Chopin

Oceniono na 5 z 5

Jeg anmelder normalt aldrig forretninger her, så dette er en undtagelse. Chopin i Charlottenlund har et helt fantastisk udvalg af alle de basisting, man har behov for i sin garderobe, i en virkelig go... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

Du kan ikke bytte og få pengene retur. Og har man fået tilgodebevis, skal hele beløbet bruges. De refunderer ikke engang mindre beløb, f.eks. 20-30 kr. Mega dårlig og rigid kundeservice. Gider ikke ko... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

Gode og lækre varer. Men når varen skal retur er det tungt. 2 ekspedienter forsøgte at få mig til at acceptere en gennemsigtig nederdel. Desværre kunne man så ikke få pengene retur. Undskyld, men... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Kære Gitte, tak for hurtig ekspedition, lækker indpakning - og din personlige hilsen med tak for sidst på DanskeBank-aftenen på det postkort, du sendte med sammen med de varer, jeg - samme aften... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

1. Sklep z odzieżą damską
  2. Sklep z dodatkami
  3. Sklep z butami
  4. Sklep z bielizną

O Chopin

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Perfekt

Alt i alt en super fin oplevelse :)

1000 tak, Karin ;)

Oceniono na 5 z 5

Man bliver helt glad, når man pakker tøjet ud.

Alt var meget professionelt - lige fra bestillingen til den søde hilsen i pakken.

Odpowiedź od Chopin

Hej Anita; ..og vi bliver glade for din anmeldelse, 1000 tak, Anita ;)

Oceniono na 5 z 5

Super god service og hurtig levering.

Super nemt, flot indpakning, hurtig levering og dejligt at kunne betale med forbrugsforeningskort.

Odpowiedź od Chopin

Tak for din anmeldelse Anette, den er vi glade for ;-)

Oceniono na 4 z 5

Fik hvad jeg håbede og forventede. Helt ukompliceret!

Købte et bestemt tørklæde, som jeg ikke kunne finde andre steder. Det ankom to dage senere. Nemt at bestille og afhente på nærmeste postkontor. Hvis der havde været en e-mærket web-shop med præcist samme tørklæde, havde jeg valgt den. Men heldigvis var der ingen problemer med troværdigheden.

Odpowiedź od Chopin

Hej Tina, og tak for din anmeldelse.
Glad for at høre din handel gik ukompliseret!

Vi har bevidst fravalgt betaling til e-mærket og i stedet øremærket beløbet til vores kundeservice afdeling. Nu bedre service niveau - jo flere kunder, e-mærket eller ej! Det er bare vores filosofi ;)

Oceniono na 5 z 5

Lækkert udvalg, hurtig levering!

Jeg vender helt sikkert tilbage efter julegaver;-)

Odpowiedź od Chopin

Det lyder dejligt, Sascha - Vi glæder os til at høre fra dig igen ;)

Oceniono na 5 z 5

Hurtig levering og rigtig god service

Jeg bestilte 2 par jeans sent mandag aften. Tirsdag formiddag ringer de fra Choopin og beklager at de kun har 1 par i min størrelse på lager, men de har i andre farver, hvis jeg er interesseret i det. jeg nøjes med et par og modtager det med posten allerede dagen efter. (Og der er kun hævet for 1 par) Jeg havde noteret at de måtte lægge pakken i mit vindfang, så jeg slap for at tage på posthuset og hente pakken og det fungerede rigtig fint. Pakken kom med bukserne fint pakken ind i silkepapir, en håndskrevet hilsen og en lille gave!
Så på trods af at deres lagerstatus ikke stemte, giver jeg 5 stjerner for hurtig og billig levering (15,-), og for fantastisk god service.

Har nu bestilt varer hos Choopin 3 gange og senest anvendte de Post Danmarks pakkebokse. Så jeg nu kunne hente min pakke i Fakta, hvor jeg alligevel handler ind. Meget bedre end posthuset!

12 października 2013

Hej Henritte,
Tak for din positive anmeldelse, selvom vi kun havde en på lager tilbage. Hvis du vil have at jeg skal smide dig en mail når den er på lager igen så kan du lige skrive til mig på nedenstående support mail.

Fuldt tilfredsstillende!

Hurtig levering. Pæn indpakning. Håndskrevet hilsen fra den, der har pakket varerne - plus en sød lille overraskelse :-)
Jeg vil helt sikkert handle der igen.

8 października 2013

Top service

Handler helt sikkert her igen. Hurtig levering med god information undervejs. Nemt og overskueligt.

3 października 2013

hurtig, sikkert og nemt

Jeg synes jeg fik rigtig god betjening, god information om både bekræftning af køb, afsendelsesdato for pakken og bedømt modtagelses tidspunkt. Super god side, vil helt sikkert bruge den igen

3 października 2013

Super!

Hurtig levering! Sødt med en lille slippes + brevet. Helt klart et fedt sted at handle!

28 września 2013
Oceniono na 5 z 5

Virkelig god service og levering!

Jeg fik pakken inden for 2 dage. I pakken var der en personlig besked fra den person der havde pakket min vare. Samt en lille slikpose. Jeg fik helt lyst til at bestille flere varer fra Choopin. Fantastisk sevice !

27 września 2013

Fantastisk service

Jeg kan varmt anbefale Chopin's webshop. Hurtig fremsendelse af varer og ombytning uden problemer..

22 września 2013

Glimrende!

Glimrende hjemmeside, hurtig levering, nydelig indpakning - og personlig - og god respons ved tlf henvendelse. Meget hurtig tilbagebetaling, da den pågældende vare ikke passede.

21 września 2013

God oplevelse ;-)

God hjemmeside, hurtig levering, og hurtig returnering da bukserne desværre ikke passede.

Den perfekte side, hvis der også var fri returret så turde man købe mere.

17 września 2013
Opinia niezależna

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej