Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Comfort Housing. De er kompetente, servicemindede og fik udlejet min lejlighed på kun en uge. Kommunikationen var tydelig og hurtig hele vejen igennem. Kan var... Zobacz więcej
Perfekt service hele vejen. Bestemt! Comfort Housing var også effektivt til at finde den rette lejer til min bolig ret hurtigt. Hvorfor jeg herned giver firmaet den bedste anbefaling.
Vi har I Seeland Property Invest ApS nu 2 gange benyttet Comfort Housing til udlejning af nogle lejligheder. Begge gange er opgaven blevet løst upåklageligt og meget professionelt. Kan kun give de... Zobacz więcej
- Biuro nieruchomości
- Agencja wynajmu we wspólnotach mieszkaniowych
- Agencja nieruchomości
- Agencja pośrednictwa w wynajmie nieruchomości
- Agencja pośrednictwa w wynajmie krótkoterminowym
Napisane przez firmę
Comfort Housing har siden 2011 udlejet boliger til private personer samt virksomheder og ambassader, der søger boliger til expats, som skal være i Danmark i en kortere eller længere periode. Vi er til for dig, der ønsker at udleje din bolig og finde en lejer, der vil passe på den, som var det hans eller hendes egen. Og vi er for dig, der mangler et sted at bo, og som i en kortere eller længere årrække ønsker at skabe en tryg base for dig selv og eventuelt din familie.
Strandvejen 153, 2900, Hellerup, Dania
- es@comforthousing.dk
- www.comforthousing.dk
Super hurtig til at vende tilbage
Altid en god oplevelse at arbejde…
Altid en god oplevelse at arbejde sammen med jer 🤗
Tingene foregår på en ordentlig måde
Hende der hjalp mig med udlejning hedder Elisabeth og er simpelthen så sød. Jeg fik nogle virkelig ordentlige mennesker som lejer og dem har jeg endda skrevet med efter udlejningen. En rigtigt god oplevelse!
Very helpful
Very helpful, accommodating and friendly, big applause to Anders who made our experience moving in to Copenhagen easy!
Kompetent rådgivning
Comfort Housing var yderst proffessionelle, effektive og hurtige til at finde den rette leje. Kan varmt anbefales
Stor anbefaling!
Jeg kan varmt anbefale Comfort Housing! Et selskab med fokus på kompetent og serviceorienteret boligudlejning.
En stor og varm anbefaling til Comfort…
En stor og varm anbefaling til Comfort Housing. Vi har lejet det lækreste hus gennem dem og vi følte os trygge hele vejen igennem.
God oplevelse og med respekt for…
God oplevelse og med respekt for kundens tempo og ønsker. Kun positiv oplevelse herfra
Meget seriøst
Meget seriøst. Flink mennesker. Hurtig behandling af sagen. Lejligheden blev lejet ud efter den første fremvisning.
Jeg kan varme anbefale comfort housing!
Good experience for me
Anders understood our needs.
He was able to manage the different needs of both us and the owner.
And everything went smoothly. What more could you ask for?
Tryg og sikker udlejning
Trygt og sikkert fandt Comfort Housing de rigtige lejere til vores bolig. De kender markedet og kan varmt anbefales.
Fantastic service, attentive and responsive
Fantastic service. I can highly recommend Pernille and the team at Comfort Housing. They were responsive on the platforms and direct messaging/email and even circled back to me when an apartment opened up. By far the most attentive, responsive and professional agency I have came across. If you need someone to help and look after your needs in a very tricky property market then this is the company! Five stars.
Fantastisk og tryg oplevelse
Vi vil til enhver tid anbefale at bruge Comfort Housing. Vi har haft lejet vores hus ud af to omgange i samarbejde med Comfort Housing/Elisabeth. Begge gange, har vi været meget tilfredse med den service og rådgivning som vi har fået, både før, under og efter lejeperioderne. Vi er så taknemlige for, at Elisabeth har taget sig tid til at svare på vores uendelige spørgsmål og berolige os på alle tider af døgnet, tusinde tak. 5 meget store stjerner herfra. ✨
Alt har været spot on
Alt har været spot on, fra start til slut, kæmpe tak til specielt Pernille & Elisabeth for en fantastisk process.
Utroligt professionel service fra…
Utroligt professionel service fra Elisabeth & Pernille, kan varmt anbefales✨
Super god service
Som udlejer af mit hus kan jeg varmt anbefale Comfort Housing. De var service mindet og fleksible - specielt da min udlejning var kort.
Det, at Comfort Housing kunne stå inde for lejer og tog sig af alt ibm indflytning gjorde, at jeg med god ro i maven kunne overdrage nøglerne til dem.
Fornuftige priser
Fornuftige priser. Hurtig til at finde en god lejer. Gode samarbejdsevner. Grundighed. 5 stjerne
Altid god service
Vi har brugt Comfort Housings ekspertise af flere omgange. De seneste 6 mdr. har de udlejet 3 af vores lejligheder på meget kort tid og til vores fulde tilfredshed på alle områder. Vi kan derfor give Comfort Housing vores bedste anbefaling.
Behagelig og effektiv udlejningsproces
Det har været en fremragende oplevelse at arbejde med Pernille og Elisabeth fra Comfort Housing. I en tid hvor udlejning ikke var lettest, lykkedes det dem alligevel hurtigt at finde en god lejer. Både fremvisning af hus og selve udlejningsprocessen var meget smidig og med altid hurtig update og proaktiv kommunikation. Jeg vil absolut anbefale alle at anvende Comfort Housing for udlejning af deres hus!
Vi havde kun gode oplevelser med…
Vi havde kun gode oplevelser med Comfort Housing som var yderst professionelle og hurtige gennem hele processen.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.