Ik ontvang geen facturen van mijn aankopen en vind ook niet terug op jullie platform waar ik ze kan ophalen
Zobacz, co mówią recenzenci
Ik wil een voetbal shirt inlijsten maar daar hoort natuurlijk een naamplaatje bij. Ik zat heel erg te twijfelen waar ik het moest kopen want ik zag nergens echt een goeie site en deze site heeft ook e... Zobacz więcej
Goedendag Heer/Mevrouw, Ik heb nog niets ontvangen, maar ga ervan uit dat dit in mijn voordeel voor u als leverende partij. Graag verblijdt ik u met het aanschaffen van deze artikelen bij uw... Zobacz więcej
5000 Blauwe fietsenstalling labels besteld op donderdag 28 augustus, bedrag factuur betaald op dezelfde dag. De labels zelf heb ik ontvangen op 15/09/2025! Veel te laat want de toertocht waarvoor dez... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Ons familiebedrijf CombiCraft is al ruim 30 jaar dé specialist in onder andere (hotel) sleutelhangers, sleutellabels, labeling, nummerplaatjes, consumptiemunten en polsbandjes. Wij leveren voornamelijk maatwerk: je kunt bijna al onze producten personaliseren in ontwerp, materiaal en uitvoering. Ons assortiment groeit continu en wij bedienen klanten uit uiteenlopende branches, zowel nationaal als internationaal.
Dane kontaktowe
Telfordstraat 40, 8013 RM, Zwolle, Holandia
- +31 (0)38 - 303 73 30
- info@combicraft.nl
- www.combicraft.nl
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Prima product
Prima product,
Aanmerking, laat mij als klant via pakketdienst weten dat het een brievenbus pakketje is, dan hoef ik niet speciaal thuis te zijn op het moment van levering.
Niet betrouwbare partner
Niet betrouwbare partner. Wat binnen de 5 werkdagen moest geleverd worden is gelukt in 10 werkdagen.
Vrijdag besteld en maandag toch al een mailtje gestuurd over de hoogdringendheid, antwoord gekregen dat ik me totaal geen zorgen moest maken dat ze er alles gingen om doen.
Woensdag stond de bestelling nog steeds “in productie “. Wat dit betekend? Zo stond het al sinds zaterdag.. toch ff snel gebeld… sorry we zijn het vergeten doorgeven???.
Ik meld nogmaals de urgentie en geef aan bij te willen betalen voor urgente levering.. dat was niet nodig!
Woensdag verzonden en de week erop dinsdag aangekomen in verdeelpunt om 19u.
Een klacht mail wimpelen ze af…. De bestelde tombola loten zijn nu out-dated en niets meer waard…
Mochten jullie correct zijn geweest, dan hadden jullie een commercieel voorstel gedaan. I.p.v. met een antwoord dat jullie binnen de tijd hebben opgeleverd.
Goede kwaliteit
Alles zoals verwacht
Fijne labels op kleur vlot genoeg geleverd
Ik ben blij met de geleverde labels op kleur, die ik in de tuin gebruik. Ze zijn groot genoeg om iets op te schrijven, ook met potlood, wat dan ook goed weer uit te gummen is. Ze zijn makkelijk aan de plant te hangen en ook desnoods in de grond te steken wanneer de knollen nog niet zijn uitgelopen. Ze werden vlot genoeg geleverd en het was duidelijk welke kleuren voorradig waren.
Het levert precies wat je besteld .En…
Het levert precies wat je besteld .En de prijs is heel goed.
Consumptiemunten
Consumptiemunten besteld en de dag na bestelling geleverd. Communicatie ook vlot en prettig.
Prima site heb al meerdere keren wat…
Prima site heb al meerdere keren wat besteld en zeer snelle correcte levering
Slechte communicatie
Slechte communicatie, lange levertijd. Kleeflaag ven naamplaatje kan beter.
Duidelijke website en snel in…
Duidelijke website en snel in huis.Goede kwaliteit. Wel jammer dat niet alle kleuren bandjes beschikbaar waren.
Alles vlot verlopen
Snel geleverd
Verzendkosten veel te duur
De 2 bestelde labels hadden als brievenbus post aangeleverd kunnen worden waardoor ik zeker € 5,- goedkoper uit geweest zou zijn. Voor deze optie kon ik echter niet kiezen.
Ik heb het uiteindelijke resultaat nog…
Ik heb het uiteindelijke resultaat nog niet gezien. Maar u bent op de goede weg.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.