Comfort Housing and wish Elisabeth a very successful business. Dr A Grady

17 czerwca 2022
Oceniono na 5 z 5

Jeg er så taknemmelig for min…

Jeg er så taknemmelig for min lejlighed. Alt er i orden. Og helt fra start har Pernille og Elisabeth været hjælpsomme, smilelende og "på"

Meget professionelt firma. TAK.

9 czerwca 2022

Odpowiedź od Comfort Housing ApS

Tusind tak for din flotte anmeldelse af os. Det betyder virkelig meget. Du ønskes alt det bedste. Mvh Elisabeth, Comfort Housing

Oceniono na 4 z 5

Professionelt samarbejde

Professionelt samarbejde. Vores villalejlighed blev udlejet på 5 dage. God hjælp til spørgsmål som udlejer og fin vejledning.

26 lutego 2022

Odpowiedź od Comfort Housing ApS

Hej Camilla. Tak for din anmeldelse - og tak fordi vi måtte arbejde med jeres flotte villalejlighed.
Mvh Elisabeth, Comfort Housing

FEM STORE STJERNER*****

Elisabeth fra Comfort Housing var fantastisk fra starten og hele vejen i forløbet. Professionel, hjælpsom og god rådgivning. Lejemålet fungere perfekt og man får meget for pengene hos Comfort Housing - stor varm anbefaling herfra. Dem bruger jeg helt sikkert igen!

18 lutego 2022

Hej Rikke
Tusind tak for den flotte anmeldelse. Det er vi virkelig glade for. Tak for samarbejdet. Det har været en fornøjelse.
Mvh Elisabeth, Comfort Housing

Comfort Housing review

Elisabeth from Comfort Housing offered great support along the entire moving process. Her flawless, extra quick, friendly and professional communication were of great help to us. I would definitely recommend Comfort Housing.

17 lutego 2022

Hi Felix
Thank you so much for the nice recommendation. It means a lot to us.
Kind regards, Elisabeth
Comfort Housing

Oceniono na 1 z 5

Jeg var en af de første til at kontakte…

Jeg var en af de første til at kontakte dem og kontaktede dem flere gange per dag. Alligevel fik jeg blot at vide, at de fik mange henvendelser og de vil kontakte mig hvis det bliver aktuelt. Jeg har bedt om et svar med informationer om, hvad var årsag til at jeg ikke måtte se lejligheden, men fik aldrig et svar fra dem. Lejligheden er stadig ledig. Arrogante og uprofessionelle

17 lutego 2022

Hej Svitlana Rants
Jeg beklager din oplevelse. Jeg kan imidlertid se af vores dialog, at du en time efter din henvendelse fik svar med tak for din henvendelse samt besked om, at vi ville vende tilbage vedrørende fremvisning. Tilsvarende ved en telefonsamtale. Som orienteret, skulle vi have overblik over de interesserede, ligesom lejligheden var ved at ved blive malet. Vi får adgang til lejligheden i starten af næste uge, hvor du er inviteret til fremvisning.
Venlig hilsen Elisabeth, Comfort Housing

I would recommend Comfort Housing service for everyone

I'm very happy that we had service in Comfort Housing. There are very friendly managers, practically all the time we were working with Elisabeth. All our questions were answered very fast and I can't remember any problem.
No problems with the agreement sign. easy move-in. For the money we paid I think it was a very good deal, apartments were even better then we expect :)
We didn't break anything and a deposit was returned fully back to my danish account. A final inspection was made even without our appearance and it was fair enough.

I would recommend Comfort Housing service for everyone! Thanks for our year in Copenhagen!

14 lutego 2022

Hi Dmitry
Thank you very much for your kind words. It has been a pleasure getting to know you and we wish you all the best.
Kind regards, Elisabeth
Comfort Housing

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej