Zobacz, co mówią recenzenci
Im Rahmen der 4für2 Aktion dort vier Ringe als Geschenk für meine Freundinnen für ein besonderes Ereignis bestellt. Ringe kamen leider ein paar Tage später als geplant, was passieren kann. Leider wa... Zobacz więcej
Prachtige ringen besteld bij de 2+2 actie. Helaas bij ontvangst waren ze te klein. Na gemailt te hebben is het super opgelost en super service. Zelfs in het weekend is het opgestuurd! Echt ik raad... Zobacz więcej
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
De verzending ging heel snel
De verzending ging heel snel, de volgende dag al in huis. De ring is ook precies zoals op het plaatje en zit lekker. Heel blij mee en gaat me vast en zeker helpen!
Super service!
Echt ik raad jullie aan iedereen aan !
Super snel in huis!
Die Ringe sehen wunderschön aus und…
Die Ringe sehen wunderschön aus und bringen den gewünschten Effekt. Die dünnen Ringe sind mir leider im Handling etwas zu „wenig“ allerdings finde ich sie optisch bombastisch! Ich würde mir nochmal einen breiteren bestellen.
Super snelle service!
Of de ring mij helpt weet ik nog niet, ik merk het nu nog niet, maar misschien moet ik nog wennen dat ik nu een ring heb om aan te friemelen. Ik wil vooral vermelden dat de service van Luminora echt top is! Op vrijdag ontving ik mijn ring, helaas was die iets te groot. Op zondagmiddag een mail gestuurd om gebruik te maken van de omruilservice. Daar kreeg ik direct antwoord op (op zondag!) en de volgende dag was de nieuwe ring in de goede maat al binnen! Op vrijdag de eerste ring binnen en maandag de nieuwe, ongelooflijk snel. Bedankt voor deze fijne service!
Voor de 1e keer een bestelling…
Voor de 1e keer een bestelling geplaatst bij dit bedrijf. Dag erna al geleverd. De ring paste niet dus een e-mail gestuurd, juiste maat doorgeven en dezelfde dag werd de juiste maat ring verstuurd. Snelle goede communicatie en oplossing. Top.
Goede en snelle service
In eerste instantie de verkeerde maten besteld, maar heb deze volledig geretourneerd en een nieuwe bestelling geplaatst.
Krijg heel snel antwoord op mijn mail en ik ervaar goede service!
Fijne ringen :) wel hoge retour kosten :(
Helle snelle levering!
Eerste keer verkeerde maat gekozen, contact gezocht en snel gekregen. Enige nadeel vind ik de hoge retourkosten. Helaas was de ring uitverkocht en moest ik wachten tot ze weer op voorraad waren, eenmaal op voorraad weer volgende dag ik huis. Helaas dat bij de Ring adora al na 1 dag een steentje kwijt was. Weer contact gezocht hopelijk sturen ze een nieuwe :) de ringen zelf vind ik erg mooi en heel fijn het helpt me echt om van me nagels af te blijven / voor mijn ADHD :)
Snelle levering en super fijne ringen!
Besteld en 1 dag later al ontvangen!
Besteld en 1 dag later al ontvangen!
Ik vind de omruil mogelijkheid en…
Ik vind de omruil mogelijkheid en service van Luminora echt top! Binnen een week heb ik mijn ringen in de verkeerde maat opgestuurd en in de goede maat thuis bezorgd gekregen. Echt een hele goede service!
Kinder ring
Wauw heel blij met deze ring. Mijn dochter plukte de huid van haar vingers. Gisteren de ring besteld en vandaag al binnen. Ze is er heel blij mee! En ik zie haar nu al lekker spelen met de ring
Mn dochter is superblij met dr fidget…
Mn dochter is superblij met dr fidget ring
Werkt superGoede ervaring je merkt dat het een…
Goede ervaring je merkt dat het een startup is, dat is oke. Niet alles hoeft full service te hebben zoals de grote bedrijven. Het is waardevol om kleindere ondernemingen te steuenen. De ringen voor mijn vrouw met adhd werken super en ze heeft er veel plezier van. De kwaliteit lijkt goed te zijn en lamg mee te kunnen.
Cadeaukaart bleek mail
Mijn man had een cadeaukaart besteld om mij te verrassen. Helaas kreeg hij een envelop met een leeg doosje en de bon in de mail. Was iets minder leuk geven, maar ik ben er niet minder blij mee. Geweldige ringen! Helpt mij echt bij mijn ADHD. Ik kan haast niet kiezen welke ring ik van de cadeaubon zal bestellen. Ze zijn zo mooi.
Heel fijne ringen en zien er super mooi…
Heel fijne ringen en zien er super mooi uit!
Fijne en mooie sieraden
De sieraden zijn niet alleen handig tegen pulken aan nagels/velletjes van vingers, maar staan ook erg mooi en blijven mooi (ze verkleuren niet)! Ben er blij mee 😀
Na ong 3 maanden is de ring van mijn dochter kapot gegaan. Na een mailtje kreeg ik een super lief berichtje en is er kosteloos een nieuwe ring verstuurd. Mijn dochter blij, ze begon al weer met plukken dus hopelijk is dat weer snel voorbij.
Kleine vertraging..
Het was wat op en neer gemail toen bleek dat mijn bestelde ring niet voorradig was. De website is niet echt duidelijk in wat wel en niet beschikbaar is. Uiteindelijke keuze snel verzonden en ziet er goed uit!
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.